Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία

Έκανα αγορά απο fasttech 13-01, στις 14-01 το έστειλαν και τώρα μου λέει οτι στις 26-01 έφυγε απο το hong kong. Αναμένω:cool4:

Και εμενα με ταλαιπωρεί λιγο η παραλαβή από Fasttech για 2 συστημένα που περιμενω..

Αντιθέτως, το φακουδάκι από manafont ήρθε σε 10 μερες !

Στατιστικα, απο κινα τουλαχιστον, τα απλα ερχονται παντα αρκετα γρηγοροτερα απο τα συστημενα. Αγνωστο γιατι...

Ισως γιατι τα απλα τα ξεπετανε γρηγορα ενω τα αλλα τα συστημενα πρεπει να τα καταγραψουν/σκαναρουν και γενικοτερα να τα περιποιηθουν. Εδω ισχυει οτι το καλο πραμα, αργει.. :)

Ειναι μια λογικη εξηγηση, αλλα συνολικα δεν καταλαβαινω γιατι οι κινεζοι αργουν τοσο πολυ.
Αν το προβλημα εινα καθυστερεις, απλα κανει το προβλημα σταθερα μεγαλυτερο.

Εχω ΠΕΝΤΕ δέματα "κολλημένα" στο Hong Kong (από 23-24/1)
και αλλα ΔΥΟ στην USA... (αντιστοιχα)

Συμβαίνει και σε άλλους?

ΑΠό τα ΔΥΟ from USA, ενω το ένα δεν (φαινονταν να) είχε καν αναχωρήσει, εμφανίστηκαν σήμερα με τον ταχυδρόμο!!!
Μαλλον βαριούνται και στην USPS να τα σκανάρουν!!!

παιδια ποτε ειπαμε εχουν Κινεζικη πρωτοχρονια?
ξαχνω στα σαιτ και δεν βλεπω καμμια ειδοποιηση

Μην ξεχνας οτι απο την ημερα που παραγγελλεις, περνανε καμποσες μερες μεχρι να το προμηθευτουν (αν δεν το εχουν στοκ, που δεν εχουν συνηθως) και να το στειλουν...

Μην ξεχνας οτι απο την ημερα που παραγγελλεις, περνανε καμποσες μερες μεχρι να το προμηθευτουν (αν δεν το εχουν στοκ, που δεν εχουν συνηθως) και να το στειλουν...

κ γω που πηγα να παραγγειλω κατι προχθες μου ειπαν οτι να το αφησω καλυτερα γιατι θα μου το στειλουν σε κανα μηνα οποτε να περιμενα τοτε να τη βαλω τη παραγγελια!!!

ασχετο αλλα απο γερμανια ρε παιδια με dhl γιατι το ενα πακετο μου το εφερε απευθειας η dhl ενω το δευτερο οταν παω να το κανω track μου λεει εχει παραδοσει στα ΕΛΤΑ για παραδοση???

ασε που εχει περασει σχεδον μηνας κ ακομα να φανει!!! γενικοτερα μου φαινεται τα ΕΛΤΑ αυτη τη περιοδο ή απεργουν κ αυτοι μαζι με τους αλλους ή ακομα δεν εχουν ξεπερασει το σοκ της αλλαγης του χρονου.....

Νομιζω οτι η Deutsche post DHL ειναι τα Γερμανικα ταχυδρομεια (αντιστοιχο με τα ΕΛΤΑ τα δικα μας), αρα σωστα σου ερχεται μεσω ΕΛΤΑ-->και λογικα ισως καθυστερει:)

Αν ενα δεμα σταλει με DHL, παραδιδεται και με DHL.

απο 27 νοε,περιμενω 2 μικρους fenix...

ο πωλητης στην αρχη μου ειπε χριστουγεννα ειναι περιμενε...

τωρα που του επα για refund μου λεει,λιγο υπομονη μεχρι 14 φεβ ,τα ανακατεψε τα αγγλικα του και λιγο :

"Hi John,

Could you please kindly await for two weeks more? because the item still on the way to your country, As per our experience for the inland transportation the time will be needs around 1 week...
If you cannot receive it before Feb.14, You can make the refund to you,but once you got it after two weeks, please confirm you will return it to us..."

ειπα αντε να περιμενω ξανα,τι λετε ?

Μετά από τόσο καιρό ούτε αρνητική αξιολόγηση δε μπορείς να του κάνεις!!!

Αυτό με το ebay να εξαφανίζονται οι παλαιότερες συναλλαγές (και οχι ιδιαίτερα παλιές) δε το έχω κατάλαβει... εκτός αν ειναι καπου κρυμμένα και δε τα βλέπω..

Παιδιά για τέτοιες αγορές προτιμήστε κάποιο μαγαζί γιατί αυτοι οι κινεζοι αντιγραφουν ακομη κ τον εαυτο τους.

Τελευταια αγορα σακιδιου adidas από τοπ πωλητή ή τσάντα μαιμουδιζει...

Απάντηση: Re: Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία

my ebay -> purchase history
στο show: κανε tick "archived"
και ποιο κάτω επελeξε period :2012 purchases

Ναι αλλά πχ αυτή την στιγμή πριν από τις 4/12/12 δε μπορώ ούτε να δω το προϊόν ούτε να κάνω αξιολόγηση εάν έχει αργήσει κάτι.
Μόνο μια απλή αναφορά στο είδος και ποιος ο πωλητής!!!
Θα ηθελα δλδ τουλαχιστον για ένα τριμηνο να μπορω να εχω πρόσβαση στις πρόσφατες αγορές.

μεχρι 60 μερες μονο μπορεις,τωρα πρεπει να του στελνεις email μεσω του ebay μεχρι να στο ξαναστειλει.