Μετα απο το ελεγχο του σερβις την βγαλανε εκτος εγγυησης (kdl-47w80a)

τι θα πει σκόνη ; όλες οι συσκευές πιάνουν κάποιο ποσοστό σκόνης εσωτερικά απλές δικαιολογίες μην το αφήσεις έτσι

εμείς που επισκευαζουμε φορητούς υπολογιστές θα τα είχαμε όλα εκτός εγγύησης με την σκόνη που μαζεύουν φυσικά δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο

Μα ο τυπος μου ανεφερε οτι εξωτερικοι παραγοντες οπως η σκονη και το νερο δεν καλυπτονται απο εγγυηση(πραγματικα εχω τρελαθει με αυτα που ακουω)απορω πως δεν εχω βγει ακομα εκτος εαυτου.Για μενα η συγκεκριμενη εταιρια ειναι νεκρη και δεν ξαναδινω δεκαρα τσακιστη απο την τσεπη μου.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Την αγορασες καινουργια / σφραγισμενη ?
Καλησπερα ντινο(μου την ειχαν δωσει σφραγισμενη μετα απο το ιδιο προβλημα που μου ειχε παρουσιαση το συγκεκριμενο μοντελο περυσι.Λεφτα ειχα δωσει στην hx820(γυρω στα 1400 εκανε τοτε)αλλα μου ειχε χτυπησει η πλακετα της και με πηγανε σε αυτην.

Re: Μετα απο το ελεγχο του σερβις την βγαλανε εκτος εγγυησης (KDL-47W805A)

Κανε αγωγη αν εχεις κανα φιλο δικηγορο. Κανε και μια καταγγελια στο συνηγορο του καταναλωτη.

Απάντηση: Re: Μετα απο το ελεγχο του σερβις την βγαλανε εκτος εγγυησης (kdl-47w80a)

τα ηχεία που κολάνε στο πρόβλημα...........

:SFGSFGSF:

Παιδιά μην μπερδεύεστε ........ το πρόβλημα είναι από σκονη - κάπνα. Βρωμιά. Και δεν είναι απαραίτητο κάποιος να καπνίζει. Καυσαέριο από έξω ή από κανα τζάκι στο σπίτι. Που να ξέρω τί έχει ο καθείς στο σπιτικό του :ernaehrung004:

Αν ανοίξει κάποιος το πενελάκι και το καθαρίσει η συσκευή θα γίνει και πάλι τσι κούτας.

Αν ο φίλος θέλει κάπου να πιαστεί είναι να διαβάσει τους όρους εγγύησης. Αν εκεί δεν γράφουν κάτι σχετικό θα καθαρίσει αλλιώς θα ταλαιπωρηθεί με αβέβαιο αποτέλεσμα.

Re: Απάντηση: Re: Μετα απο το ελεγχο του σερβις την βγαλανε εκτος εγγυησης (kdl-47w8

Παιδιά μην μπερδεύεστε ........ το πρόβλημα είναι από σκονη - κάπνα. Βρωμιά. Και δεν είναι απαραίτητο κάποιος να καπνίζει. Καυσαέριο από έξω ή από κανα τζάκι στο σπίτι. Που να ξέρω τί έχει ο καθείς στο σπιτικό του :ernaehrung004:

Αν ανοίξει κάποιος το πενελάκι και το καθαρίσει η συσκευή θα γίνει και πάλι τσι κούτας.

Αν ο φίλος θέλει κάπου να πιαστεί είναι να διαβάσει τους όρους εγγύησης. Αν εκεί δεν γράφουν κάτι σχετικό θα καθαρίσει αλλιώς θα ταλαιπωρηθεί με αβέβαιο αποτέλεσμα.

Μας λες δηλαδή ότι η σκόνη μπήκε από πίσω και κατάφερε και πέρασε μπροστά και χώθηκε μέσα στο πάνελ ?

Το πρώτο σου post εδώ είναι τουλάχιστον ειρωνικό.

Αρβατίλα τεχνικούρα μυρίζω.
Πες και ένα καλό λόγο για την αρβάτο τώρα να ολοκληρώσεις την αποστολή σου.

Re: Απάντηση: Re: Μετα απο το ελεγχο του σερβις την βγαλανε εκτος εγγυησης (kdl-47w8

Πρωτον δε ζω σε εργοστασιο για να εχω τοση σκονη!!και δευτερον δεν εχω τζακι στο σπιτι!!

Πρωτον δε ζω σε εργοστασιο για να εχω τοση σκονη!!και δευτερον δεν εχω τζακι στο σπιτι!!
Κακώς μπαίνεις σε αυτό το τριπάκι. Όπως σου ξαναέγραψα, αυτό είναι το κόλπο τους. Θα εκνευριστείς, θα παραλογιστείς και στο τέλος θα απελπιστείς και θα τα παρατήσεις.
Ο τεχνικός μπορεί μα σου πεί ότι θέλει γιατί δεν έχει καμία ευθύνη. Ευθύνη έναντι του νόμου έχει το κατάστημα. Πρέπει να μιλήσεις με αυτούς και να κάνεις καταγγελία σε αυτούς και να τους αναγκάσεις να αποδείξουν ότι το πρόβλημα το δημιούργησε η κακή χρήση της τηλεόρασης. Αρνήσου κάθε μη γραπτή επικοινωνία με το σέρβις.

Οπου και να ζεις, και τζάκι να εχεις και να καπνίζεις πούρα ολη μέρα, καμιά εγγύηση δεν μπορεί να στο απαγορεύσει !

Ειναι υποχρέωση της κατασκευάστριας εταιρίας να κατασκευάσει και να μονώσει σωστά το panel ωστε να μην περνάει αέρας και μικροσωματίδια μεσα.
Σιγα μην πρέπει να ζούμε και σε clean room για να μην παρει σκόνη το πανελ της lcd!!

Απλά τραγικοί οι άνθρωποι. :slapface:

Εαν ήμουν στη θέση του spartan και μου έλεγαν τις π@π@ριές περί κάπνας (γιατί περί π@π@ριών πρόκειται), θα άκουγαν πολλά καντήλια... #$@%@#$%* :flashbang:

Ακολούθησε την νόμιμη οδό (καταγγελία και στη συνέχεια αγωγή, εφόσον συνεχίζουν με αυτό το βιολί) και θα δικαιωθείς.

Billpeppa εσύ και η Πυθία.............μάλλον η Λ. πατέρα..............τόσο πετυχημένες προβλέψεις.

Τώρα για να τελειώνουμε . Αν θέλουμε σοβαροί να μαστε θα πρέπει οταν μιλαμε να τεκμηριωνουμε αυτό που λέμε.
Οι φώτο που ο φίλος έχει ανεβάσει δείχνουν ότι το πρόβλημα είναι από βρωμιά. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι είναι στην διακριτική ευχέρεια της εταιρείας να το καλύψει όπως και στο παρελθόν το έκανε. Αν το ξανακάνει το πιθανότερο σε ένα χρόνο η συσκευή θα έχει και πάλι το ίδιο πρόβλημα και εμείς εδώ θα μπουρδολογουμε και πάλι.
Προτείνω λοιπόν στον φιλαράκο να κατεβάσει τους τόνους και να ζητήσει να καθαριστεί η Tv έστω και με χρέωση για να συνεχίσει να έχει την εγγυηση. Αν συνεχίσει τις μαγκιές το μόνο που θα καταφέρει είναι να μείνει με την συσκευή ως έχει.
Τι ισχύει νομικά στην Ελλάδα δεν γνωρίζω αλλά καμία εγγύηση δεν καλύπτει εργασία καθαρισμού.

Και για να μην ψάχνεστε ναι είμαι Τεχνικός στην TPV με τεράστια εμπειρία στα lcdpanels

Re: Απάντηση: Μετα απο το ελεγχο του σερβις την βγαλανε εκτος εγγυησης (kdl-47w80a)

Billpeppa εσύ και η Πυθία.............μάλλον η Λ. πατέρα..............τόσο πετυχημένες προβλέψεις.

Τώρα για να τελειώνουμε . Αν θέλουμε σοβαροί να μαστε θα πρέπει οταν μιλαμε να τεκμηριωνουμε αυτό που λέμε.
Οι φώτο που ο φίλος έχει ανεβάσει δείχνουν ότι το πρόβλημα είναι από βρωμιά. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι είναι στην διακριτική ευχέρεια της εταιρείας να το καλύψει όπως και στο παρελθόν το έκανε. Αν το ξανακάνει το πιθανότερο σε ένα χρόνο η συσκευή θα έχει και πάλι το ίδιο πρόβλημα και εμείς εδώ θα μπουρδολογουμε και πάλι.
Προτείνω λοιπόν στον φιλαράκο να κατεβάσει τους τόνους και να ζητήσει να καθαριστεί η Tv έστω και με χρέωση για να συνεχίσει να έχει την εγγυηση. Αν συνεχίσει τις μαγκιές το μόνο που θα καταφέρει είναι να μείνει με την συσκευή ως έχει.
Τι ισχύει νομικά στην Ελλάδα δεν γνωρίζω αλλά καμία εγγύηση δεν καλύπτει εργασία καθαρισμού.

Και για να μην ψάχνεστε ναι είμαι Τεχνικός στην TPV με τεράστια εμπειρία στα lcdpanels
Για πιες μαγκες μιλαμε φιλε μου?οταν σου δινουν τηλεοραση με ελατωματικο πανελ που σκαει πανω στο εξαμηνο και εχεις δωσει εσυ τα λεφτουδακια σου απο τον καθημερινο ιδρωτα για να τα βγαλεις ειναι δικαιολογια αυτη να σε αντιμετωπιζουν ετσι?Επιπλεον αφου εισαι τεχνικος οπως μας λες!!σε προσκαλω να ερθει αν γουσταρεις απο το σπιτι μου να δεις και μονος σου οτι κατασκευαστικα η τηλεοραση ειναι λαθος.Επιτρεπετε το κατω μερος του μπροστινου πανελ να εχει ανοιγματα στις 2 κατω γωνιες εξαρχης?για πιο λογο δηλαδη να ειμαι υπαιτιος εγω για σκονη που εχει μπει μεσα στο πανελ?
Με την προηγουμενη μου τηλεοραση hx820?γιατι δεν ειχα παρομοιο προβλημα ποτε με το πανελ?να σου δωσω την απαντηση?διοτι εκει ειχες μια τηλεοραση κατασκευαστικος αρτια σε σχεση με αυτην που μου πλασαρανε.Ας παραδεχθουμε λιγο τα αυτονοητα και ας αφησουμε συνεχως να δικαιολογουμε τα αδικαιλογητα απο την απαραδεκτη υποστηριξη που εχουν τα σερβις στην χωρα μας.
Υ.Γ Χωρις πλακα ελα να πιουμε καφε και να την δεις και απο κοντα!!
Υ.Γ 2 Δεν εφτασα ακομα σε σημειο να βρισω κανεναν, οπωτε μια χαρα πιστευω ειναι οι τονοι μου μεχρι στιγμης.-bye-

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οπου και να ζεις, και τζάκι να εχεις και να καπνίζεις πούρα ολη μέρα, καμιά εγγύηση δεν μπορεί να στο απαγορεύσει !

Ειναι υποχρέωση της κατασκευάστριας εταιρίας να κατασκευάσει και να μονώσει σωστά το panel ωστε να μην περνάει αέρας και μικροσωματίδια μεσα.
Σιγα μην πρέπει να ζούμε και σε clean room για να μην παρει σκόνη το πανελ της lcd!!
Δυστυχως η συγκεκριμενη τηλεοραση εξαρχης δεν ηταν ετσι(αλλα δυστυχως αργησα να το παρω χαμπαρι αυτο)

Last edited:
Re: Απάντηση: Μετα απο το ελεγχο του σερβις την βγαλανε εκτος εγγυησης (kdl-47w80a)

Ότι πείς μέγιστε τεχνικέ!
Μάθε μας δάσκαλε!

Δηλαδή εσύ θεωρείς φυσιολογικό ενα lcd panel, σε ενα οικιακό περιβάλλον, να μπάζει τόση σκόνη και δεν το λες κατασκευαστικό σφάλμα? ok...

Το να πληρώσει για να του καθαρίσουν το πάνελ ειναι καθαρά ληστεία - κοροϊδία αφού μέσα σε λίγο καιρό, με μαθηματική ακρίβεια το προβλημα θα εμφανιστεί πάλι. Ωραία λύση!

Σε αντιστοιχο θεμα παντως με σαμμυ es7000 μου ειχαν πει για προβλημα στην φωτεινοτητα των leds αριστερα και δεξια δεν μου πανε για καπνιλα και βρωμια.
Δηλαδη με σονυ πρεπει να καθαριζεις καθε μερα το σπτι να μην καπνιζεις να μην εχεις ενδοδαπεδια και σηκωνεται η λιγο σκονη απο το πατωμα και συμβαση με συνεργειο καθαρισμου τζαμιων να περναει μια φορα την βδομαδα να σου καθαριζει με το λαστιχο το πανελ

Κύριοι καλό είναι να καταθέτουμε τη γνώμη μας και να αποφεύγουμε χαρακτηρισμούς που οδηγούν σε flames και αντιπαραθέσεις που δε βοηθούν σε τίποτα το μέλος που έχει πρόβλημα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μετα απο το ελεγχο του σερβις την βγαλανε εκτος εγγυησης (kd

Οκ ληστεία είναι να να πληρώσει αλλά και ο καταναλωτης θα πρέπει να προσέχει τη συσκευή του.
Προσπάθησα εχθές να βρώ παρόμοιο πρόβλημα χωρίς αποτέλεσμα. Δεν παίζει το έργο όλα τα βλαμένα panel να πήγαν στον εν λόγο πελάτη.

Το πιθανοτερο η σσυσκευή να είναι κοντά σε παράθυρο που βλέπει κενρτική λεωφόρο ή κάποιο δρόμο με αρκετή κίνηση και ευκολα το καυσαέριο δημιουργεί πρόβλημα.

Τα panel δεν είναι αεροστεγες κλεισμένα που να μην υπάρχει η δυνατότητα να εισχωρέσει σκόνη, κάπνα ή και κάποιο έντομο.

Αν θέλουμε να είμαστε σωστοί θα πρέπει να βλέπουμε όλες τις περιπτώσεις αμφίπλευρα και όχι όπως μας βολεύει.

Δεν φταίνε πάντα οι εταιρείες αλλά και εμείς και θα πρέπει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας.

Ψάξε λίγο τους όρους εγγύησης όλων των κατασκευαστων και θα δείς ότι παντου αναγράφετε ότι ο εξωτερικός παράγοντας επηρεάζει την σωστή λειτουργία των LCd συσκευών και ότι αν λειτουργούν σε περιβάλλον σκονισμένο ή η ύπαρξει εντόμων μπορεί να δημιουργήσει δυσλειτουργία.

Ψάξτε πριν γράψετε οτιδήποτε .........

Αυτα τα ολιγα για τώρα.

ΥΓ δεν ειμαι τεχνικαρας ......ουτε το αλαθητο επιζητώ .........αλλά δεν προσβλέπω πουθενα. Αναλογίσου αν και εσυ έτσι βλέπεις κάθε υπόθεση ή σε κάτι άλλο στοχευεις στηριζόμενος στην αγωνία του καθενος να βρει στήριγμα σε καθε αιτημα του.
Σε κανένα θέμα δεν έχω δεί να απαντήσει κάποιος '' Stop ρε φιλαράκι αλλά έχεις άδικο''. Τελικά όσοι πάνε σε service και παραπονούνται έχουν δίκιο?

:ernaehrung004:

Σοβαρά τα πιστεύεις αυτά που λες ?

Μου αρέσει που επιμένεις κι όλας.
Δηλαδή όσοι μένουνε ας πούμε στο Περιστέρι σε κεντρική οδό... πρέπει να μην ανοίγουνε τα παράθυρα καθόλου, να μην έχουνε τζάκι, να μην καπνίζουνε, να μην έχουνε ενδοδαπέδια θέρμανση και να έχουνε clean room εγκαταστάσεις :D
Εκτός και αν εννοείς ότι μόνο οι TV της Sony έχουνε αυτή την ευαισθησία :D

Το ότι εννοείς ότι ο Spartan27gr βάζει σκόνη στο πάνελ επίτηδες είναι ακόμα πιο αστείο.

( εν τω μεταξύ με τις αερολογίες σου, όλος ο εξοπλισμός που έχω στο εργαστήρι θα έπρεπε να είναι off, γιατί έχω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΚΟΝΗ, πολλούς ανεμιστήρες... και μάντεψε! Καμμιά από τις οθόνες και τα monitor μου δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα! μάλλον τα έχουνε ψεκάσει με dust-retardant spray η Samsung, Dell, Eizo :D )

Το ότι εγω υποστηρίζω τυφλά και αυτόν που έχει κάνει λάθος αυτός είναι τουλάχιστον γελίο... είμαι ο πρώτος που θα κράξει αν πας να κάνεις φουστιά στο service/κατάστημα.

Κατά τα άλλα, συνέχισε! Μπορείς να μας βγάλεις τρελλούς.

Καλωσήλθες στην ignore list, δεν θα αναλωθώ σε τσακωμούς δίχως λόγο για κάποιον που ισχυρίζεται πράγματα που ανάθεμα την ώρα αν ξέρει το παραμικρό για αυτά.

Sorry ουτε εγώ μπορώ να υπερασπιστώ - συμφωνήσω στο θέμα panel - σκόνη.

Φυσικά και δεν πιστεύω οτι ολοι οι πελάτες ενος service center εχουν δίκιο, φυσικά και πιστευω οτι υπαρχουν απειροι εξυπνάκηδες και λαμογια που θα προσπαθήσουν να εξαπατήσουν, ομως δεν μπορώ να δεχθώ οτι ευθύνεται ο πελάτης για ενα panel που μαζεύει σκονη μεσα σε 6 μήνες σε οτι περιβάλλον και να είναι.

Εχω δει τηλεοράσεις οπου η σκονη εβγαινε με ξύστρα απο το πισω μερος στα απειρα χρονια που ηταν ανοικτές με τα ανεμιστηρακια να προσπαθούν να εξάγουν αερα. Με αυτή τη λογική αυτές θα έπρεπε να ειναι μαυρο το πανελ? οχι μια χαρα ηταν... απλά ειχαν σκόνη στο πισω μερος!