Μετά την Nikon 1 J1 τι?

ΑΝΑΜΕΝΌΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΤΟΚΕΤΟΎ Τρίτη 26 Νοεμβρίου, 2013
Πλοία
Παρακολουθήστε το πακέτο σας
Επιστροφή ή αντικαταστήστε τα στοιχεία
Sony DSC-RX100.CEE8 ψηφιακή φωτογραφική μηχανή 20.2 Mpix οπτικό ζουμ 3.6x Μαύρο Sony DSC-RX100.CEE8 ψηφιακή φωτογραφική μηχανή 20.2 Mpix οπτικό ζουμ 3.6x Μαύρο
Καταχωρήθηκε από Amazon EU Sarl

ΜΑΣ ΓΚΑΣΤΡΩΣΕ Η SONY.

Κοστίζει έξτρα το air, μπορείς να το επιλέξεις αν θες. Αλλά γενικά οι καθυστερήσεις εντός ευρώπης δεν οφείλονται στην διαφορά αεροπορικώς/οδικώς, αλλά στο πόσο καιρό παραμένει στο κεντρικό κέντρο διαλογής μέχρι να μπεί για αποστολή για την εκάστοτε χώρα. Οι Γερμανοί πχ. μπορεί να το έχουν εκεί καμια δυο βδομάδες μέχρι να φορτωθεί για Ελλάδα. Για τους Γάλλους δεν έχω μεγάλη εμπειρία, δεν ξέρω.

Οι Γερμανοί όντως είναι για μπάτσες. Έρχεται πιο γρήγορα το δεματάκι σταλμένο με Paeckchen παρά με το διπλάσιας τιμής Paket.

Και το αστείο είναι οτι εντώς Γερμανίας έχεις αδιανόητα ταχύτατες παραλαβές. Έχω αγοράσει αντικείμενο Δευτέρα μεσημέρι και τρίτη πρωί να είναι ήδη σπίτι...

Μα τα κάνω tracking και βλέπω ότι από τις 14 μέρες τις 11 είναι ΕΝΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ! Μετά σου λέω για καλολαδωμένη μηχανή. Στα @@ τους και τρία αυγά Τουρκίας.

Ξέρω ξέρω... Είναι πραγματικά αστείο.

Φτάνουν στο κεντρικο σταθμό διαλογής γρήγορα, κ μετα μένουν εκει δεκα μέρες. Η δικιά μου υπόθεση είναι οτι περιμένουν να μαζευτούν αρκετά δέματα για να μην ταξιδεύουν τα φορτηγά άδεια. Ταιριαστό με την λογική τους για οικονομία über alles, όσο μάλιστα καλύπτονται απο την αρχική "υποσχεση" 7-14 ημέρες...

Απάντηση: Re: Μετά την Nikon 1 J1 τι?

Με το digitland τι έγινε παρέλαβες?

Δεν είχε διαθεσιμότητα και την προηγούμενη Τετάρτη μου έκαναν επιστροφή και άλλαξα την παραγγελία, θα την είχα υποτίθεται μέσα στην τρέχουσα. Άντε να δούμε.