Επαναφορά στο προσκήνιο.... δείτε τα πρώτα μηνύματα
Επαναφορά εκ νέου, δυόμισυ χρόνια μετά.Επαναφορά στο προσκήνιο.... δείτε τα πρώτα μηνύματα
Ορίστε καρφίτσωσα μερικά θέματα.
Αν νομίζετε ότι κάποια δεν έχουν θέση εδώ, πείτε μου να τα κατεβάσω. Αν πάλι θέλετε κι άλλα....:SFGSFGSF:
Βλάση, εξαιρετικό θέμα, νομίζω ότι θα πρέπει να γίνει stcky. Και κάτι τελευταίο το iview δεν υπάρχει πλέον? Κάποια ψαξίματα που έκανα με βγάζουν σε σελίδες της Microsoft που λένε: το αποτέλεσμα που ψάχνετε δεν υπάρχει...
Επαναφορά εκ νέου, δυόμισυ χρόνια μετά.
Παραμένει πάντα επίκαιρο και χρήσιμο.
Φωνή λαού, οργή Θεού το νήμα έγινε sticky!
Ναι ρε σεις βαζουμε φωτογραφιες για να γινεται κουβεντα δωστε κανα στοιχειο . Θα προτεινα στους διαχειριστες για να γινει και συνειδηση σιγα σιγα αυτο να ειναι υποχρεωτικο για να ποσταρεις φωτογραφια σου να βαζεις απαραιτητα και τα στοιχεια ληψης.
Ναι ρε σεις βαζουμε φωτογραφιες για να γινεται κουβεντα δωστε κανα στοιχειο . Θα προτεινα στους διαχειριστες για να γινει και συνειδηση σιγα σιγα αυτο να ειναι υποχρεωτικο για να ποσταρεις φωτογραφια σου να βαζεις απαραιτητα και τα στοιχεια ληψης.
Και εγω που δεν θελω τις περισσοτερες φορες να εχω τα exif 'ανοικτα'?:afro:
'Η θα γεμισουμε υδατογραφηματα?
Νομιζω οτι ειναι καλυτερα ετσι
Τωρα, αν ο ιδιοκτητης της φωτογραφιας, αρνηθει να αποκαλυψει τα μυστικα του... ας τιμωρειται με καποιον τροπο...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.