Μόλις επέστρεψα σπίτι. Ξεκινώ:
Να πω ότι ήμουν στα 3 μέτρα από τα κάγκελα μπροστά στην σκηνή, όπως σε όλες τις συναυλίες στην ζωή μου. Η κερκίδα απλά δεν υφίσταται για μένα.
Η κυκλική σκηνή για τον κόσμο είναι μια ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ. Δεν είναι δυνατόν να είσαι 3 μέτρα από τα κάγκελα και να βλέπεις τα 2/3 της συναυλίας από τις οθόνες.
Μετρημένα 3-4 τραγούδια έπαιζαν σε κάθε μικρόφωνο. Άρα το συγκρότημα το έβλεπες για 15-20 λεπτά. Μετά από τις οθόνες.
Ακόμα και μπροστά μου που έπαιζαν μου έσπασαν τα νεύρα τα 20χρονα με τα χέρια ψηλά με τα γαμωκινητα λες και θα κάτσουν να δουν ποτέ τα σαβουροβιντεάκια που βγάζουν

ΗΧΟΣ:
Είχα κάτσει σχεδόν στην μέση από τα δύο "τσαμπιά" ηχεία τα οποία είναι d&b audiotechnik v-series ,για να ακούω κάπως στερεοφωνικά.
Στακάτος ήχος, όλα τα όργανα καθαρά , ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑΙΟΥΨΗΛΕΣ ! Οι 80-100 κύκλοι της ντραμς και του μπάσου ανύπαρκτοι.
Λέω όταν βγουν οι Metallica, θα βελτιωθεί. Κι όμως ακριβώς τα ίδια . Η εντύπωση που μου έδωσε ήταν λες και δεν είχαν καθόλου sub. Μα καθόλου.
Στην Μαλακάσα και στην πλατεία Νερού τρέμουν τα μπατζάκια (για να μην πω τίποτα άλλο) σε κάθε μποτιά. Άπειρες φορές τσεκαρισμενο.
Εδώ ΝΕΚΡΑ. Δεν ξέρω τι άκουγαν στις κερκίδες , μιλάω πάντα για 2-3 μέτρα μπροστά από την σκηνή.
Είμαι πολύ χαρούμενος που ακούω απείρως καλύτερα στο dedicated room.
Γενικά σαφώς ήταν ένα υπερθέαμα, τρελό σόου, τρελη οργάνωση, πάρα πολύς κόσμος δουλεύει για να γίνει όλο αυτό, γενικώς από παντού μύριζε η φάση πολλά

. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.
Μου την έσπασε η κυκλική σκηνή.

Πολύ καλά μελετημένη αρπαχτη για το συγκρότημα και την παραγωγή για να πουλήσουν παραπάνω χώρο.
Μην ρωτήσετε πως έπαιξε το συγκρότημα. Μετά από 40+ χρόνια με τέτοια επιτυχία, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Απλά δέος μόνο που τους βλέπεις χωρίς καν να παιζουν.