τι θα πει σκόνη ; όλες οι συσκευές πιάνουν κάποιο ποσοστό σκόνης εσωτερικά απλές δικαιολογίες μην το αφήσεις έτσι
εμείς που επισκευαζουμε φορητούς υπολογιστές θα τα είχαμε όλα εκτός εγγύησης με την σκόνη που μαζεύουν φυσικά δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο
Καλησπερα ντινο(μου την ειχαν δωσει σφραγισμενη μετα απο το ιδιο προβλημα που μου ειχε παρουσιαση το συγκεκριμενο μοντελο περυσι.Λεφτα ειχα δωσει στην hx820(γυρω στα 1400 εκανε τοτε)αλλα μου ειχε χτυπησει η πλακετα της και με πηγανε σε αυτην.Την αγορασες καινουργια / σφραγισμενη ?
Μηπως εχεις ηχεια δεξια-αριστερα απο την τιβι?
τα ηχεία που κολάνε στο πρόβλημα...........
:SFGSFGSF:
Παιδιά μην μπερδεύεστε ........ το πρόβλημα είναι από σκονη - κάπνα. Βρωμιά. Και δεν είναι απαραίτητο κάποιος να καπνίζει. Καυσαέριο από έξω ή από κανα τζάκι στο σπίτι. Που να ξέρω τί έχει ο καθείς στο σπιτικό του :ernaehrung004:
Αν ανοίξει κάποιος το πενελάκι και το καθαρίσει η συσκευή θα γίνει και πάλι τσι κούτας.
Αν ο φίλος θέλει κάπου να πιαστεί είναι να διαβάσει τους όρους εγγύησης. Αν εκεί δεν γράφουν κάτι σχετικό θα καθαρίσει αλλιώς θα ταλαιπωρηθεί με αβέβαιο αποτέλεσμα.
τα ηχεία που κολάνε στο πρόβλημα...........
:SFGSFGSF:
Παιδιά μην μπερδεύεστε ........ το πρόβλημα είναι από σκονη - κάπνα. Βρωμιά. Και δεν είναι απαραίτητο κάποιος να καπνίζει. Καυσαέριο από έξω ή από κανα τζάκι στο σπίτι. Που να ξέρω τί έχει ο καθείς στο σπιτικό του :ernaehrung004:
Αν ανοίξει κάποιος το πενελάκι και το καθαρίσει η συσκευή θα γίνει και πάλι τσι κούτας.
Αν ο φίλος θέλει κάπου να πιαστεί είναι να διαβάσει τους όρους εγγύησης. Αν εκεί δεν γράφουν κάτι σχετικό θα καθαρίσει αλλιώς θα ταλαιπωρηθεί με αβέβαιο αποτέλεσμα.
Κακώς μπαίνεις σε αυτό το τριπάκι. Όπως σου ξαναέγραψα, αυτό είναι το κόλπο τους. Θα εκνευριστείς, θα παραλογιστείς και στο τέλος θα απελπιστείς και θα τα παρατήσεις.Πρωτον δε ζω σε εργοστασιο για να εχω τοση σκονη!!και δευτερον δεν εχω τζακι στο σπιτι!!
Για πιες μαγκες μιλαμε φιλε μου?οταν σου δινουν τηλεοραση με ελατωματικο πανελ που σκαει πανω στο εξαμηνο και εχεις δωσει εσυ τα λεφτουδακια σου απο τον καθημερινο ιδρωτα για να τα βγαλεις ειναι δικαιολογια αυτη να σε αντιμετωπιζουν ετσι?Επιπλεον αφου εισαι τεχνικος οπως μας λες!!σε προσκαλω να ερθει αν γουσταρεις απο το σπιτι μου να δεις και μονος σου οτι κατασκευαστικα η τηλεοραση ειναι λαθος.Επιτρεπετε το κατω μερος του μπροστινου πανελ να εχει ανοιγματα στις 2 κατω γωνιες εξαρχης?για πιο λογο δηλαδη να ειμαι υπαιτιος εγω για σκονη που εχει μπει μεσα στο πανελ?Billpeppa εσύ και η Πυθία.............μάλλον η Λ. πατέρα..............τόσο πετυχημένες προβλέψεις.
Τώρα για να τελειώνουμε . Αν θέλουμε σοβαροί να μαστε θα πρέπει οταν μιλαμε να τεκμηριωνουμε αυτό που λέμε.
Οι φώτο που ο φίλος έχει ανεβάσει δείχνουν ότι το πρόβλημα είναι από βρωμιά. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι είναι στην διακριτική ευχέρεια της εταιρείας να το καλύψει όπως και στο παρελθόν το έκανε. Αν το ξανακάνει το πιθανότερο σε ένα χρόνο η συσκευή θα έχει και πάλι το ίδιο πρόβλημα και εμείς εδώ θα μπουρδολογουμε και πάλι.
Προτείνω λοιπόν στον φιλαράκο να κατεβάσει τους τόνους και να ζητήσει να καθαριστεί η Tv έστω και με χρέωση για να συνεχίσει να έχει την εγγυηση. Αν συνεχίσει τις μαγκιές το μόνο που θα καταφέρει είναι να μείνει με την συσκευή ως έχει.
Τι ισχύει νομικά στην Ελλάδα δεν γνωρίζω αλλά καμία εγγύηση δεν καλύπτει εργασία καθαρισμού.
Και για να μην ψάχνεστε ναι είμαι Τεχνικός στην TPV με τεράστια εμπειρία στα lcdpanels
Δυστυχως η συγκεκριμενη τηλεοραση εξαρχης δεν ηταν ετσι(αλλα δυστυχως αργησα να το παρω χαμπαρι αυτο)Οπου και να ζεις, και τζάκι να εχεις και να καπνίζεις πούρα ολη μέρα, καμιά εγγύηση δεν μπορεί να στο απαγορεύσει !
Ειναι υποχρέωση της κατασκευάστριας εταιρίας να κατασκευάσει και να μονώσει σωστά το panel ωστε να μην περνάει αέρας και μικροσωματίδια μεσα.
Σιγα μην πρέπει να ζούμε και σε clean room για να μην παρει σκόνη το πανελ της lcd!!
Billpeppa εσύ και η Πυθία.............μάλλον η Λ. πατέρα..............τόσο πετυχημένες προβλέψεις.
Τώρα για να τελειώνουμε . Αν θέλουμε σοβαροί να μαστε θα πρέπει οταν μιλαμε να τεκμηριωνουμε αυτό που λέμε.
Οι φώτο που ο φίλος έχει ανεβάσει δείχνουν ότι το πρόβλημα είναι από βρωμιά. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι είναι στην διακριτική ευχέρεια της εταιρείας να το καλύψει όπως και στο παρελθόν το έκανε. Αν το ξανακάνει το πιθανότερο σε ένα χρόνο η συσκευή θα έχει και πάλι το ίδιο πρόβλημα και εμείς εδώ θα μπουρδολογουμε και πάλι.
Προτείνω λοιπόν στον φιλαράκο να κατεβάσει τους τόνους και να ζητήσει να καθαριστεί η Tv έστω και με χρέωση για να συνεχίσει να έχει την εγγυηση. Αν συνεχίσει τις μαγκιές το μόνο που θα καταφέρει είναι να μείνει με την συσκευή ως έχει.
Τι ισχύει νομικά στην Ελλάδα δεν γνωρίζω αλλά καμία εγγύηση δεν καλύπτει εργασία καθαρισμού.
Και για να μην ψάχνεστε ναι είμαι Τεχνικός στην TPV με τεράστια εμπειρία στα lcdpanels
Billpeppa εσύ και η Πυθία.............μάλλον η Λ. πατέρα..............τόσο πετυχημένες προβλέψεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.