Meridian Explorer 24-bit/192kHz USB Dac & Headphone Amp

δεν εχει βρε παιδια τροφοδοτικο,απο την usb τροφοδοτειται

http://www.amazon.co.uk/Meridian-Aud...idian+explorer

Πάρτο από δω να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

δεν στελνει Ελλαδα (το δοκιμασα πριν λιγο) αλλα και παλι 310 ευρω κανει χωρις τα μεταφορικα,αρα περιπου 320-325,παρτο απο εδω βρε ανθρωπε στα 295, αντε και αλλα 12 το κουριερ,να μεινουν και καποια χρηματα Ελλαδα,να βοηθησουμε και κανενα χριστιανο "του χωρου".

ειπα εγω βρε παιδια οτι αν βγαινει στα ιδια περιπου λεφτα ή ακομα και λιγο πιο ακριβο,θα το παρω απο εξω??
απλα ρωτησα μηπως υπαρχει σε καλυτερη τιμη εξω...

ειπα εγω βρε παιδια οτι αν βγαινει στα ιδια περιπου λεφτα ή ακομα και λιγο πιο ακριβο,θα το παρω απο εξω??
απλα ρωτησα μηπως υπαρχει σε καλυτερη τιμη εξω...

Η Ελληνική αγορά έχει καλές ευκαιρίες αυτή τη στιγμή. Λίγο ψάξιμο θέλει και θα το βρεις σε καλύτερη τιμή...

Πηρα και εγω το μηχανακι. Απο τα πρωτα ακουσματα επιβεβαιωνω τα οποια θετικα σχολια εχουν ακουστει.

Πηρα και εγω το μηχανακι. Απο τα πρωτα ακουσματα επιβεβαιωνω τα οποια θετικα σχολια εχουν ακουστει.

Ωχ... Πολύβιε άσ 'τις ντροπές και μίλα....
Αναλυτικά...

Α, και ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ρε φίλε... :ernaehrung004: :ernaehrung004: :ernaehrung004:

Καλορίζικο! :award:
Θα ενδιέφερε πολύ να μάθουμε για την ικανότητα του να οδηγεί μεγάλα, δυσκολοδήγητα και αναίσθητα ακουστικά.

Και φυσικά αναμένουμε αναλυτικές εντυπώσεις... -bye-

Πρωτες εντυπωσεις ειναι παιδια και ειναι θετικοτατες. Του λειπει η ψηφιακιλα και αυτο απο μονο του ειναι επιτευγμα. Α! Οδηγει και τα ακουστικα μια χαρα. Θα επανελθω με λεπτομερειες οταν το μηχανακι γραψει καποιες ωρες.

Ευχαριστω πολυ! Χθες ξενυχτησα παιζοντας flac 24/192 με τα he 500 και οντως τα οδηγει ικανοποιητικοτατα. Επισης παιζει θαυμασια τα in ear της beyerdynamic π

Γενικα η αποδοση τους ηταν εκπληξη για μενα αν και ημουν ιδιαιτερα επιφυλακτικος δεδομενου οτι προ ημερων ειχα δοκιμασει επιτραπεζιο ανταγωνιστη made in france και δεν ειχα τρελαθει. Θα επανελθω με λεπτομερειες αναφορικα με την οδηγηση της τριαδας hd 800, he 500, lcd2

bluther καλοριζικο, με τι καλωδιο το εχεις συνδεσει με τον ενισχυτη σου?

Καλη ερωτηση. Ειμαι σε αναζητηση καλωδιου. Προς το παρον το εχω συνδεσει μια δυο φορες με ενα του συρμου αλλα δεν....Η επομενη κινηση ειναι ενα usb της atlas για συνδεση με το laptop και ενα interconnect wireworld η kimber η nordost για συνδεση με το συστημα