Παιδιά περάσαν 3 μήνες και σίγουρα κάτι έχει στραβώσει άσχημα..Έχω απογοητευτεί πολύ από αυτήν την αγορά γιατί νοιώθω ότι μου την έχουν παίξει την μπινιά.Έχετε καμία ιδέα πως να κινηθώ?Δεν έχω ούτε track number ούτε τίποτε...ΟυφφφφΕργοτέλη ο lumintop ακόμα να φανεί.Επικοινώνησα με sb και μου είπαν να μιλήσω με τελωνείο εδώ ή με ταχυδρομείο.Κοντεύει 2 μήνες η παραγγελία.Μήπως γνωρίζεις πως να τον αναζητήσω,να τους δώσω το tracking number που μου είχαν δώσει από sbflashlights?Στις 2 Δεκεμβρίου ήταν στο Χιούστον τελευταία απο Αμερική πλευρά απο τότε lumintop αγνοείται...
Το tracking number είναι τύπου LN.......δεν σου δείχνει τίποτα.Εχεις ή δεν εχεις track no. ?
(Στο ενα ποστ λες οτι εχεις, στο αλλο οχι)
Εχεις πληρωσει ?
Άστα να πάνε Γιώργο,τους το είχα πει αλλά μου έγραψαν ότι απ' αυτούς έφυγε 2 Δεκεμβρίου και να τα βρω ή με το τελωνείο ή με το ταχυδρομείο.Το θέμα είναι πως και που να ξεκινήσω και τι να βρω.Μόνο αν ρωτήσω για την παραγγελία από το τάδε κατάστημα στις τάδε του μηνός και το όνομα παραλήπτη,δεν έχω κάτι άλλο.Σοβαρά φίλε;;;Ακόμη να έρθει...πωωωω....Τους το είπες;
Το tracking number είναι τύπου LN.......δεν σου δείχνει τίποτα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.