Οι Gojira μουσικά είναι πολλά επίπεδα πάνω από τους Metallica. Δεν είναι το cup of tea μου αλλά έτσι είναι τα πράγματα.Ξεχασα να αναφέρω για τα δύο προηγούμενα συγκροτήματα: απλά ηχορύπανση . Κοίταζα το ρολόι ποτε θα τελειώσει το βασανιστήριο. Έπρεπε να είχα πάρει ωτοασπιδες. Αποστευτο πως ακούει ο κόσμος τέτοιους βόθρους![]()
Καρα βόθρος . Ούτε 1 λεπτό. Ανάθεμα κι αν κατάλαβα μια λέξη τι έλεγαν. Άσε που από από την αρχή μέχρι το τέλος σαν να ήταν ένα τραγούδι.Οι Gojira ηχορύπανση και βόθρος;
Τασουλη, γερασες μου φαίνεται![]()
Μερικές φωτό από το iphone
Ισχύει, δεν τους άκουσα σήμερα, αλλά μουσικά είναι εντελώς άλλο level από τους Metallica όπου δεν κρύβεται η ηλικία τους και η μουσική τους…αν οι Gojira είχαν βγει το 1980 τώρα θα μίλαγαμε για το καλύτερο Metal συγκρότημα όλων των εποχών. Τρομερό συγκρότημα που απλά βγηκε σε λάθος εποχή με την Metal μουσική να είναι σε παρατεταμένη ύφεση.Οι Gojira μουσικά είναι πολλά επίπεδα πάνω από τους Metallica. Δεν είναι το cup of tea μου αλλά έτσι είναι τα πράγματα.
Μου λεει ο φίλος ότι τα sub ήταν στην βάση στους πυλώνες. Έτσι εξηγείται ότι είχαν μπάσο οι κερκίδες.
Μπροστά στην σκηνή τίποτα. Ενώ στις κλασσικές συναυλίες ακριβώς μπροστά σου έχεις συστοιχίες από sub.
Α ναι, ειναι πολλά σημεία βαμμένα με κόκκινο μίνιο. Σε κάνα 2-3 χρόνια θα τα βάψουν ασπρα φανταζομαι. Για να μπεις στην αρένα με το χωματόδρομο το χαλίκι;Τελείως εκτός θέματος αλλά... τόσο χάλια έχουν καταντήσει τα τόξα του στεγάστρου; Ντροπή....
Οχι το αναποδο. Με. έχεις ακούσει να διαμαρτύρομαι για την Μαλακάσα ή την πλατεία Νερού; Υποτίθεται οι μπροστινοί παίρνουν το "χάρισμα" της βαρβατίλας. Μια ζωή το έχω ζήσει.Κακά τα ψέμματα, τον κόσμο που πάει μπροστά στη σκηνή το τελευταίο που τον ενδιαφέρει είναι ο ήχος. Λογικά το σκέφτηκαν. Εσύ είσαι περίπτωση.![]()
Ηλικία ξεηλικια , οι ύμνοι από τους Metallica γράφτηκαν και γι αυτους έγινε sold out το στάδιο σε ώρες. Για κανένα γκοτζιλα δεν θα γινοταν sold out ας παίζουν οσο τεχνικά θέλουν.Ισχύει, δεν τους άκουσα σήμερα, αλλά μουσικά είναι εντελώς άλλο level από τους Metallica όπου δεν κρύβεται η ηλικία τους και η μουσική τους…αν οι Gojira είχαν βγει το 1980 τώρα θα μίλαγαμε για το καλύτερο Metal συγκρότημα όλων των εποχών. Τρομερό συγκρότημα που απλά βγηκε σε λάθος εποχή με την Metal μουσική να είναι σε παρατεταμένη ύφεση.
Δεν υπήρχε στα 80's τέτοια "τεχνογνωσία".Ισχύει, δεν τους άκουσα σήμερα, αλλά μουσικά είναι εντελώς άλλο level από τους Metallica όπου δεν κρύβεται η ηλικία τους και η μουσική τους…αν οι Gojira είχαν βγει το 1980 τώρα θα μιλάμε για το καλύτερο Metal συγκρότημα όλων των εποχών. Τρομερό συγκρότημα που απλά βγηκε σε λάθος εποχή με την Metal μουσική να είναι σε παρατεταμένη ύφεση.
Ε καλά τώρα και η Taylor Swift γεμίζει γήπεδα παντού Sold out και τιμές εισιτηρίων από 400-500 ευρώ και πάνω…δεν μου λέει τίποτα το Sold Out, απλά μεγαλώσαμε με τα τραγούδια των Metallica, τα ξέρουμε, όταν τα ακούμε μας φέρνουν ωραίες αναμνήσεις, αλλά μην κοροϊδευόμαστε είναι απαρχαιωμένα τεχνικά και μόνο για χάρη του παλιού καιρού γουστάρουμε…Αν ξεκίναγα τώρα το Metal και πες δεν είχα ιδέα από κανένα συγκρότημα. Ούτε δεύτερη ματιά δεν θα έριχνα στους Metallica.Ηλικία ξεηλικια , οι ύμνοι από τους Metallica γράφτηκαν και γι αυτους έγινε sold out το στάδιο σε ώρες. Για κανένα γκοτζιλα δεν θα γινοταν sold out ας παίζουν οσο τεχνικά θέλουν.
Παντελώς κουλός είναι, τα είπαμε γουστάρουμε Metallica λόγω των ωραίων αναμνήσεων που μας φερνουν τα κομμάτια τους…τεχνικά είναι απαρχαιωμένα και λογικό είναι, όλα τα πράγματα εξελίσσονται.Και οι Metallica, thrash υποτίθεται παίζουν. Αλλά ο ντράμερ τους μπροστά στον ντράμερ των Gojira είναι λίγο κουλός.
Ο Duplantier έχει τζαζ παιδεία αλλά δεν νομίζω ότι θα τον συμπαθήσεις γι' αυτό.
Θέλει μελέτη η φάση δεν είναι μπάντα που θα καταλάβεις σε μια συναυλία τι ακριβώς παίζει με τις παικτικές τους ικανότητες και τον τρόπο που ξεδιπλώνουν τη μουσική τους.
Το δεύτερο υπερκαλύπτει το πρώτο στα δικά μου γούστα. Οπότε αδιάφοροι.Τελικά παίζουν τεχνικά ή είναι βόθρος/βαβούρα;![]()
Φίλε εγώ πάω μόνο Gagarin και An Club.(Και σε άλλα παρόμοια)Παντελώς κουλός είναι, τα είπαμε γουστάρουμε Metallica λόγω των ωραίων αναμνήσεων που μας φερνουν τα κομμάτια τους…τεχνικά είναι απαρχαιωμένα και λογικό είναι, όλα τα πράγματα εξελίσσονται.
Ένα διάστημα είχα φαει κόλλημα με τους Dreamtneater, ε τώρα έχει σχέση π.χ. Ο Ντράμερ τους με τον ντράμερ των Metallica…μέρα με την νύχτα είναι…
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.