Μια διευκρινηση παρακαλω...

Status
Not open for further replies.

Browser

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,573
Διαβασα σε θεμα που ανοιχτηκε στο avsite.gr , απο τον ιδιοκτητη του domain , Α. Καφατο, αναφορες περι ενωσης των δυο φορουμ .

Επισης ερωτησεις περι ιδιοκτησιας του avclub, ακομα και απο μελη που γραφουν εδω, που δεν τα καταλαβαινω.

Μπορειτε παρακαλω να μας εξηγησετε περι τινος προκειται?

Νομιζω μας αφορα .

Ευχαριστω !

το εν λογω θεμα βρισκεται εδω.......

http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=14226.0

Last edited:
Θελω να πιστευω οτι ειναι μια αυθαιρετη προταση του Αντρεα χωρις να εχει υπαρξει οποιαδηποτε επικοινωνια με το avclub. Και το πιστευω κιολας για να ειμαι ειλικρινης.

Δεν ξερω Παναγιωτη , γιαυτο και ρωταω εδω. Μου κανει τρομερη εντυπωση διοτι το θεμα αναλυετε πολυπλευρα κι εδω δεν εχουμε μυρωδια .....

1. Κουτοπονηριες / εντυπωσιασμοι
2. Εδω δεν πηραμε μυρουδια γιατι δεν βρωμαει

ΥΓ
(ειμαι ενοχος? ποσταρα και γω απο κει)

Τι ενοχος βρε Ντινο? Μας δουλευεις? Ειδες πουθενα απο κανενα εδω μεσα να λεει μην ποσταρεις απο εκει?

τιιιιιι? ποσταρεις και διπλα?:Banane0: :Banane0: 10 μερες στερηση εισοδου και την αλλη φορα παρε και μια ισοβια να μαθεις.....:flipout: :flipout:

Last edited:
Larry said:
τιιιιιι? ποσταρεις και διπλα? 10 μερες στερηση εισοδου και την αλλη φορα παρε και μια ισοβια να μαθεις.....

Λαρυ , βαλε και καμμια φατσουλα ναμαστε σιγουροι :flipout: :grinning-smiley-043 -bye-

Απάντηση: Re: Μια διευκρινηση παρακαλω...

Panagiotis Manopoulos said:
Θελω να πιστευω οτι ειναι μια αυθαιρετη προταση του Αντρεα χωρις να εχει υπαρξει οποιαδηποτε επικοινωνια με το avclub. Και το πιστευω κιολας για να ειμαι ειλικρινης.
Συμφωνω, μιας και γω απο εδω το μαθαινω τωρα.

Last edited:
Re: Απάντηση: Μια διευκρινηση παρακαλω...

Browser said:
Τι ενοχος βρε Ντινο? Μας δουλευεις? Ειδες πουθενα απο κανενα εδω μεσα να λεει μην ποσταρεις απο εκει?

Φανταζομαι ο τονος της φωνης σου (αν μου το ελεγες αντι να το εγραφες) θα ηταν απαλος και ηρεμος.
:ernaehrung004:

H φαντασια σου επεσε πολυ κοντα, αν προσθεσεις και το γεγονος οτι γελουσα οταν σου το εγραφα !

Last edited:
Κοιτά ρε συ τι μαθαίνεις διαβάζοντας για σένα από τρίτους. Σε λίγο θα μάθουμε και ποιος είναι τα αφεντικό μας. Ρε θα τρελαθούμε τελείως. Ουδέ ποτέ τέθηκε θέμα συνένωσης με το avsite και δεν συντρέχει και λόγος για κάτι τέτοιο. Είπαμε , εμείς δεν καπελωνόμαστε από κανένα ιδιοκτήτη .

Browser said:
Διαβασα σε θεμα που ανοιχτηκε στο avsite.gr , απο τον ιδιοκτητη του domain , Α. Καφατο, αναφορες περι ενωσης των δυο φορουμ .

Επισης ερωτησεις περι ιδιοκτησιας του avclub, ακομα και απο μελη που γραφουν εδω, που δεν τα καταλαβαινω.

Μπορειτε παρακαλω να μας εξηγησετε περι τινος προκειται?

Νομιζω μας αφορα .

Ευχαριστω !

το εν λογω θεμα βρισκεται εδω.......

http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=14226.0

Για αποφάσεις σχετικά με το Avclub υπεύθυνη είναι η διαχειριστική ομάδα του Avclub σε συνεργασία με τα μέλη και κανένας άλλος.
Το συγκεκριμένο θέμα ανοίχτηκε στο Avsite και προφανώς αφορά τα μέλη του Avsite.
Σαν Γ.Διαχείριση λοιπόν δεν μπορούμε να σας δώσουμε καμία απάντηση σε θέμα που δεν γνωρίζουμε και σε τελική ανάλυση δεν μας αφορά.

Απ´οτι καταλαβαινω λοιπον, κανεις δεν ειναι ενημερος περι αυτου.

Καλως.

Με καλυψατε.

δεν ξερω εαν εχει γινει καποια προταση στον ιδιοκτητη του avsite απο μελη του avclub, αλλα θελω να ρωτησω, απο περιεργεια και μονο
για ποιο λογο δεν μπορει να γινει η ενωση??

NikosR said:
δεν ξερω εαν εχει γινει καποια προταση στον ιδιοκτητη του avsite απο μελη του avclub, αλλα θελω να ρωτησω, απο περιεργεια και μονο
για ποιο λογο δεν μπορει να γινει η ενωση??

Δεν βλεπω τον λογο για ενωση.
Τωρα ιδιως που δεν εχουμε εξαρτησεις..... δεν νομιζω να θελουμε να εξαρτηθουμε απο ενα καταστημα..:grandpa:

Οποιος θελει, μπορει να μας διαβαζει ελευθερα, σωστα?-bye-

Status
Not open for further replies.