Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μια βραδιά με Wolfson
Επειδή ο αγαπητός Analize it μιλούσε για το συστημά μου επέτρεψέ μου να δώσω μια απάντηση...
...
:2thumb22sup::worshippy:
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.
Το προορίζω να παίξει από δύο πηγές. Ένα Οppo BD83 και ένα Μedia Player HDX-1000.
Tα mp3 θα είναι 320άρια αλλά το πιθανότερο είναι να παίζει κατα κανόνα wav και flac. Mε οπτική θα πέρνει σήμα και θα δίνει με RCA στον Densen B110.
Eίμαι ήδη αρκετά ευχαριστημένος όσον αφορά το Oppo και με δεδομένη την αναβάθμισή του σε SE δεν πολυκαίγομαι. Στη πραγματικότητα αποφεύγω τα κουτάκια στο ρακ σαν το διάολο το λιβάνι. Για το ΗDX όμως δεν υπάρχει άλλη λύση...
Το Σαββάτο δοκιμάσαμε με φίλο το Benmchmark και ήταν πολύ αξιόλογο! Αλλά... παρέμεινα με μια ιδέα συμπίεσης - αρκετά ενοχλητικής θα έλεγα όσον αφορά τα mp3. O ήχος του ήταν και κάπως σκληρός για τα γούστα μου.
Με το Oppo βέβαια κένταγε... πραγματικά πολύ καλό τελικό αποτέλεσμα.
Ψάχνω κάτι σαν αυτό που περιγράφετε (χροιές-φωνητικά-στρογγύλεμα στις υψηλές) και βέβαια αν υπάρξει βελτίωση στη στερεοφωνική εικόνα και "καθαρίσει" ο ήχος ακόμη περισσότερο δεν θα με χάλαγε...
Κάτι μου λέει από τις περιγραφές σας ότι είναι κοντά σε αυτό που ψάχνω, μιας και δεν θέλω και να ξοδευτώ...
Αν θα κάνετε κάποια στιγμή ένα συγκριτικό ρίξτε ένα pm θα σας ήμουν υπόχρεος.
:ernaehrung004:
ΥΓ1 Mε το "τα έχει για πρωινό" και καθ' υπερβολή, εννοώ αν το ακούσατε για καλύτερο. Φυσικά δεν υποτιμώ τα άλλα δύο αφού δεν τα έχω ακούσει καν και παραμένουν υποψήφια.
ΥΓ2. Δεν γνώριζα ότι βγαίνει και σε μαύρο. Από ένα μικρό search στο γούγλη δεν το πέτυχα!!! Ακόμα καλύτερα λοιπόν γιατί έχω μια κλίση στα μαύρα...:Banane0: