METALLICA: M72 WORLD TOUR - ΟΑΚΑ 2026

να ξέρεις ότι γράφουν και 60χρονοι, πρώτη επαφή σε συλλογή εκεί στις αρχές του 80 - 83 δεν μπορώ να θυμηθώ βινύλιο αμερικάνικο, Hell on Eath, μέσα το Metal Militia, δεν ήθελα και πολλά κόλλησα....
Εγώ τα πρώτα άλμπουμς που άκουσα, σε 1 κασέτα ενός φίλου που δεν άκουγε μέταλ & του την έδωσε ένας ξάδερφος του, ήταν τα Show no Mercy, Kill 'em all, Abigail & Peace Sells.
Τα άκουσα ετεροχρονισμένα αλλά κόλλησα...

οι Gojira διπλα στους Metallica ειναι σαν την ασχημη γκομενα με τα μεταπτυχιακα διπλα στην θεογκομενα που απλα εχει βγαλει λυκειο:p είναι αναλόγως γιατι τι τις θες...
Είμαστε σε ηλικία που δεν μπορούμε να σταθούμε με αξιώσεις δίπλα σε θεογκόμενα, θα γελάει ο κόσμος.

• Haha
Reactions: superfly and FINIX
Όποιος θέλει να ενισχύσει περαιτέρω τον τραπεζικό λογαριασμό του συγκροτήματος μπορεί να προμηθευτεί την συλλεκτική μπλούζα της Αθήνας με μειωμένη τιμή απ' ότι στο pop-up store.
Πλάκα πλάκα είναι ωραίο design.

• Like
Reactions: vadergr
Όποιος θέλει να ενισχύσει περαιτέρω τον τραπεζικό λογαριασμό του συγκροτήματος μπορεί να προμηθευτεί την συλλεκτική μπλούζα της Αθήνας με μειωμένη τιμή απ' ότι στο pop-up store.
Πλάκα πλάκα είναι ωραίο design.

Εξαιρετικά και τα δύο ελληνικά design.
Ψήνεσαι? :P

Καλησπέρα, ομολογώ ότι δεν το περίμενα, είχα μια αποστροφή για το μέχρι στιγμής, υποείδος - metalcore, αλλά χθες άλλαξαν πολλά πράγματα και αναθεώρησα στις απόψεις μου.
Kncocked Loose και οι Gojira με άφησαν με το στόμα ανοικτό, οι πιτσιρικάδες τρομεροί, φωνητικά growl όπως ταιριάζει στο ύφος και είδος που παίζουν ενέργεια τρομερή, ξεσήκωσαν και ζέσταναν τον κόσμο που σίγουρα δεν ήθελε και πολλά, μια βαρύτονη ασημένια ΕSP και μια 7χορδη LTD, με κλασσικο για metacore κουρδισμα σε drop G/A, αυτά για όσους ασχολούνται όπως και εγώ με κιθάρες, oι Γάλλοι Gojira περισσότεροι έτοιμοι για ένα step up άρτιοι τεχνικά, έμπειροι σε σε μεγάλα σταδια, έσπειραν με κιθαριστικά riffs και ίσως λίγο καλύτερο ήχο στην αρένα.

Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι τα mosh pits

πάρτε ένα μικρό δέιγμα που μου έδωσε ο γιος μου που ήταν στα μπροστά στα mosh pits , για να δειτε τi ακριβως εννοώ.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τους Μetallica, είναι η 2η φορά που βλέπω, πρώτη το 93, καμία σχέση με το τωρινό υπερθέαμα, συναυλία, που σε μεγάλο βαθμό "δικαιολογεί" το ντόρο που έγινε, ήχος τρομερός, απίστευτο show, στο One, νομίζω απλά συγκλονιστικοί κρατώ το σημείο πυ στα matrix προβάλλοταν σκηνές με στρατιώτες, και την φάση wake up America.

Στιγμή που μου άρεσε όταν Trujillo & Hammet παίξαν Zorbas και Τρύπες.

Πολύ καλός ήχος, ερμηνείες συγκολιστικές ξεχώρισα seek and destroy, fade to black, one, ender sandman, nothing else matters, ο κατάλογος είναι μεγάλος και θα κουράσω....
Εμείς έτσι κάναμε στην Σαντορίνη στο Tithora στα mid 90's! Πάντα τέτοια παιδιά!

• Love
Reactions: superfly
Πού το θυμήθηκες το Tithora ρε φίλε...
Μεγάλες στιγμές Διονύση! Ενα βράδυ του 96 ένας παπάρας φίλος μου ξεκίνησε μια επική μανούρα, όπου 200 άτομα δερνόμασταν αλύπητα. Το booth του dj δεν επιβίωσε........

• Haha
Reactions: Skakinen
να ξέρεις ότι γράφουν και 60χρονοι, πρώτη επαφή σε συλλογή εκεί στις αρχές του 80 - 83 δεν μπορώ να θυμηθώ βινύλιο αμερικάνικο, Hell on Eath, μέσα το Metal Militia, δεν ήθελα και πολλά κόλλησα....

Αυτό ακριβώς !!
Κόλλησες και δεν ξεκόλλησες ποτέ...

Οι Metallica ήταν πρωτοπόροι στο είδος τους και στην εποχή τους γιατί έκαναν το μέταλ εύπεπτο.. ακόμα και σε αυτούς που ακούνε Μαζωνάκη για παράδειγμα.

Αν ήσουν πραγματικός λάτρης / ακροατής της μέταλ σκηνής θα είχες αφήσει πίσω σου αυτού του είδους τις "πολυεθνικές" εδώ και 10ετίες...

Και αυτό ισχύει για όλους σας (όσοι πήγατε να δείτε το "υπερθέαμα", ή θα θέλατε να πάτε..) προσωπικά θα έπρεπε κάποιος να μου δώσει γερό μεροκάματο για να πάω εκεί.

Αλλά στο Gagarin πάω με ευχαρίστηση για να ακούσω μεταλλάδες "που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους" γιατί έχουν να μου πουν κάτι διαφορετικό.. κάτι με το οποίο δεν έχω μπουχτίσει ακόμα....