Μια βραδιά με Wolfson

Re: Απάντηση: Re: Μια βραδιά με Wolfson

627 - 637 μονο απο επωνυμα μαγαζια.
πχ digikey απο εξωτερικο , rsonline Ελλαδα.
Προσωπικα θα πηγαινα για 637.

Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για το αν είναι ή δεν είναι γνήσιοι οι 627 του Κινέζου.
Για τον ίδιο λόγο απέφυγα να δώσω κάποιο άλλο λίνκ.
ΑΛΛΑ οι 627 που δίνει ακούγονται σαφώς καλύτεροι από τους 134 που έχει.
Για αυτή την σαφή ακουστική διαφορά πιστεύω ότι αξίζουν τα 25 δολάρια που ζητά ο Κινέζος.

Last edited:

Δεν ξέρει ο Κινέζος που το έφτιαξε και ξέρει ο Tonal.
Μην λέμε ότι θέλουμε...

.. η περίπτωση να σας δουλεύει ο κινέζος ψιλό γαζί και να σας δίνει μαϊμού τελεστικά, παίζει?

Πρώτα να διαβάζεις και μετά να ποστάρεις...

οκ, θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου και το κάνω απ δω και στο εξής.
Για απάντησε μου όμως στην ερώτηση.
Γιατί απ ´οτι λένε διάφοροι εδώ μέσα κυκλοφορεί πολύ μαϊμού....

Δεν ξέρει ο Κινέζος που το έφτιαξε και ξέρει ο Tonal.
Μην λέμε ότι θέλουμε...

Καλά μην εξάπτεσαι... επειδή δεν ξέρω θεώρησα οτι για τους 637 πιθανως να χρειάζεται και ακόμα κάποια μετατροπή... και όχι απλά κουμπωσε-ξεκουμπωσε ...αυτό!!

Ουτως ή άλλως δεν θελω να δωσω τόσα λεφτά αυτή τη στιγμή... θεώρησα οτι θα κόστιζαν λίγα χρήματα!!! Ισως αργότερα να τους πάρω...

Προχώρησα στη παραγγελία και εγώ, του ζήτησα να μη χρησιμοποιήσει DHL και μου απάντησε ότι θα στείλει με Hong Kong Post Service (με χρέωση 55$). Από την εμπειρία όσων τον έχουν παραλάβει να υπολογίζω 20 μέρες περίπου για άφιξη;

Καλά μην εξάπτεσαι... επειδή δεν ξέρω θεώρησα οτι για τους 637 πιθανως να χρειάζεται και ακόμα κάποια μετατροπή... και όχι απλά κουμπωσε-ξεκουμπωσε ...αυτό!!

Ουτως ή άλλως δεν θελω να δωσω τόσα λεφτά αυτή τη στιγμή... θεώρησα οτι θα κόστιζαν λίγα χρήματα!!! Ισως αργότερα να τους πάρω...

Απλά μην πιστεύεις όποιον βγαίνει εδώ και γράφει ότι του κατέβει.
Μέχρι και ο τσιχλόφουσκας ξαναπλάκωσε .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μια βραδιά με Wolfson

Μιχάλη έτσι έχω το oppo83 (coaxial) και το media player (optical)...
έχω δοκιμάσει ταυτόχρονα και τρίτη συσκευή από την USB...

Κλειδώνει σε μία απ' όλες... Ανάβεις - σβήνεις συσκευή και είσαι εντάξει...

-bye-

Ναι το είδα ευχαριστώ...
Καλό θα ήταν να αναγνώριζε την συσκευη απο την οποία δεχεται σημα και να κλείδωνε και οχι να πρέπει να αναβοσβήνεις τις συσκευες... αλλά ΟΚ στα χρήματα του μην τα θέλουμε και όλα!!!

Απλά μην πιστεύεις όποιον βγαίνει εδώ και γράφει ότι του κατέβει.
Μέχρι και ο τσιχλόφουσκας ξαναπλάκωσε .

Μάλλον εσυ είσαι αυτός που γράφει οτι του κατέβει.
Κινέζικα τελεστικά 627 σε τιμή ευκαιρίας την ώρα που έχει βουήξει ο τόπος για τις μαιμουδες. Θα μας πάρουνε με τις ντομάτες....

Μάλλον εσυ είσαι αυτός που γράφει οτι του κατέβει.
Κινέζικα τελεστικά 627 σε τιμή ευκαιρίας την ώρα που έχει βουήξει ο τόπος για τις μαιμουδες. Θα μας πάρουνε με τις ντομάτες....

ΕΜΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ

"Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για το αν είναι ή δεν είναι γνήσιοι οι 627 του Κινέζου.
Για αυτή την σαφή ακουστική διαφορά πιστεύω ότι αξίζουν τα 25 δολάρια που ζητά ο Κινέζος."

"Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για το αν είναι ή δεν είναι γνήσιοι οι 627 του Κινέζου.
Για αυτή την σαφή ακουστική διαφορά πιστεύω ότι αξίζουν τα 25 δολάρια που ζητά ο Κινέζος."

Δηλαδή, πιθανόν να μην είναι "γνήσιοι οι 627 του κινέζου" ,αλλά "ακούγονται σαφώς καλύτεροι" :grinning-smiley-043

οκ, παραιτούμαι -bye-

Ε ναι, νομίζω οτι ήταν σαφης πιο πάνω ο Musicalicius...

AN ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΧΊΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΥΓΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΕΤΕ ΒΑΡΕΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ!!!! Ε Ν Τ Α Ξ Ε Ι ;;;;;;;;:grandpa::grandpa:

Δηλαδή, πιθανόν να μην είναι "γνήσιοι οι 627 του κινέζου" ,αλλά "ακούγονται σαφώς καλύτεροι" :grinning-smiley-043

οκ, παραιτούμαι -bye-

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις.
Αφού δεν έχεις ακούσει πως παίζουν οι 627 του Κινέζου έχεις και γνώμη από πάνω...

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις.
Αφού δεν έχεις ακούσει πως παίζουν οι 627 του Κινέζου έχεις και γνώμη από πάνω...

Αγαπητέ, μου σε πιστεύω απόλυτα. Δεν υπάρχει λόγος να μαλώσουμε.
Δεν είμαστε σίγουροι για τη γνησιότητα τους αλλά παίζουν θεϊκά :grinning-smiley-043

Δεν είμαστε σίγουροι για τη γνησιότητα τους αλλά παίζουν θεϊκά :grinning-smiley-043

"ΑΛΛΑ οι 627 που δίνει ακούγονται σαφώς καλύτεροι από τους 134 που έχει."
:slapface:

Δεν έγραψε "θεϊκά", αλλά "σαφώς καλύτερα". Που το βλέπεις το παράξενο; Είναι τόσο απίθανο να παίζουν καλά κινέζικοι 627; Αλήθεια, το έχεις το μηχάνημα; Έχεις ακούσει τους κινέζικους 627, ή μιλάς έτσι, στα κουτουρού;

Δεν έγραψε "θεϊκά", αλλά "σαφώς καλύτερα". Που το βλέπεις το παράξενο; Είναι τόσο απίθανο να παίζουν καλά κινέζικοι 627; Αλήθεια, το έχεις το μηχάνημα; Έχεις ακούσει τους κινέζικους 627, ή μιλάς έτσι, στα κουτουρού;

...στα κουτουρού μιλάω.
Κινέζικους 627 δεν είχα την τύχη ν ακούσω:grinning-smiley-043
Βέβαια δεν αμφιβάλω οτι οι κινέζικοι μπορεί να παίζουν και καλύτερα απο τους γνήσιους.:grinning-smiley-043

Νομίζω οτι απο τη στιμή που η πλάκα, ακόμα και η πιο καλοπροαίρετη, (πιθανως) ενοχλεί κάποιους πρέπει να σταματάει... πόσο μάλλον στα πλαίσια ενος φορουμ που δεν υπάρχει προσωπική επαφή!!!