Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία

αναλογα...σε μεγαλυτεηρ παραγγελια ειναι 37 + 3 ευρω στο ταχυδρομειο

Εργοτέλη ο lumintop ακόμα να φανεί.Επικοινώνησα με sb και μου είπαν να μιλήσω με τελωνείο εδώ ή με ταχυδρομείο.Κοντεύει 2 μήνες η παραγγελία.Μήπως γνωρίζεις πως να τον αναζητήσω,να τους δώσω το tracking number που μου είχαν δώσει από sbflashlights?Στις 2 Δεκεμβρίου ήταν στο Χιούστον τελευταία απο Αμερική πλευρά απο τότε lumintop αγνοείται...
Παιδιά περάσαν 3 μήνες και σίγουρα κάτι έχει στραβώσει άσχημα..Έχω απογοητευτεί πολύ από αυτήν την αγορά γιατί νοιώθω ότι μου την έχουν παίξει την μπινιά.Έχετε καμία ιδέα πως να κινηθώ?Δεν έχω ούτε track number ούτε τίποτε...Ουφφφφ

Εχεις ή δεν εχεις track no. ?
(Στο ενα ποστ λες οτι εχεις, στο αλλο οχι)
Εχεις πληρωσει ?

Απάντηση: Re: Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία

Σοβαρά φίλε;;;Ακόμη να έρθει...πωωωω....Τους το είπες;
Άστα να πάνε Γιώργο,τους το είχα πει αλλά μου έγραψαν ότι απ' αυτούς έφυγε 2 Δεκεμβρίου και να τα βρω ή με το τελωνείο ή με το ταχυδρομείο.Το θέμα είναι πως και που να ξεκινήσω και τι να βρω.Μόνο αν ρωτήσω για την παραγγελία από το τάδε κατάστημα στις τάδε του μηνός και το όνομα παραλήπτη,δεν έχω κάτι άλλο.

κανε το πιο τυπικο...ζητησε απο τον πωλητη να παει στο ταχυδρομειο του και να ζητησει να γινει ανζητηση...

αλλα επειδη και εγω εχω χασει κατι οριστικα - που εφγε τον ιδιο καιρο με σενα δεν ειμαι αισιοδοξος γαι το αποτελεσμα....η σε καποιο σκουπιδοτενεκε θα βρισκεται ή σε κάποια τσεπη...

παιδια μερικες φορες ειναι η κακια στιγμη, αυτα ειναι υλικα....ας ειμαστε καλα στην υγεια μας. Ξερω ομως οτι χανουμε χρηματα ετσι, που θα μπορουσαμε να παρουμε κατι αλλο η να περασουμε περισσοτερο το μηνα και πιο ανετα. Εγω λεω να κανεις αυτο που λεει ο Κωστας. Κανε αναζητηση. Μονο αν εχουν περασει 2 μηνες μπορεις να κανεις αναζητηση.

Αν δεν βγει κατι, τοτε ξεχασε το και πηγαινε παρακατω. Με το να σκαμε δεν βγαινει κατι.

εγω παραγγελιες τωρα κανω μονο απο αυτους που γνωριζω οτι ερχονται μεσα σε 15 ημερες απο Αμερικη. Αν καθυστερισει περισσοτερο τοτε αρχιζω και φωναζω.

Σου ευχομαι να μην ξαναγινει.

Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία (Απώλειες?...)

Το tracking number είναι τύπου LN.......δεν σου δείχνει τίποτα.

Σε θυμήθηκα ρε συ Παντελή σήμερα

Παρήγγειλα διαδοχικά ΤΡΙΑ πράγματα από 4Sevens, φύγανε ανα μια εβδομάδα από κει
Παρέλαβα κανονικά το 1ο και το 3ο αλλα το 2ο (έφυγε 18/2) μάλλον έχασε το δρόμο... είχε tracking LNxxxxxxxx, οπότε δεν βρίσκω άκρη - και δεν δίνουν και insurance στην Ελλάδα οι άτιμοι...!!!

Κάποιος "μπαγάσας" απολαμβάνει τον Quark μου...

Μπα, η καλή μέρα απο το πρωι φαίνεται...
Ηρθαν αυτά που έφυγαν 12/2 και 24/2, το "μεσαίο" έχασε το δρόμο...

Εμένα μου δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα το ταχυδρομείο στους ταχυδρόμους.Μου είπαν όταν τους ρώτησα ότι ο ταχυδρόμος που εξυπηρετεί την γειτονιά μου έχει φύγει (προφανώς περικοπές) και πρέπει να υποστούμε τις καθυστερήσεις.Βέβαια οι λογαριασμοί έρχονται στην ώρα τους,ένα περίεργο πράμα...

Σε αντίθεση με σένα, εμένα η δουλεία μου είναι στα 200 μέτρα από το Κεντρικό Περιφερειακό Κέντρο Θεσσαλίας των ΕΛΤΑ (είναι και το Κέντρο Διανομέων)...
Ετσι, οταν αναμένω δεματάκια, περνάω από κει (νωρίς πρωι) και παραλαμβάνω από τον διανομέα τα "δεματάκια" στο χέρι...
Μέχρι τώρα, εδω και 10 χρόνια, μια-δυο φορές έχασα κάτι (απο CN/HK) - από USA δεν είχα ως τώρα πρόβλημα...

Η αλήθεια είναι πάντως οτι αν δεν είναι συστημένο ή δεν έχεις tracking number, δεν βρίσκεται άκρη...

Last edited:
Re: Φόρουμ για φακούς!!

καλησπέρα σε όλους, είμαι καινουργιο μέλος και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω έναν φακό από το hkequipment.net και θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς τον τρόπο αποστολής, δηλαδή θα ειδοποιηθώ από τα ΕΛΤΑ για παραλαβή ή αποστέλλουν στο σπίτι; Επίσης αν χρειάζεται να κάνω κάτι για αποφυγή επιβάρυνσης από τελωνείο ή όχι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων (δεν ξέρω αν το έγραψα σε σωστό thread, αν όχι sorry είναι το πρώτο μου post)

Last edited by a moderator:
σου στελνει ειδοποιτηριο η ΕΛΤΑ και πας και το παιρνεις απο εκει το δεμα. αν η αξια του δεματος ειναι μικρη - δεν πληρωνεις τιποτα , λεμε κατω απο 100 δολλαρς . αν παλι οχι - στειλε σε αυτους ενα εμαιλ και πες τους να βαλουν σε invoice μικροτερη αξια.

Last edited: