Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία

χμ..μου θυμιζει DinoDirect η ιστορια σου..που το τρακινγκ ειναι για πεταμα και τα προιοντα ερχονται αναλογως αν εχουν στοκ η οχι.
Το καλο ειναι οτι δεν χανονται, θα τα λαβεις σε ανυποπτο χρονο, oταν στοκαρουν, σαν εκπληξη... :))

Δυστυχως ο καλος ταχυδρομος μου φερνει τα συστημενα σπιτι γιαυτο δεν εχω περασει για την καφεδια :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία

Ψάχνω δεματάκι που έφυγε από Κίνα στις 23 Μαρτίου.... το track system των Ελτά είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν...

Συμφωνούμε, δυστυχώς πλέον (σε μας τουλάχιστον) φαίνονται μονο οι δυο κινήσεις πριν την παράδοση...
Δες και δω http://www.17track.net/index_en.shtml
και εδώ http://www.elta-courier.gr/search.asp οπου θα φανεί πότε μπήκε στην Ελλάδα - οχι ομως κάτι παραπάνω...

χμ..μου θυμιζει DinoDirect η ιστορια σου..που το τρακινγκ ειναι για πεταμα και τα προιοντα ερχονται αναλογως αν εχουν στοκ η οχι.
Το καλο ειναι οτι δεν χανονται, θα τα λαβεις σε ανυποπτο χρονο, oταν στοκαρουν, σαν εκπληξη... :))

Δυστυχως ο καλος ταχυδρομος μου φερνει τα συστημενα σπιτι γιαυτο δεν εχω περασει για την καφεδια :ernaehrung004:

Έχουν φύγει όλα από Κίνα στις 23/3, απλά αυτό που άλλαξα τελευταία στιγμή ήρθε πρώτο και μόνο του...

Έγινε παραγγελία από Κίνα 2 προιόντων, ο πωλητής τα έστειλε την ίδια ημέρα σε 2 φακέλους.

Το ένα έφτασε Πέμπτη και το άλλο Τρίτη...

Μου ήρθε ένα δεμα από Γαλλία, με την αντίστοιχη υπηρεσία πόρτα-πόρτα. Στη Γαλλία το tracking άψογο: φανταστείτε ένδειξη:
Ο αποστολέας μας έχει ειδποιήσει αλλά δεν το έχουμε παραλάβει ακόμα!
Από τους γάλλους έμαθα ότι το δέμα ήρθε στην Ελλάδα στι 10/4. Το έλαβα χθες, αλλά ακόμα δεν έχει εμφανιστεί στο tracking των ΕΛΤΑ.
Και η έκπληξη: κιβώτιο 35x35x35cm βάρους 4kg, τιμή μεταφορικών από την επαρχία της Γαλλίας στην επαρχία της Ελλάδας: 6,70 ευρώ.

Είναι η τελευταία φορά που έκανα παραγγελία στην dx.com... Είναι η τρίτη φορά που αργεί τόσο πολύ ένα δέμα τους. Και τώρα δεν μπορώ να βγάλω και άκρη που στην οργή βρίσκεται το δέμα !!!
Η παραγγελία σύμφωνα με την dx.com έγινε "Full Shipped" στις 26/3 . Σημειώστε ότι η αρχική παραγγελία δόθηκε στις 12/3 αλλά στην πορεία δεν υπήρχαν κάποια πράγματα της παραγγελίας (άλλη πληγή αυτή με την dx.com), οπότε αλλάχτηκαν με άλλα...
Τα ΕΛΤΑ που πήρα τηλ σήμερα (στο site δεν φαίνεται τίποτα φυσικά) ένας υπάλληλος μου είπε ότι βλέπει σήμερα το δέμα ακόμα στην Κίνα !! Στο site για το tracking number βλέπω αυτό
Snap2013-04-16at112301_zps800749fb.jpg

Σε συνομιλία μέσω chat o εκπρόσωπος της dx.com μου έλεγε άρες-μάρες κουκουνάρες... ότι το δέμα έφυγε κανονικά, ότι το site του tracking δεν λειτουργεί κανονικά, ότι δεν μπορούν να δουν που είναι το δέμα και να κάνω υπομονή ... λες και μπορώ να κάνω τίποτα άλλο.
Αλλά είπαμε... τέλος η dx.com, το ποτήρι ξεχείλισε... μόνο με την fasttech πλέον οι παραγγελίες μου...

επαθες και οτι και εγω...δεν βλεπω να φταιει το μαγαζι...κολλησε στην..εξοδο....μου συνεβει και απο Αμερικη....δεν κοιτας να μαθεις τι ειναι αυτο το ΡΕΚ?

Μου ήρθε ένα δεμα από Γαλλία, με την αντίστοιχη υπηρεσία πόρτα-πόρτα. Στη Γαλλία το tracking άψογο: φανταστείτε ένδειξη:
Ο αποστολέας μας έχει ειδποιήσει αλλά δεν το έχουμε παραλάβει ακόμα!
Από τους γάλλους έμαθα ότι το δέμα ήρθε στην Ελλάδα στι 10/4. Το έλαβα χθες, αλλά ακόμα δεν έχει εμφανιστεί στο tracking των ΕΛΤΑ.
Και η έκπληξη: κιβώτιο 35x35x35cm βάρους 4kg, τιμή μεταφορικών από την επαρχία της Γαλλίας στην επαρχία της Ελλάδας: 6,70 ευρώ.

Εξαιρετικη τιμη,δυστυχως το γαλλικο audiophonics ειναι κανονικο <phonics> στο τομεα των μεταφορικων.Πρωτα υπολογιζεις τα 20 -25 ευρω για μεταφορικα μεχρι 1-2 κιλα και επειτα κανεις τις αγορες

Είναι η τελευταία φορά που έκανα παραγγελία στην dx.com... Είναι η τρίτη φορά που αργεί τόσο πολύ ένα δέμα τους. Και τώρα δεν μπορώ να βγάλω και άκρη που στην οργή βρίσκεται το δέμα !!!
Η παραγγελία σύμφωνα με την dx.com έγινε "Full Shipped" στις 26/3 . Σημειώστε ότι η αρχική παραγγελία δόθηκε στις 12/3 αλλά στην πορεία δεν υπήρχαν κάποια πράγματα της παραγγελίας (άλλη πληγή αυτή με την dx.com), οπότε αλλάχτηκαν με άλλα...
Τα ΕΛΤΑ που πήρα τηλ σήμερα (στο site δεν φαίνεται τίποτα φυσικά) ένας υπάλληλος μου είπε ότι βλέπει σήμερα το δέμα ακόμα στην Κίνα !! Στο site για το tracking number βλέπω αυτό
Snap2013-04-16at112301_zps800749fb.jpg

Σε συνομιλία μέσω chat o εκπρόσωπος της dx.com μου έλεγε άρες-μάρες κουκουνάρες... ότι το δέμα έφυγε κανονικά, ότι το site του tracking δεν λειτουργεί κανονικά, ότι δεν μπορούν να δουν που είναι το δέμα και να κάνω υπομονή ... λες και μπορώ να κάνω τίποτα άλλο.
Αλλά είπαμε... τέλος η dx.com, το ποτήρι ξεχείλισε... μόνο με την fasttech πλέον οι παραγγελίες μου...

Αυτους τους διεγραψα τελειως ,ειναι απαραδεκτοι.Κακιστης ποιοτητας προιοντα,και πολυ αργοι στην παραλαβη

Re: Απάντηση: Re: Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία

Δοκιμασα και'γω μια παραγγελια αρχες του μηνα απο το dx.com..Αντε να δω ποτε θα ερθει..
Ευτυχως μετα απο 7 μερες ηρθε mail οτι ενα προιον δεν ειναι διαθεσιμο και ετσι εβαλαν τα χρηματα πισω στο Paypal και εφυγε η παραγγελια..

Παραγγειλα απο περιεργια για να δω μηπως κερδισω κανενα κουπονι της προκοπης, αλλα πάπαλα... (ειχε κουπονια τοτε..)
Μουφα ηταν και αυτο.. Απο προηγουμενες παραγγελιες εχω να πω οτι δοκιμαστικα πηρα ενα diffuser (2.82$) μονο για να δω ποσο θ'αργησει..

Εκανε πανω απο 2 μηνες να ερθει..!~!..
Καποια αλλη, εκανε ~ 25 μερες...
Ισως η dx να μην ειναι και τοσο αξιοπιστη, αλλα εγω μονο 4-5 φορες εχω παραγγειλει!

Η DX εχει προβληματα τελευταια επειδη εχει μεγαλωσει πολυ και της εχει ξεφυγει ο ελεγχος, ιδιαιτερα στα logistics.
Εγω αγοραζω πλεον μονο οταν δεν με πειραζει ο χρονος παραδοσης, παντως δεν εχω χασει δεμα απο DX.

Στην τελευταια μου παραγγελια, πηρα ενα τηλεφωνακι με 2 καρτες sim, τηλεοραση, ραδιο κλπ, $25, αλλα δεν ειχε Ελληνικα οπως διαφημιζε (χρειαζομουν τα Ελληνικα για τις Ελληνικες επαφες μου αλλιως επρεπε να αντιγραφω 1 μηνα..).
Εστειλα mail στην εταιρεια η οποια μου απαντησε οτι μπορω να το κρατησω και να μου πιστωσουν $5, η να το επιστρεψω αναφεροντας τα εξοδα αποστολη που θα πληρωναν.
Αυριο το επιστρεφω και θα μου πιστωσουν την αξια της αγορας και τα εξοδα αποστολης.

Αυτο εμενα μου αρκει για να κρατησω την DX στη λιστα μου διοτι προκειται για σοβαρη εταιρεια που αναγνωριζει τα λαθη της. Απλα θελει υπομονη στην παραδοση.

ρε παιδα σας εχουν βαλει στο ματι?...οι τελευταιες παραγγελιες μου εφυγαν μεσα σε 1-2 μερες. και ολες ολοκληρωμενες
17/10-18/10
6/11-7/11
20/11-20/11
27/3-27/3 (ηρθε σημερα)
πριν το νεο χρονο εκαναν μεγαλη επενδυση με νεο χωρο και νεο συστημα..

Εγώ παρήγγειλα τις πανασόνικ 18650 στις 28/3, από FastTech, έφυγαν στις 11/4 από Hong Kong και ακόμη τις περιμένω.

Ε, ενταξει, σημασια εχει ποτε εφυγαν.
Προφανως ξεμενουν συχνα απο πανασονικ λογω μεγαλης ζητησης και οι οποιες, παρεμπιπτοντως. πρεπει να εχουν κανει πλουσια την fasttech..
Παντως με τετοια τιμη, αξιζει λιγη αναμονη που και που.

Ναι αλλά 7 μέρες μετά κι ακόμη έρχονται; Αεροπορικά δεν φτάνουν αυτά ή με κανένα ατμόπλοιο; Και είμαι ανυπόμονος όσο τίποτε, πιο πολύ για να συγκρίνω αν υπάρχουν διαφορές στην φωτεινότητα και την διάρκεια σε σχέση με τις TrustFire.

Καλα σε ποσες μερες θελεις να'ρθουν?
Αν εφυγαν 11/4 πρεπει να τα περιμενεις απο 21/4. Το νωριτερο που εχω παραλαβει απο fasttech (απο την ημερα αποστολης) ειναι 9 ημερολογιακες μερες και το αργοτερο 14.

Το FastTech εχει option για ταχυτερη αποστολη, πληρωνεις κατι παραπανω βεβαια αλλα εχεις το πακετακι σε 4-9 μερες μαξιμουμ.
Eπισης εχεις την επιλογη να πληρωσεις κατι ακομα παραπανω και να σου ερθει με DHL σε 2-3 μερουλες, στη πορτα σου :))