Μια βραδιά με Wolfson

Προφανώς φίλε μου έχεις καλή πρόθεση, είσαι ευχαριστημένος με το μηχάνημα, σίγουρα αυτό πρέπει να είναι καλό εξ αρχής και πρό μετατροπής.
Από εκεί και πέρα ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ
Αμφιβάλεις για εμένα που ξεκίνησα το θέμα=Οκ
Αμφιβάλεις για τον κατασκευαστή=Οκ
Αμφιβάλεις αν το ντάκ δουλεύει σωστά=Οκ
Αμφιβάλεις για τους τελεστικούς=Οκ
Αμφιβάλεις για το αν ακούμε σωστά και αν καταλαβαίνουμε τις διαφορές=Οκ
Αμφιβάλεις για το καλύτερο και το θεωρείς σχετικό=Οκ
Τελικά ψάχνω να βρω σε τι δεν αμφιβάλεις

πχ μπορούσε κανείς να ξέρει τι κρύβεται κατω από εδώ?

MHZS-secret.JPG

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ
Αμφιβάλεις για εμένα που ξεκίνησα το θέμα=Οκ
Αμφιβάλεις για τον κατασκευαστή=Οκ
Αμφιβάλεις αν το ντάκ δουλεύει σωστά=Οκ
Αμφιβάλεις για τους τελεστικούς=Οκ
Αμφιβάλεις για το αν ακούμε σωστά και αν καταλαβαίνουμε τις διαφορές=Οκ
Αμφιβάλεις για το καλύτερο και το θεωρείς σχετικό=Οκ
Τελικά ψάχνω να βρω σε τι δεν αμφιβάλεις

σε όλα αμφιβάλλω εκτός του πρώτου.
και μην παίρνεις αυτό το επιθετικό ύφος.
Δεν υπάρχει λόγος.:firstprize:

Είναι του ίδιου κατασκευαστή γιατί αν δεν είναι δεν έχει νόημα να το συζητάμε.
Η συλλογική ευθύνη είναι Ναζιστική θεωρεία.

Last edited:
σε όλα αμφιβάλλω εκτός του πρώτου.
και μην παίρνεις αυτό το επιθετικό ύφος.
Δεν υπάρχει λόγος.:firstprize:

Αφού αμφιβάλεις για το πέμπτο αμφιβάλεις και για το πρώτο...

Λοιπόν για να μη μιλάμε για θεωρίες συνομωσίας, Ιλουμινάτι, Έψιλον, Ελ, Βριλ εξωγήινα βακτήρια και πολλούς άλλους που επιβουλεύονται τη Κίνα:

Κινέζικοι Όπα Όπα
Tο φύλλο δεδομένων του OPA
Η σελίδα του κατασκευαστή για τον OPA.
Ενδεικτικές τιμές του OPA: 1 2 3

Και για να το ξεκαθαρίσουμε κανείς δε λέει πως το dac δεν αξίζει.
Προσωπικά τουλάχιστον δε μπορώ να το πω μιας και δε το έχω ακούσει.
Αυτό που λέμε είναι "το νου σας στους Κινέζους...".
Και δε πρόκειται να αυταναφλεγεί ο τελεστικός αν ταλαντώνει...

Γιατί δεν παραδέχεσαι πως πρώτον υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι fake οι τελεστικοί και δεύτερον πως ο OPA637 δεν γίνεται να χρησιμοποιηθεί στη θέση του OPA627 στη συγκεκριμένη περίπτωση;
Το να αναπαράγεις τα λόγια του κατασκευαστή - εάν ο πωλητής είναι και ο κατασκευαστής - δεν είναι κακό αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την επιμονή σου.

τελεστικός που αυτοταλαντώνει κάνει και μια τρύπα στην πλάκετα απο θερμοκρασία αμα λάχει ... να σου δείξω εγω πλάκέτα απο cambridge παρανάλωμα ...

Re: Απάντηση: Μια βραδιά με Wolfson

Λοιπόν για να μη μιλάμε για θεωρίες συνομωσίας, Ιλουμινάτι, Έψιλον, Ελ, Βριλ εξωγήινα βακτήρια και πολλούς άλλους που επιβουλεύονται τη Κίνα:

Κινέζικοι Όπα Όπα
Tο φύλλο δεδομένων του OPA
Η σελίδα του κατασκευαστή για τον OPA.
Ενδεικτικές τιμές του OPA: 1 2 3

Και για να το ξεκαθαρίσουμε κανείς δε λέει πως το dac δεν αξίζει.
Προσωπικά τουλάχιστον δε μπορώ να το πω μιας και δε το έχω ακούσει.
Αυτό που λέμε είναι "το νου σας στους Κινέζους...".
Και δε πρόκειται να αυταναφλεγεί ο τελεστικός αν ταλαντώνει...

Γιατί δεν παραδέχεσαι πως πρώτον υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι fake οι τελεστικοί και δεύτερον πως ο OPA637 δεν γίνεται να χρησιμοποιηθεί στη θέση του OPA627 στη συγκεκριμένη περίπτωση;
Το να αναπαράγεις τα λόγια του κατασκευαστή - εάν ο πωλητής είναι και ο κατασκευαστής - δεν είναι κακό αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την επιμονή σου.

Στο Diyaudio που παραθέτεις λένε ότι άλλοι κινέζοι προμηθευτές είναι αξιόπιστοι και άλλοι οχι εσύ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ.
Στο γνωστό φύλλο δεδομένων αναφέρει ότι αυτό που λες δεν είναι κανόνας αλλά εξαρτάται από τον τρόπο λειτουργίας και οδήγησης του 637 το αναφέρει από σελίδα 8 μέχρι 10.
Και πάλι μιλάς κατηγορηματικά ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ.
Ο καθένας μπορεί να πάρει τελεστικούς από όπου θέλει εγώ δεν πρότεινα κανένα άλλον πλήν του κατασκευαστή για τους λόγους που προανέφερα.
Αν εσύ είσαι σε θέση να αποδείξεις ότι οι τελεστικοί του είναι μαϊμού θα μας κάνεις μεγάλη χάρη γιατί θα πάρουμε τα λεφτά μας πίσω μέσω του PAYPAL...

Παρακαλώ να πέσει η ένταση.
Ας προτιμήσουμε τη συζήτηση από την σύγκρουση!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μια βραδιά με Wolfson

Στο Diyaudio που παραθέτεις λένε ότι άλλοι κινέζοι προμηθευτές είναι αξιόπιστοι και άλλοι οχι εσύ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ.

Δείξε μου πού το γράφω αυτό. Το ότι όλα ηλεκτρονικά μαϊμού προέρχονται από Κίνα δε σημαίνει και πως όλοι οι Κινέζοι πουλάνε μαϊμούδες αλλά θα πρέπει να μας κάνει πολύ προσεκτικούς όταν αγοράζουμε από Κινα από ολοκληρωμένα μέχρι πυκνωτές, αντιστάσεις κτλ. Συγγνώμη αλλά δε θα υπερασπιστώ και τους Κνέζους.

Στο γνωστό φύλλο δεδομένων αναφέρει ότι αυτό που λες δεν είναι κανόνας αλλά εξαρτάται από τον τρόπο λειτουργίας και οδήγησης του 637 το αναφέρει από σελίδα 8 μέχρι 10.

Δείξε μου γιατί εγώ βλέπω ακριβώς πού λέει πως ο 637 θα είναι ασταθής. Και είναι κανόνας. Στο σχέδιο που έχει στο σχήμα #2 απαιτείται κέρδος μεγαλύτερο του 5. Με 1.32 έως 2 Volt rms που δίνει το wolfson είναι αδύνατο να έχει κέρδος στα στάδια με τους τελεστικούς 25 (5*5). Οϋτε καν στο πρώτο στάδιο του φίλτρου δε γίνεται αν έχεις κέρδος 5 γιατί τότε μιλάμε για έξοδο 10 ως 14Vp-p

Και πάλι μιλάς κατηγορηματικά ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ.
Ο καθένας μπορεί να πάρει τελεστικούς από όπου θέλει εγώ δεν πρότεινα κανένα άλλον πλήν του κατασκευαστή για τους λόγους που προανέφερα.
Αν εσύ είσαι σε θέση να αποδείξεις ότι οι τελεστικοί του είναι μαϊμού θα μας κάνεις μεγάλη χάρη γιατί θα πάρουμε τα λεφτά μας πίσω μέσω του PAYPAL...

Πραγματικά δε θες να καταλάβεις. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Το ό,τι υπάρχουν μαϊμού εξαρτήματα από Κίνα είναι γνωστό. Εσύ που τους προτείνεις μπορείς να αποδείξεις πως είναι αυθεντικοί; Γιατί δεν προτείνεις τη Mouser (~17 ευρώ το κομμάτι) για παράδειγμα που αγοράζει απευθείας από ΤΙ και η αυθεντικότητα είναι εγγυημένη;

...

Απάντηση: Re: Μια βραδιά με Wolfson

Παρακαλώ να πέσει η ένταση.
Ας προτιμήσουμε τη συζήτηση από την σύγκρουση!

Δεν βλέπω καμία ένταση. Εκτός κι αν έχασα κάτι...:guitarist:

Re: Απάντηση: Re: Μια βραδιά με Wolfson

Δεν βλέπω καμία ένταση. Εκτός κι αν έχασα κάτι...:guitarist:

Τα τελευταία ποστς δεν είναι και ο ορισμός της ηρεμίας...Συνεχίστε χαλαρά
χωρίς χαρακτηρισμούς και νεύρα, παιδιά..Μπορεί να γίνει κουβέντα και σε ήπιους
τόνους..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μια βραδιά με Wolfson

Δείξε μου πού το γράφω αυτό. Το ότι όλα ηλεκτρονικά μαϊμού προέρχονται από Κίνα δε σημαίνει και πως όλοι οι Κινέζοι πουλάνε μαϊμούδες αλλά θα πρέπει να μας κάνει πολύ προσεκτικούς όταν αγοράζουμε από Κινα από ολοκληρωμένα μέχρι πυκνωτές, αντιστάσεις κτλ. Συγγνώμη αλλά δε θα υπερασπιστώ και τους Κνέζους.

Όταν δεν έχεις ουτε έναν Κινέζο να προτείνεις σαν αξιόπιστο και λες τα παρακάτω δεν τους τσουβαλιάζεις όλους σαν αναξιόπιστους.
Λές και αν σου πουλήσει ο Mouser πλαστό τελεστικό έχεις άλλο τρόπο να το καταλάβεις πέρα από την ακρόαση του

"Αυτό που λέμε είναι "το νου σας στους Κινέζους...".

Πραγματικά δε θες να καταλάβεις. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Το ό,τι υπάρχουν μαϊμού εξαρτήματα από Κίνα είναι γνωστό. Εσύ που τους προτείνεις μπορείς να αποδείξεις πως είναι αυθεντικοί; Γιατί δεν προτείνεις τη Mouser (~17 ευρώ το κομμάτι) για παράδειγμα που αγοράζει απευθείας από ΤΙ και η αυθεντικότητα είναι εγγυημένη;

Πάλι τα ίδια τι βιολί είναι αυτό, που βλέπεις ανθρωπέ μου "Εσύ που τους προτείνεις" ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ εκτός από ΕΝΑΝ το κατασκευαστή.
Και τον εμπιστεύομαι γιατί διαφορετικά δεν θα αγόραζα το προϊόν του.
Θα το αγόραζα δηλαδή και θα έλεγα είναι αυθεντικοί οι τελεστικοί,οι πυκνωτές,το Dac chip είναι αυθεντικό ? και γιατί αφού κάνει 10$ το καθένα γιατί να βάλει τέσσερα και το πουλάει τόσο,τι βγάζει,μαιμού είναι, κοροιδία,γιατί το πουλάει τόσο φτηνά ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ
Κάπως έτσι ανοίγει και η πόρτα του τρελάδικου με υποψίες και εμμονές...

...

Last edited:
νομίζω οτι ήταν ξεκάθαρο και κατανοητό (τουλάχιστον για μένα )....

"εσύ που τους προτείνεις" = τους τελεστικούς

δεν αναφερότανε σε προμηθευτές ...

+1 backousis

Για όσους δεν γνωρίζουν τα τεκτενόμενα στην Ασία και τις τιμές των τελεστικών... πιστεύω ότι κάτι έμαθαν ή τουλάχιστον πλέον είναι υποψιασμένοι και έχουν όλα τα εφόδια να ψάξουν την αγορά τους καλύτερα...

Πέραν τούτου δεν βλέπω πως αυτή η συζήτηση μπορεί να συνεισφέρει κάτι άλλο!

Το DAC είναι διαθέσιμο τόσο στην αρχική του μορφή, όσο και με τις επεμβάσεις /βελτιώσεις των κατόχων...

Όποιος θέλει να συνεισφέρει κάτι παραπάνω ας βρεί τρόπο να το αξιολογήσει τόσο σε επιδόσεις όσο και γνησιότητα...

Ναι, τους τελεστικούς εννοώ.

Τον Mouser τον έφερα ως παράδειγμα μιας και είχε καλή τιμή σε σχέση με τους άλλους δύο που ανέφερα ενδεικτικά.
Δεν έχω να προτείνω πχ. ούτε Άγγλο, ούτε Γάλλο.
Αυτό αυτόματα τους τοποθετεί στους αναξιόπιστους;

Όσο για μαϊμούδες έχουμε δει από ηλεκτρολυτικούς πυκνωτές και τρανζίστορ ισχύος Μπαμπούσκες, ως και ακριβούς τελεστικούς και ως δια μαγείας όλα αυτά προέρχονται από τη Κίνα.
Ε, τι να κάνουμε, δε θα τους πούμε και μπράβο!
Το "καλό" είναι πως πράγματι οι απομιμήσεις είναι λειτουργικές. Πραμένουν δηλαδή πυκνωτές, τρανζίστορ και τελεστικοί αλλά προφανώς δεν έχουν τα τεχνικά στοιχεία των γνήσιων και αυτό μπορεί να ενέχει και κινδύνους.

Τέλος πάντων όποιος κατάλαβε, κατάλαβε... -bye-

Last edited:
Λοιπόν αφού όλοι οι Κινέζοι είναι ύποπτοι το φόρουμ έχει υποχρέωση να δημιουργήσει μια ανεξάρτητη και αδιάβλητη τριμελή επιτροπή ,που θα αποτελείτε από δύο τον εξής έναν τον economides, πιστοποιησης Κινέζικων τελεστικών
Λοιπόν οι διαδικασία πιστοποίησης θα είναι απλή αλλά αυστηρή

1) Θα παραγγελθεί από τον Κινέζο κατασκευαστή ένα Wolfson Dac με opa627

2) Θα παραγγελθούν από την TI σαν Samples οι αυθεντικοί opa627

3) θα γίνει σε πιστοποιημένο IEC Studio δηλαδή στο σπίτι του economides με βασικούς ακροατές-κριτές τους φανατικούς πολέμιους του Wolfson Dac και γνωστούς Stylites Houston & Geopolitis που μόνο καλό λόγο δεν έχουν να πουν...

Και άμα ακούσουν διαφορά να μας γράψουν...εδώ !