Μια βραδιά με Wolfson

Υπάρχει η πιθανότητα με διακριτούς τελεστικούς να παίξει ακόμα καλύτερα.
Αλλά τότε πρέπει να αλλαχθεί και το κουτί γιατί δεν υπάρχει χώρος για αυτούς.
Για την δυάδα κάτι μπορεί να γίνει αλλά για την τετράδα πολύ δύσκολα.
Προς το παρόν δοκιμή δεν έγινε γιατί ο "φιλάργυρος" Kpaiss τους πούλησε :flipout:
Musicalicius κατι εχω βρει το εχω αποθηκευσει το σιτε θα ψαξω να το βρω νομιζω απο Γερμανια ειναι...εκτος αν μηλας για ιδιοκατασκευη...εχει ακρηβο κοστος 50 ευρω το καθε κομματι αν θυμαμε καλα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μια βραδιά με Wolfson

To wolfson εξαιρετικο αλλα το φως μου το ειδα με το Stylos !!!!!

ωχ! φωτιές πήγες να ανάψεις ..... ευτυχώς το πήρε χαλαρά αυτή τη φορά ο "ανώνυμος τελεστικός" :flipout:

Musicalicius κατι εχω βρει το εχω αποθηκευσει το σιτε θα ψαξω να το βρω νομιζω απο Γερμανια ειναι...εκτος αν μηλας για ιδιοκατασκευη...εχει ακρηβο κοστος 50 ευρω το καθε κομματι αν θυμαμε καλα

OPA-EARTH Single OPA USD12/1 unit Χ2=24$
Οι "ανώνυμοι διακριτοί τελεστικοί" αυτούς λένε :flipout:
Την τετράδα ξέχνα την εκτός του κουτιού δεν φτάνει και το τροφοδοτικό.

Αν βάλεις και δύο γρανίτες επάνω,κάτω θα "στυλώσεις" τον ήχο του :flipout:

πάρε δυό τέτοια

θα το απογειώσεις.

Decorative_Candle_Holder_Set.jpg

πάρε δυό τέτοια

θα το απογειώσεις.

Decorative_Candle_Holder_Set.jpg

Δεν φτάνουν !
Δεν έχεις ακούσει την κατάρα "να σε πάνε τέσσερις".
Θέλει άλλα δύο για να γίνει "σωστή κηδεία"του ήχου:flipout:

ΥΓ οι γρανίτες είναι για το...τέλος της κηδείας:flipout:

Όντως έχει κάνει μεγάλες κηδείες το Stylos. Αφού ξεπουπουλιασε κάτι ντακακια πανακριβα περιμένει με αγωνία τις ιδιοκατασκευες να του βάλουν τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι...

Back to the future with Red Book. :flipout:
Μου αρέσει επίσης η ιδέα για το πώς ανοίγει αυτό το σάντουιτς από γρανίτη και τσιμέντο.
ΜΕ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΜΙ :flipout:

Δεν το πιστευω με πηραν τηλ απο UPS και μου ζητανε 130!!! ευρω για εκτελωνισμο....τι να κανω....εχω εκνευρηστει θα το στειλω πισω

Εμενα παλι μου ηρθε σημερα με ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ και πληρωσα μονο 3,70. Του ειχα πει να στειλει με Ems και ειχε γραψει πανω pc card με αξια 43 δολαρια.

Δεν το πιστευω με πηραν τηλ απο UPS και μου ζητανε 130!!! ευρω για εκτελωνισμο....τι να κανω....εχω εκνευρηστει θα το στειλω πισω

Τα είπαμε και στο τηλέφωνο, έχω στεναχωρηθεί πολύ με αυτό που συνέβη. Μακάρι να μπορέσει να βοηθήσει κάποιος φίλος από εδώ....

Γενικά μεγάλη προσοχή, απ' ότι έχω ακούσει υπάρχει περίπτωση να πληρώσουμε τελωνείο με UPS...

το ίδιο έπαθα πρόσφατα με την digikey, για ένα δέμα αξίας 30 ευρώ η Ups μου ζητούσε 120 ευρώ για εκτελωνισμό

αφού έκανα χοντρή μανούρα στη digikey ...

πήγα μόνος μου και το εκτελώνισα, πλήρωσα περίπου 30+ ευρώ, και μετά τα 30 αυτά ευρώ μου τα γύρισε πίσω η digikey ..... με δική της πρόταση ...:SFGSFGSF:

Τελικα η digi-key εχει εξαιρετικο σερβις προς τους πελατες....μου απαντησαν επειτα απο εμαιλ που τους εστειλα,ευχαρηστω τον Πανο που εγραψε το εμαιλ επειδη τα Αγγλικα μου ειναι ανυπρακτα.
Αφου τους εξηγησα τι εγινε με το τελωνειο τελικα μου επιστρεφουν τα χρηματα....στην απαντηση που μου εδωσαν μου λενε ομως οτι υπαρχει δυνατοτητα αλλαγης του τροπου αποστολης δηλαδη μπορουν να αποστειλουν με USPS αν καταλαβα καλα αν αλλαξουμε το νομισμα με το οποιο πληρωνουμε και βαλουμε δολλαρια μας δινει την δυνατοτητα να επιλεξουμε USPS οπου εχουμε ελαχιστες πιθανοτητες να πληρωσουμε τελωνιο...παραθετω αυτουσια την απαντηση
Hello,

In regards to the order you placed with Digi-Key on 17-Jan-2011 and that what shipped on 18-Jan-2011, we have been notified by UPS that you are refusing the package due to the high brokerage fees. I do apologize for the issue you are having with these brokerage charges. What Digi-Key has elected to do is abandon this package and issue credit in full as a one time courtesy.

If you still require the parts I would suggest that you place an order in US currency and have the order shipped via USPS. The tracking is not as detailed as UPS or Fed Ex, however we have a number of customers who choose USPS for shipping and they are able to avoid the very high brokerage fees.

Again we do apologize for the inconvenience this may have caused. If you have any questions or concerns feel free to contact me.

Thank you,
Μηπως γνωριζει κανεις τι παιζει με την εταιρια Arrow ειναι επισημος αντιπροσωπος διανομεας στις ΗΠΑ των προιοντων της Texas Instruments και απ οτι βλεπω αποστελει και στην Ευρωπη σε τιμες εξερετικες μπορει καποιος να το ψαξει και να βοηθησει;και το βασικοτερο αν αποστελει με USPS.....δυστυχος τα αγγλικα μου δεν με βοηθανε.....ΘΕΛΩ ΓΝΗΣΙΑ OPA637...διχως την εκμεταλευση του ελληνικου δημοσιου.
Ξεχασα να δωσω την διευθηνση μηπως ειναι για μινιμουμ 25 τεμαχια;
http://app.arrownac.com/aws/pg_webc?s=P

Last edited: