supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,660
και μάλιστα θα ειναι το πρώτο τεστ που θα γίνει εν Ελλάδι που το sweet spot θα είναι γύρω από το τραπέζι.
μήπως θα είναι στο μέσον του τραπεζιού?
και μάλιστα θα ειναι το πρώτο τεστ που θα γίνει εν Ελλάδι που το sweet spot θα είναι γύρω από το τραπέζι.
Βλέπω οτι υπάρχουν πολλοί τυποι 627 ή 637 στο digykey πχ... AP, AP-ND, BP-ND, κλπ... ποιόν απο όλους θέλουμε για το dac;
Πιο σημαντικοί σε πρώτη φάση είναι οι 4 πίσω ή οι 2 μπροστά;
Απο οτι εχω καταλάβει οι 627 είναι μια πιο ασφαλής επιλογή... ναι;
musicalisius σιγούρεψε το με μια γεννήτρια γιατί αν υποθέσουμε οτι το rca ειναι το + τότε το αλλο ειναι σωστό.(δεν το έχω εδώ για να το ξανατσεκαρω αλλά για να βρω το + έβαλα γεννήτρια)
Βλέπω οτι υπάρχουν πολλοί τυποι 627 ή 637 στο digykey πχ... AP, AP-ND, BP-ND, κλπ... ποιόν απο όλους θέλουμε για το dac;
Πιο σημαντικοί σε πρώτη φάση είναι οι 4 πίσω ή οι 2 μπροστά;
Απο οτι εχω καταλάβει οι 627 είναι μια πιο ασφαλής επιλογή... ναι;
Για να αλλάξουμε θέμα .....
περάσαμε υπέροχα χθες το βράδυ με τον Wahrheit εως τις 3+ το πρωί...... (και ΌΧΙ, δεν το "γυρίσαμε")
Υ.Γ -> έχω φύγει από το χόμπυ (για να μην ξεχνιόμαστε)
Αγαπητοί φίλοι,
ένα τρελό άτομο:rifle: από εδώ μέσα (όχι εγώέκανε το μεγάλο βήμα και παρήγγειλε κάτι από το εξωτερικό.
...Αυτό που παρήγγειλε θα αργήσει να έρθει (περίπου 3-4 εβδομάδες) και στη συνέχεια θα τοποθετηθεί μέσα στο wolfson 4.0 ....
:drummer::guitarist:
Αγαπητοί φίλοι λέει ψέμματα......
δεν είμαι τρελός! :BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Αγαπητοί φίλοι λέει ψέμματα......
δεν είμαι τρελός! :BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Τι ετοιμάζεστε ρε παλικάρια να βάλετε μέσα στο ντακ; κιροζίνη;![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.