Μια βραδιά με Wolfson

Re: Απάντηση: Re: Μια βραδιά με Wolfson

...στα κουτουρού μιλάω.
Κινέζικους 627 δεν είχα την τύχη ν ακούσω:grinning-smiley-043
Βέβαια δεν αμφιβάλω οτι οι κινέζικοι μπορεί να παίζουν και καλύτερα απο τους γνήσιους.:grinning-smiley-043

Είσαι σε θέση να ξεχωρίσεις ένα γνήσιο από έναν μαιμού
Πολυ αμφιβάλω...
Ξέρεις που κατασκευάζονται οι γνήσιοι 627
Πολύ αμφιβάλω
Βγήκες εδώ όχι για να προσθέσεις κάτι εποικοδομητικό για τους κατόχους του ντάκ αλλά να κάνεις την πλακίτσα σου
Είμαι σίγουρος...

Είσαι σε θέση να ξεχωρίσεις ένα γνήσιο από έναν μαιμού
Πολυ αμφιβάλω...
Ξέρεις που κατασκευάζονται οι γνήσιοι 627
Πολύ αμφιβάλω
Βγήκες εδώ όχι για να προσθέσεις κάτι εποικοδομητικό για τους κατόχους του ντάκ αλλά να κάνεις την πλακίτσα σου
Είμαι σίγουρος...

.. οκ λοιπόν, κομένη η πλακίτσα
Δηλαδή οταν λες "επικοδομητικό" τι εννοείς?
Να προτείνω αμφιβολης ποιότητας προιόντα επειδη τα "ακουσα" και "παίζουν" ?

Ε

AN ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΧΊΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΥΓΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΕΤΕ ΒΑΡΕΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ!!!! Ε Ν Τ Α Ξ Ε Ι ;;;;;;;;:grandpa::grandpa:

Εσύ να μην ξαναρωτήσεις τίποτα και να μείνεις στην άγνοια !

.
.
.
-bye-

.. οκ λοιπόν, κομένη η πλακίτσα
Δηλαδή οταν λες "επικοδομητικό" τι εννοείς?
Να προτείνω αμφιβολης ποιότητας προιόντα επειδη τα "ακουσα" και "παίζουν" ?

:popcorn:

Ο Musicalicius μας έδωσε πάρα πολλές πληροφορίες για το DAC, είναι και ο δημιουργός του νήματος, ανάμεσα στις οποίες και τη δυνατότητα αναβάθμισής του με μικρό μάλιστα ποσό (25$) για την οποία δε θα το γνωρίζαμε καθώς δεν αναφέρεται στη σελίδα του κινέζου στο ebay. Μάλιστα έχει και προσωπική εμπειρία και τη κατάθεσε. Οι πληροφορίες είναι εδώ και ο καθένας μπορεί να κρίνει και να αποφασίσει.

@DomieMic65. Νομίζω ότι μπορείτε να του στείλετε email και να τον ρωτήσετε, είναι αρκετά φιλικός και απαντάει γρήγορα.

Αν θέλει και κάποιος φίλος που έχει παραλάβει να απαντήσει σε πόσες μέρες έρχεται περίπου;

@DomieMic65. Νομίζω ότι μπορείτε να του στείλετε email και να τον ρωτήσετε, είναι αρκετά φιλικός και απαντάει γρήγορα.

Όχι, καλύτερα να μην ρωτήσει τίποτα ο Domiemic ! .....Δεν μπορούμε να τσακωνόμαστε για πάρτη του .... καλύτερα να μείνει στο σκοτάδι...

.
.
.
-bye-
:BDGBGDB55:

Last edited:
κάπου κάποιοι χάθηκαν μεσα στη μετάφραση.
Γεγονός 1. Ενας 627 κοστίζει στην καλύτερη περίπτωση 20 σκοτωμένος.
Γεγονός 2. Το μηχανάκι φοράει 4 ή 6 αν δεν κάνω λάθος.
Γεγονός 3. Το 2134 δεν είναι και τζάμπα αλλά δεν κάνει 30 δολάρια.
Γεγονός 4. που εξάγεται από τα 1 και 2. Η τιμή των 4 έως 6 627 θεωρητικά είναι 100-120 δολάρια. Αν συνυπολογίσουμε το swap των 2134 άντε να κατεβεί το κόστος στα 80-100 δολάρια.
Γεγονός 5. Ο musicalicious λέει αλήθεια. Οι 627 του κινέζου παίζουν καλύτερα.
Γεγονός 6. Κανείς κινέζος δεν είναι καλός σαμαρείτης.
Συμπερασμα
Ο καλός κινέζος, βάζει κάτι επάνω στο μηχάνημα αντί των 2134 και τσεπώνει 20 ευρώ.
Βάσει των προηγουμένων αποκλείεται να είναι 627 εκτός από την πιθανότατη περίπτωση να είναι κλεμμένοι. Αλλά και πάλι δύσκολο γιά κάθε δυνητικό πελάτη να ψάχνει να βρεί 6 627, εκτός αν έχει κλέψει κανένα τανκερ.

Ακομη και οι 604 που ειναι "τσαμπα" παιζουν καλυτερα απο τους 134.
Οπως και να εχει παντως το συγκεκριμενο dac κελαιδαει ακομη και με τους 134.
Εχει μπει απεναντι σε πολυ πολυ ακριβοτερα dac και ακουστηκε καλυτερα.

Οποτε ενα μπραβο στα παιδια για την "ανακαλυψη" τους.

Ακομη και οι 604 που ειναι "τσαμπα" παιζουν καλυτερα απο τους 134.
Οπως και να εχει παντως το συγκεκριμενο dac κελαιδαει ακομη και με τους 134.
Εχει μπει απεναντι σε πολυ πολυ ακριβοτερα dac και ακουστηκε καλυτερα.

Οποτε ενα μπραβο στα παιδια για την "ανακαλυψη" τους.

το ντακ πρέπει να είναι εξαιρετικό.
Ουδείς το αμφισβητεί.

Απλά έχουμε χορτάσει το παραμύθι με τους 627 του δικτύου

το ντακ πρέπει να είναι εξαιρετικό.
Ουδείς το αμφισβητεί.

Απλά έχουμε χορτάσει το παραμύθι με τους 627 του δικτύου

Ειμαι κατοχος 2 x 637 (πληρωσα 50 δολλαρια!!!!) που λατρευουν τις μπανανες.
Εχω και αλλους 2 γνησιους απο digikey που δεν εχουν σχεση με τους παραπανω.

Για τον φιλο που ρωτησε ποσες ημερες κανει να ερθει το δικο μου ηρθε σε 18 ημερες απ την ημερα που πληρωσα.....βλεπω οτι ειναι λιγο προβληματικη η τοποθετηση XLR ο χωρος ειναι οριακος με δυσκολια θα χωρεσουν μαλλον θα ενοχλησουν τις εξοδους RCA.....να δουμε πως θα τα βολεψω

Για τον φιλο που ρωτησε ποσες ημερες κανει να ερθει το δικο μου ηρθε σε 18 ημερες απ την ημερα που πληρωσα.....βλεπω οτι ειναι λιγο προβληματικη η τοποθετηση XLR ο χωρος ειναι οριακος με δυσκολια θα χωρεσουν μαλλον θα ενοχλησουν τις εξοδους RCA.....να δουμε πως θα τα βολεψω

Σου το είπα από την αρχή ότι εκεί είναι η δυσκολία και για αυτό αν αναλαμβάνει να το κάνει ο Κινέζος για 30 δολάρια αξίζει να του τα δώσεις.
Μπορείς να κάνεις πατέντα και να αφήσεις ανοικτό από επάνω το κουτί και από εκεί να βγάλεις τα XLR χωρίς να πειράξεις καθόλου το κουτί πίσω.
Ετσι δούλεψε και το δικό μας μέχρι να φτιαχτεί μια καινούργια πίσω όψη από ακρυλικό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μια βραδιά με Wolfson

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις.
Αφού δεν έχεις ακούσει πως παίζουν οι 627 του Κινέζου έχεις και γνώμη από πάνω...

Ακριβώς όπως το έγραψες :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μια βραδιά με Wolfson

Δεν ξέρει ο Κινέζος που το έφτιαξε και ξέρει ο Tonal.
Μην λέμε ότι θέλουμε...

ΟΚ.
Δηλώνω πως δε ξέρω τί μου γίνεται.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μια βραδιά με Wolfson

ΟΚ.
Δηλώνω πως δε ξέρω τί μου γίνεται.

Αφού δεν ξέρεις βρε...:grinning-smiley-043
είσαι Κινέζος?
έχεις ενυδρείο?:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μια βραδιά με Wolfson

Αφού δεν ξέρεις βρε...:grinning-smiley-043
είσαι Κινέζος?
έχεις ενυδρείο?:grinning-smiley-043

Γμτ χαμένος από χέρι είμαι :bigcry:

προοριζω αυτα τα καλωδια http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200456402503&ssPageName=STRK:MEWNX:IT γι αυτο το DAC τι λενε οι σχετικοι 1.5m Pair Balanced XLR Solid Silver Litz Interconnects
το εχω ακομη στο ρευμα διχως να το εχω ακουσει περιμενω τα XLR για να τα βαλω επανω......θελω και Toslink....για να δουμε τι θα ακουσουμε στο τελος