Καλησπέρα, ομολογώ ότι δεν το περίμενα, είχα μια αποστροφή για το μέχρι στιγμής, υποείδος - metalcore, αλλά χθες άλλαξαν πολλά πράγματα και αναθεώρησα στις απόψεις μου.
Kncocked Loose και οι Gojira με άφησαν με το στόμα ανοικτό, οι πιτσιρικάδες τρομεροί, φωνητικά growl όπως ταιριάζει στο ύφος και είδος που παίζουν ενέργεια τρομερή, ξεσήκωσαν και ζέσταναν τον κόσμο που σίγουρα δεν ήθελε και πολλά, μια βαρύτονη ασημένια ΕSP και μια 7χορδη LTD, με κλασσικο για metacore κουρδισμα σε drop G/A, αυτά για όσους ασχολούνται όπως και εγώ με κιθάρες, oι Γάλλοι Gojira περισσότεροι έτοιμοι για ένα step up άρτιοι τεχνικά, έμπειροι σε σε μεγάλα σταδια, έσπειραν με κιθαριστικά riffs και ίσως λίγο καλύτερο ήχο στην αρένα.
Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι τα mosh pits
πάρτε ένα μικρό δέιγμα που μου έδωσε ο γιος μου που ήταν στα μπροστά στα mosh pits , για να δειτε τi ακριβως εννοώ.
Τους Μetallica, είναι η 2η φορά που βλέπω, πρώτη το 93, καμία σχέση με το τωρινό υπερθέαμα, συναυλία, που σε μεγάλο βαθμό "δικαιολογεί" το ντόρο που έγινε, ήχος τρομερός, απίστευτο show, στο One, νομίζω απλά συγκλονιστικοί κρατώ το σημείο πυ στα matrix προβάλλοταν σκηνές με στρατιώτες, και την φάση wake up America.
Στιγμή που μου άρεσε όταν Trujillo & Hammet παίξαν Zorbas και Τρύπες.
Πολύ καλός ήχος, ερμηνείες συγκολιστικές ξεχώρισα seek and destroy, fade to black, one, ender sandman, nothing else matters, ο κατάλογος είναι μεγάλος και θα κουράσω....