Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία

Πρεπει να εχουν προβλημα οι παραγγελιες Σεπτεμβριου απο Κινα. Ακομα περιμενω 2 απο αυτες..
Παραγγελιες που εκανα τον Οκτωβρη, ερχονται σιγα σιγα.

Με ημερομηνία παραγγελίας 26/10, ακόμα περιμένω έναν SC600 μαζί με κάτι μπαταρίες από hkequipment... Τηλεφώνησα στα ΕΛΤΑ και "δεν έχει μπεί Ελλάδα ακόμα το δέμα". Η προηγούμενη παραγγελία μου δεν έιχε κάνει πάνω από 15 ημέρες...

Παρελαβα κατι καλωδια, απλο ταχυδρομειο απο κινα. Παραγγελια 8/11 παραλαβη στις 22. 10 εργασιμες. Μια χαρα δλδ.
Εχω αλλο ενα που παραγγελθηκε δυο μερες αργοτερα. Παντως το συνεδριο στη Κινα τελειωσε.

Καλησπέρα παραγγελία Fenix TK 35 & XTAR D06 απο HKE με ημερομηνία παραγγελίας 9/10 ήρθε σήμερα. (32 εργάσιμες μέρες).
Φυσικά είχα επικοινωνήσει μάζι τους από 2/11 και μου πρότειναν να περιμένω μέχρι 25/11 και αν δεν έρθει μέχρι τότε ή να ακυρώσω την παραγγελία ή τα τους ειδοποιήσω
να την ξαναστέιλουν.

δωστε περισσοτερες πληροφοριες. με τι ταχυδρομειο. τι εμφανιζε το tracking κτλ
το συνεδριο τελειωσε, αλλα δεν εχουν χωρο στα αεροπλανα cargo.. ετσι διαβασα σε μια ανακοινωση.

Ηρθε τη παρασκευη και το δευτερο απλο απο κινα. Πηγα στο ταχυδρομειο για κατι αλλο, απο αμερικη (που εκανε 7 εργασιμες) και μου λενε
ηρθε και ΑΥΤΟ.. (πεταξτε το χαρτακι που θα βρειτε...).
Το πρωτο χαμενο του Σεπτεμβριου, πηγε σε disπute και το ebay επεστρεψε τα λεφτα με Comments:
We didn't receive valid tracking information from the seller. We're sorry you had a problem with your purchase, and we're issuing you a refund for this case.
Και το δευτερο ετσι θα καταληξει. Απλα δεν τους πιεζω, ετσι το refund ειναι σιγουρο...

εμενα δεν μου ηρθαν 2 δεματακια του σεπτεμβρη. πηρα refund απο paypal. και τωρα ιδια ιστορια με τον οκτωβριο μηνα, παλι 3 δεματα δεν φτασανε :(

Re: Απάντηση: Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία

εμενα δεν μου ηρθαν 2 δεματακια του σεπτεμβρη. πηρα refund απο paypal. και τωρα ιδια ιστορια με τον οκτωβριο μηνα, παλι 3 δεματα δεν φτασανε :(

Και γω περιμενω 2 δεματακια απο Σεπτεμβρη...
Refund apo paypal πως εγινε? Το ζητησες απο ποιον?

28-11-2012 28-11-2012 Despatched to overseas (Country code: GR)

επιτελους...

ξερει κανει ποσο καιρο θα κανει να ερθει τωρα?
ανυπομωνω να παρω το e25.

Να κάνω μια ερώτηση βρε παιδιά: αγόρασα από Thrunite Store και τους ζήτησα αποστολή με USPS/CA Singapore Registered Airmail για να αποφύγω τελωνείο αλλά μου στείλαν με DHL. Λέτε να με κοπανήσουν στο κεφάλι;

Ολα εξαρτωνται απο την δηλωμενη αξια. Συνηθως οι κινεζοι γραφουν 20$ και περναει καi qς ειναι και DHL.
Η διαφορα με την πχ usps - ελτα ειναι οτι και να ειναι αρκετα παραπανω, σπανιως ασχολουνται.

Και μενα μου ηρθε το βαλιτσακι του TN31 σημερα με DHL, γυρω στο 1.5 κιλο, δηλωμενη τιμη $30 και κανενα προβλημα. Το ιδιο ελπιζω και για το βαλιτσακι του ΤΝ30 που περιμενω τις επομενες μερες ..:)

Πρεπει το μηνυμα να εφτασε, η τουλαχιστον η DHL να το πηρε :)
Και ειναι και λογικο, οταν ΟΛΟΙ οι πελατες των κινεζων διαμαρτυρονται για το κακο χαμο που τους βρισκει στα τελωνεια, και αρχιζουν τα παραπονα και τις απαιτησεις ΠΟΤΕ dhl, ups, fedex και επειδη ο ογκος που στελνουν οι κινεζοι δεν ειναι μερικα πακετακια αλλα μερικα αεροπλανακια την εβδομαδα, καποια στιγμη το καταλαβαν.
Και επειδη ο Μεγας Αλεξανδρος κινηθηκε ανατολικα, προφανως το γονιδιο υπαρχει ωστε να δηλωνουν τη "σωστη" αξια στη φορμα του τελωνειου και να στελνουν και "gifts" σε ολη την υφηλιο*. Μεσα στο deal λογικα επεσε και συρμα στα γραφεια υποδοχης να μην ασχολουνται περαν της δηλωμενης αξιας, τα τελωνεια ετσι κιαλλιως κανουν δειγματοληπτικους ελεγχους, και τελειωνει εκει το θεμα. Αντιθετα οι αμερικανοι φιλοι μας δεν το δεχονται ουτε για πλακα να κανουν κατι τετοιο, ας ειναι καλα η usps ομως.

* Σκεφτομαι να κανω ενα party για τους τοσους κινεζους φιλους μου με τις οικογενειες τους, που μου εχουν στειλει ολα αυτα τα δωρα τοσα χρονια. Το θεμα ειναι αν χωραμε στο ολυμπιακο σταδιο. :2thumb22sup: