Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία

ΥΓ. Ολα τα παραπανω προκυπτουν παρακολουθωντας τη συμπεριφορα των εταιριων αλλα και των κινεζων που προσφερουν free shipping εκτος κλασσικου ταχυδρομειου, τοσο στο ebay αλλα και σε dhgate, alibaba, 40 κλεφτες και δεν συμμαζευεται, καθως και ιστορικα απο παραλαβες δικες μου, φιλων και γνωστων.
Ο κινδυνος να αλλαξει οτιδηποτε στα παραπανω ειναι εφικτος, και επιπλεον αν ειναι κανεις λιγο γκαντεμης, υπαρχουν και οι δειγματοληψιες.
Προσφατα, σε δεμα απο usps, επεσε τηλεφωνο απο τελωνειο αεροδρομιου, ζητησαν με mail το paypal transaction !!, και εχωσαν φπα κα δασμους κανονικα
(οχι ομως τρελα πραγματα σε αμοιβες εκτελωνιστη, Fedex style.) Ηταν καποιο μουσικο οργανο μικρου μεγεθους. Εχω την αισθηση οτι κανουν δειγματοληψια σε πραγματα που καταλαβαινουν.
Τωρα αν οι γνωσεις τους για φακους περιοριζονται στα πανερια της λαικης, εε τοτε ολοι οι φακοι κανουν κατω απο 20$. Ετσι δεν ειναι?

ΥΥΓ αμαν με αυτο το edit limit στο 10 λεπτο. Δωστε λιγο παραπανω!!

θα στα χαλασω λιγο αλλα εγω το βλεπω "οτι προλαβουμε"
Ετσι ακι ιδιωτικοποιηθουν τα ΕΛΤΑ η μαγκιες με τα δωρακια τελος!

απο το διαγωνισμο της crelant στο cpf που κερδισα 2 φακους θελουν να μου τους στειλουν με fedex και δηλωμενη αξια μικροτερη απο 30ευρω.
να τους πω οκ ή θα με σκισει το τελωνειο;

Αλλη μια 'ανωδυνη' αποστολη με DHL σε 4 μερες, παρ'ολο που το πακετο με το φακο δεν ηταν τοσο διακριτικο. Ο φακος ηταν σε μεγαλο μεταλλικο κουτι και κοντα στο 1,5 κιλο.

Επισης "ανωδυνα" μου ηρθε απο DinoDirect με EMS (door to door) σε 7 μερες ενα tablet pc 9.7". Κοστος $22.

Παραγγειλα καπακι για ενα φιλο ενα παρομοιο tablet που του αρεσε, αλλα με κανονικο ταχυδρομειο (Free shipping). Για να δουμε..

Δυο παραγγελιες (συστημενες) εφτασαν σημερα απο FASTTECH μεσα σε 10 (δεκα!!!) μονο μερουλες απο την ημερομηνια αποστολης!!! Kαι να τονισω οτι η παραγγελιες εγιναν 29/30 Δεκεμβρη!!

Οι ανθρωποι ειναι πραγματικα γρηγοροι, οπως εχουν τονισει μελη του BLF!

Με παρεξενεψε που ειδα ενα στικερακι στους φακελους απο την υπηρεσια του Ηονκ Κονγκ ποστ, με το αληθινο ποσο της παραγγελιας (κοντα στα 100 δολλαρια)! Ενω ο φακελος της Φασττεκ, εγραφε gift..

Δεν εχω ιδεα! Που το ακουσες?
Εγω εχω παρει απο DinoDirect για λογαριασμο φιλων, αρκετα tablets 9,7" απο 130-150 ευρω, και ενα 8" με 65 ευρω, αλλα με αναλυση 800χ600, που ερχεται.

Ναι, ηταν το κοστος του courrier ΕΜS τα $22.

Aλλα ομως εχω πετυχει no name 7" tablets κατω 60 δολλαρια, με κουπονακια κλπ. Και αν κρινω απο τα υπολοιπα no name που εχω παραλαβει, δεν εχουν κανενα απολυτως προβλημα. Τη δουλεια τους την κανουν μια χαρα.
Το προβλημα ομως ειναι οτι συνηθως αυτες οι ευκαιριες καθυστερουν..δηλαδη ο DD δεν τα εχει ετοιμοπαραδοτα, οπως αυτο το 8"αρι που παρηγγειλα πρωτοχρονια, μολις σημερα ταχυδρομηθηκε.

Παιδια οσοι εχετε παραγγελιες στην efest / bestvaping.net / efestbattery.com τσεκαρετε την κατασταση τους

Πληρωσα για την πaραγγελια μου στις 26/11 με μεταφορικα συστημενο HK post και μετα απο 2 ενοχλησεις μου ειπαν οτι εχασαν το tracking number.
Rναμιση μηνα μετα δεν εφτασε τιποτα.
Ειμαι σε διαδικασια paypal dispute και εδω και μια βδομαδα σβυραν αδιαφορα

(επισης θα ηθελα τις προτασεις σας πως να χειριστω το θεμα απο εδω και περα. Τους ζητησα επιστροφη των χρηματων γιατι πια δεν τους εμπιστευομαι, αλλα χρειαζεται νa ξερω και το πως να προχωρησω το paypal claim)

an 11, 2013 9:54 AM
On FedEx vehicle for delivery
ATHENS GR
Jan 11, 2013 8:31 AM
At local FedEx facility
ATHENS GR
Jan 11, 2013 6:02 AM
In transit
ATHENS GR
Package available for clearance
Jan 11, 2013 3:09 AM
At destination sort facility
ATHENS GR
Jan 11, 2013 1:15 AM
In transit
KOELN DE
Jan 11, 2013 12:40 AM
Departed FedEx location
KOELN DE
Jan 10, 2013 10:42 PM
In transit
KOELN DE
Jan 10, 2013 10:11 PM
Arrived at FedEx location
KOELN DE
Jan 10, 2013 9:40 PM
In transit
ROISSY CHARLES DE GAULLE CEDEX FR
Jan 10, 2013 8:29 PM
Departed FedEx location
Jan 10, 2013 7:46 PM
In transit
Package available for clearance
Jan 10, 2013 6:42 PM
Jan 10, 2013 3:14 AM
In transit
MEMPHIS, TN
Jan 10, 2013 1:42 AM
Departed FedEx location
MEMPHIS, TN
Jan 10, 2013 12:26 AM
MEMPHIS, TN
Jan 9, 2013 8:50 PM
Left FedEx origin facility
GRAND PRAIRIE, TX
Jan 9, 2013 8:14 PM
Shipment information sent to FedEx
Jan 9, 2013 6:17 PM
Picked up
GRAND PRAIRIE, TX

Δέν υπάρχει απλά !
και είναι συνεχώς έτσι !
respect !

Συγνωμη αλλα δεν καταλαβες το ποστ μου....
Μεσα στην ενασχοληση με τους φακους ειναι και η αξιολογηση των εμπορων. Ειναι τοσοι πολλοι και με τοση παραλλακτικοτητα στην γνωση αγγλικων, εξυπηρετηση κτλ που ειναι βασικο να ξερουμε ποιος ειναι ποιος.

Τουλαχιστον πριν εκφρασεις τον θαυμασμο σου για την FedEx θα επρεπε να περιμενεις και καμμια απαντηση στο θεμα που εθεσα, που ειναι σοβαρο οταν εχεις πληρωσει και σε εχουν κοροιδεψει.
Με τον τροπο σου σκοτωσες το ποστ, στην χειροτερη στιγμη, που εχω αναγκη βοηθειας.

Last edited:
τι σου απαντησαν? πολλοι απο CPF/BLF ειχαν καλα reviews , περιμενε απαντηση τους και μαλλον θα σου στειλουν αυτοι πισω το ποσο και δεν θα χρειαστει να κανεις claim.

Καλημέρα
Φίλε Κώστα εγω είχα κάνει παραγγελία με tracking number στο http://www.efestbattery.com
18/8 πέρασαν 45 μέρες δεν πήρα την παραγγελία και ζήτησα τα λεφτά μου πίσω μέσω του paypal....
Αμέσως με βομβάρδισαν στα μαιλ να την ξαναστέιλουν... δε δέχτηκα και με το ζόρι πίστωσαν μετα απο 16 μέρες το πόσο (45$) στην πιστωτίκη
αφαιρώντας το Handling Fee..... γυφτια !!!!:violent-smiley-030: