Φίλιππος Φ.
Supreme Member
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μετανάστες του AVClub - Λίστα και Συμβο
Γιατί πότε έκανα εγώ συγκρίσεις Νίκο;
Η Βόννη έχει 137 χιλιάδες κατοίκους και έτσι όπως επεκτείνεται η Κολωνία προς την περιοχή που καλύπτει ο Αυτοκινητόδρομος 565, σε 20 χρόνια θα είναι προάστιο ! Το δε αεροδρόμιο της περιοχής εξυπηρετεί ΚΥΡΙΩΣ την Κολωνία και λιγότερο τη Βοννη αν και βρίσκεται στα μισά της απόστασης μεταξύ τους ...
Και επιμένω : ΚΑΚΩΣ κάνεις συγκρίσεις ! Και εσύ και όποιος άλλος τις κάνει !
Όσο για το γιατί ήταν η Βοννη και όχι το Δυτικό Βερολίνο η πρωτεύουσα της Δυτικής Γερμανίας, νομίζω οτι είναι αυτονόητο (αυτό το "Δυτικής" το μαρτυράει το μυστικό απο μόνο του)
Πάτρα + Κολωνία = ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Σε τίποτε, κυριολεκτικά....
Ο Alex ζει εκεί .. και ξέρει και την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Και είδες ποιά είναι η άποψή του....
Τέλος, αυτό το "συμπρωτεύουσα" είναι άστοχο ως όρος κατα την άποψή μου. Είτε εγχώρια, είτε διεθνώς.
Τότε να μην κάνουμε καθόλου συγκρίσεις... δεν μπορεί σε ότι συμφωνούμε να βάζουμε τιμές και όπου όχι να λέμε άλλα...
Η Γερμανία πριν την ένωση είχε πρωτεύουσα τη Βόνη και μετά το Βερολίνο...
Τα υπόλοιπα είναι επαρχία... χωρίς αστυφιλία και χωρίς τα μύρια όσα κακά της Ελλάδας... σύμφωνοι...
Δεν είπα ότι η Κολωνία είναι κτηνοτροφική ή αγροτική περιοχή... ότι δεν είναι η πρωτεύουσα ή μια από τις συμπρωτεύουσες είπα... δηλαδή επαρχία...
Η εμπορική δραστηριότητα της Φρανκφούρτης και του Μονάχου έχουν κάποια σύγκριση με την Κολωνία? Αλλιώς τα ξέρω εγώ.
Μπορεί να κάνω λάθος βέβαια αλλά αυτή είναι η γνώμη μου.
Οι συγκρίσεις που θα κάνω θα γίνουν με την Πάτρα στη καλύτερη...
Alex αυτά που πληρώνεις είναι περισσότερα από αυτά που θα πλήρωνες σε Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο ελπίζω να το καταλαβαίνεις...
Γιατί πότε έκανα εγώ συγκρίσεις Νίκο;
Η Βόννη έχει 137 χιλιάδες κατοίκους και έτσι όπως επεκτείνεται η Κολωνία προς την περιοχή που καλύπτει ο Αυτοκινητόδρομος 565, σε 20 χρόνια θα είναι προάστιο ! Το δε αεροδρόμιο της περιοχής εξυπηρετεί ΚΥΡΙΩΣ την Κολωνία και λιγότερο τη Βοννη αν και βρίσκεται στα μισά της απόστασης μεταξύ τους ...
Και επιμένω : ΚΑΚΩΣ κάνεις συγκρίσεις ! Και εσύ και όποιος άλλος τις κάνει !
Όσο για το γιατί ήταν η Βοννη και όχι το Δυτικό Βερολίνο η πρωτεύουσα της Δυτικής Γερμανίας, νομίζω οτι είναι αυτονόητο (αυτό το "Δυτικής" το μαρτυράει το μυστικό απο μόνο του)
Πάτρα + Κολωνία = ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Σε τίποτε, κυριολεκτικά....
Ο Alex ζει εκεί .. και ξέρει και την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Και είδες ποιά είναι η άποψή του....
Τέλος, αυτό το "συμπρωτεύουσα" είναι άστοχο ως όρος κατα την άποψή μου. Είτε εγχώρια, είτε διεθνώς.