Μια βραδιά με Wolfson

και μάλιστα θα ειναι το πρώτο τεστ που θα γίνει εν Ελλάδι που το sweet spot θα είναι γύρω από το τραπέζι.

μήπως θα είναι στο μέσον του τραπεζιού?-bye-

προφανώς γιατι πρέπει να έχεις ιση απόσταση απο ολα τα πιάτα........εεεε ηχεία ήθελα να πω.

Re: Απάντηση: Μια βραδιά με Wolfson

View attachment 64653

View attachment 64654

για τον Musicalicius

(συγνώμη για την παρεμβολή...)

Είναι ανάποδα !
Το σωστό είναι αυτό...

sdc12609b.jpg

Βλέπω οτι υπάρχουν πολλοί τυποι 627 ή 637 στο digykey πχ... AP, AP-ND, BP-ND, κλπ... ποιόν απο όλους θέλουμε για το dac;
Πιο σημαντικοί σε πρώτη φάση είναι οι 4 πίσω ή οι 2 μπροστά;

Απο οτι εχω καταλάβει οι 627 είναι μια πιο ασφαλής επιλογή... ναι;

Βλέπω οτι υπάρχουν πολλοί τυποι 627 ή 637 στο digykey πχ... AP, AP-ND, BP-ND, κλπ... ποιόν απο όλους θέλουμε για το dac;

Ακριβως -bye-

musicalisius σιγούρεψε το με μια γεννήτρια γιατί αν υποθέσουμε οτι το rca ειναι το + τότε το αλλο ειναι σωστό.(δεν το έχω εδώ για να το ξανατσεκαρω αλλά για να βρω το + έβαλα γεννήτρια)

musicalisius σιγούρεψε το με μια γεννήτρια γιατί αν υποθέσουμε οτι το rca ειναι το + τότε το αλλο ειναι σωστό.(δεν το έχω εδώ για να το ξανατσεκαρω αλλά για να βρω το + έβαλα γεννήτρια)

Δεν υπάρχει θέμα είναι καρατσεκαρισμένο αυτό που είπα.
Το + που λες είναι μεσαία λήψη ή αλλιώς ψυχρό.
Εξάλλου έπρεπε να σε πονηρέψει ότι η συνδεσμολογία που λες παίζει χάλια...

Last edited:

Καλύτερα να οργανώσεις PowerBuy γιατί υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι...

Αγαπητοί φίλοι,

ένα τρελό άτομο:rifle: από εδώ μέσα (όχι εγώ :) έκανε το μεγάλο βήμα και παρήγγειλε κάτι από το εξωτερικό.
...Αυτό που παρήγγειλε θα αργήσει να έρθει (περίπου 3-4 εβδομάδες) και στη συνέχεια θα τοποθετηθεί μέσα στο wolfson 4.0 ....

-bye-

:drummer::guitarist:

Μιχάλη και εγώ μέσα για τους 627... όσους χρειάζονται... ας μας πουν οι γνώστες! Oργάνωσέ το!

edit... πες βρε Ηλία... τι θα φυτευτεί στο λυκόπουλο?

Κάτι σε WM8741 μου μυρίζει.
Αυτοί οι Σκωτσέζοι είναι απίστευτοι πρέπει να τους κυνηγάς και να τους παρακαλάς για να αγοράσεις τα προϊόντα τους.
Πιο εύκολα εύκολα αγοράζεις από τους "στριμμένους" Αμερικανούς το βουβάλι τους !

Για να αλλάξουμε θέμα .....

περάσαμε υπέροχα χθες το βράδυ με τον Wahrheit εως τις 3+ το πρωί...... (και ΌΧΙ, δεν το "γυρίσαμε" :flipout: )

Υ.Γ -> έχω φύγει από το χόμπυ (για να μην ξεχνιόμαστε)

Το WΜ8741 δεν ήταν αυτό που ανατινάχτηκε τις προάλες μέσα σε ένα λυκόπουλο που ταιζόταν από itunes? :hippy: :D

Για να αλλάξουμε θέμα .....

περάσαμε υπέροχα χθες το βράδυ με τον Wahrheit εως τις 3+ το πρωί...... (και ΌΧΙ, δεν το "γυρίσαμε" :flipout: )

Υ.Γ -> έχω φύγει από το χόμπυ (για να μην ξεχνιόμαστε)

Αποκτήσατε επιτέλους ένα "ισορροπημένο" άκουσμα -bye-

Αγαπητοί φίλοι,

ένα τρελό άτομο:rifle: από εδώ μέσα (όχι εγώ :) έκανε το μεγάλο βήμα και παρήγγειλε κάτι από το εξωτερικό.
...Αυτό που παρήγγειλε θα αργήσει να έρθει (περίπου 3-4 εβδομάδες) και στη συνέχεια θα τοποθετηθεί μέσα στο wolfson 4.0 ....

-bye-

:drummer::guitarist:

Αγαπητοί φίλοι λέει ψέμματα......

δεν είμαι τρελός! :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Τι ετοιμάζεστε ρε παλικάρια να βάλετε μέσα στο ντακ; κιροζίνη; :flipout:

Special thanks to mr analyze it! Απίστευτη βραδιά χθες, χάσαμε κυριολεκτικά την ώρα με τις ακροάσεις (και όλες τις πρωινές μας δουλειές γμτ!).
Πολύ εντυπωσιακό επίσης το σύστημά του, φτιαγμένο με αστείρευτο μεράκι και πολύ πολύ "μυαλό"!

(Αν ξαναγράψει κανείς ότι τα ATC θέλουν 5000Watt για να παίξουν, θα βάλω τη γαργαλιέρα στο φουλ!)