Μια διευκρινηση παρακαλω...

Status
Not open for further replies.
Η εξαρτηση ΥΠΑΡΧΕΙ.Μην κανετε πως δεν την βλεπετε ορισμενοι. Το παρον forum μονο γι αυτο δεν μπορει να κατηγορηθει. Το αλλο ομως ειναι ενα εργαλειο πωλησεων στα χερια καποιων..

Οποιος δεν θελει να το δει αυτο, ας ξαναπαει να κρυφτει πισω απο την παπαρουνα του...

Στο μικρο μου μυαλο υπηρχε η εξισωση AVforum=LaserLand και AVsite=Ηχοεκφραση

Απο την στιγμη που εχει ξεκαθαρισει οτι AVsite="Ανδρεας Καφατος" και AVclub="Διαχειριστικη Ομαδα" εγω ο απονηρευτος δεν βλεπω εξαρτησεις απο καταστηματα. Ο Καφατος εργαζεται στην Ηχοεκφραση, αυριο μπορει να ειναι στον Κωτσοβολο. Φανταζομαι οτι και οι διαχειριστες του club καπου εργαζονται και αυτοι... Το AVclub απ'οτι "ακουσα" ζητησε τον χωρο του μοναδικου πλεον "ειδικου πολυκαταστηματος" του χωρου για να κανει μια παρουσιαση. Ωχ... μπλεχτηκα!

Και με ολο το σεβασμο, καλυτερα να κρυβεσαι πισω απο παπαρουνες, παρα να βλεπεις παντου μικρα πρασινα νομιστεράκια να σε κυνηγουν...

Απάντηση: Re: Μια διευκρινηση παρακαλω...

supacoopa said:
Στο μικρο μου μυαλο υπηρχε η εξισωση AVforum=LaserLand και AVsite=Ηχοεκφραση

Απο την στιγμη που εχει ξεκαθαρισει οτι AVsite="Ανδρεας Καφατος" και AVclub="Διαχειριστικη Ομαδα" εγω ο απονηρευτος δεν βλεπω εξαρτησεις απο καταστηματα. Ο Καφατος εργαζεται στην Ηχοεκφραση, αυριο μπορει να ειναι στον Κωτσοβολο. Φανταζομαι οτι και οι διαχειριστες του club καπου εργαζονται και αυτοι... Το AVclub απ'οτι "ακουσα" ζητησε τον χωρο του μοναδικου πλεον "ειδικου πολυκαταστηματος" του χωρου για να κανει μια παρουσιαση. Ωχ... μπλεχτηκα!

Και με ολο το σεβασμο, καλυτερα να κρυβεσαι πισω απο παπαρουνες, παρα να βλεπεις παντου μικρα πρασινα νομιστεράκια να σε κυνηγουν...

Θεμιστοκλη, υγιεις η σκεψη σου και λογικη.

Για πες μου ομως, πως εξηγεις το γεγονος οτι ολοι αυτοι που θελουν αυτη την "ενωση", δεν βγαινουν δημοσια εδω να πουν τι γνωμη τους και το τι ακριβως επιθυμουν, παρα μονο διαβαζουν και σχολιαζουν στο avsite ?

Τι ειναι δηλαδη εδω? Απαγορευμενη περιοχη? Απο ποιους και γιατι ?

Μερικές διευκρινήσεις.
1ον. Το να υπάρχει εξάρτηση ενός site από κάποιο κατάστημα αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Σημασία έχει πώς λειτουργεί και πως χρησιμοποιείται κάποιο site κι όχι σε ποιόν ανήκει ή με ποιόν συνδέεται.

2ον. Το Avclub ουδέποτε ζήτησε τον χώρο της "Ηχοέκφρασης" για παρουσίαση. Όπως θα δείτε και στη συνέχεια, υπάρχουν χώροι για να κάνουμε όποια παρουσίαση θέλουμε και εκτός των άλλων θεωρώ απίστευτη βλακεία να γίνει από την πλευρά μας κάτι τέτοιο.
Απ' ότι έμαθα εκ των υστέρων, η συζήτηση αυτή έγινε μεταξύ του ιδιοκτήτη της "Ηχοέκφρασης" και του Κώστα του Παπαγεωργίου που λόγω επαγγέλματος γνωρίζονται πολλά χρόνια και αν θέλει ο Κώστας μπορεί να μας πεί τι ακριβώς ειπώθηκε.
Επαναλαμβάνω όμως οτι σαν Avclub δεν υπήρχε η παραμικρή πιθανότητα να κάνουμε κάτι τέτοιο, φαντάζομαι οτι αυτό το καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε.

Last edited:
Επιτέλους και ένα σοβαρό post (του Κολέζα)...

Να υποθέσω ότι, εφόσον η υποτιθέμενη λοιπόν εξάρτηση δεν υπάρχει ή δεν είναι κακή, ήταν (και όχι φυσικά θα ήταν) απίστευτη βλακεία η επικοινωνία με την ηχοέκφραση γιατί:
1. Παρακαλάμε αυτόν που παρέχει χώρο και μηχανήματα στους άλλους (που είναι οι κακοί).
2. Έχουμε προηγούμενα με τον Καφάτο σε προσωπικό επίπεδο (γι αυτό και δεν πάμε από εκεί, γι αυτό και αναγκαστήκαμε να φιάξουμε νέο φόρουμ).

- Δεκτά και τα δύο, όποιο διαλέξετε.

Το μόνο ερώτημα λοιπόν μετά την επίσημη πρόταση - πρόσκληση του Καφάτου είναι αν αυτά τα "πάθη" μπορούν να μπούνε στην άκρη και να ενωθούν τα δύο φόρα σε ένα μεγάλο, η λειτουργία του οποίου θα είναι με βάση τα πρότυπα και των δύο κοινοτήτων.

Μια πολύ καλή αρχή είναι η επίσημη πάλι πρόσκληση του Καφάτου για κοινή παρουσίαση κάποιου προϊόντος. Έχει να χάσει κανείς τίποτα?...:ernaehrung004:

valhala said:
2. Έχουμε προηγούμενα με τον Καφάτο σε προσωπικό επίπεδο (γι αυτό και δεν πάμε από εκεί, γι αυτό και αναγκαστήκαμε να φιάξουμε νέο φόρουμ).

Φίλε valhala αυτό κατάλαβες εσύ; Οτι υπάρχουν προηγούμενα με τον Καφάτο σε προσωπικό επίπεδο;
Αυτά τα άθλια και τα εμμετικά που γράφτηκαν εκεί πέρα, και για τα οποία κανένας δεν είχε τα άντερα να ζητήσει μια συγνώμη, αν και έτσι ισχυρίζονταν, δεν τα διάβασες;
Και βεβαίως να σου υπενθυμίσω οτι το avclub είναι η συνέχεια του avforum και ο λόγος που αναγκαστήκαμε να φτιάξουμε καινούριο forum έχει αναλυθεί άπειρες φορές εδώ μέσα, και βεβαίως καμία σχέση δεν έχει με τα προσωπικά και τον Καφάτο, όπως πολύ καλά πιστεύω οτι ξέρεις.

Στο παρελθόν πολλοί απο εμας, με αφορμη την γενναία μας απόφαση να ιδρυσουμε το Avclub προκειμενου να αποκτησει νεα στεγη η παρεα του Avforum, δεχθηκαμε βαναυσες επιθεσεις και προσβολες, απο καποιους που σημερα ζητούν την ενωση των δυο fora.
Παρόλα αυτα δεν δωσαμε σημασια ουτε πτοηθήκαμε διότι η ιστορία μας δικαίωσε αφού πολυ γρήγορα , η πλειονότητα των μελων του Avforum αλλα και νεων ανθρωπων, επικροτησε την ανεξαρτητη προσπαθεια αυτη, και συμμετεχει σημερα ενεργα στην ολοζωντανη αυτη διαδικτυακη παρέα η οποια μερα με την μερα μεγαλωνει.
Παρ´ολες λοιπον τις επιθεσεις που δεχθηκαμε, κανεις απο εμας σημερα δεν κραταει κακια για αυτα που λεχθηκαν στο παρελθόν και καλωσορίζουμε οποιονδηποτε επιθυμεί να γινει μελος της παρεας μας, αφου φυσικα ειναι ικανός να σεβαστεί τις αρχες που διέπουν αυτό το φορουμ.
Και εδω υπαρχει η διαφορα μας με αλλους συναφεις διαδικτυακους τοπους: εχουμε μια διαφορετικη φιλοσοφία θεωρησης των πραγμάτων και επιθυμούμε να παραμεινουμε ανεξαρτητοι και πιστοι σε αυτα που πρεσβεύουμε τα οποια και ειχαμε αναφερει με σαφήνεια στην ιδρυτική μας διακυρηξη.
Οταν ιδρυθει και ο συλλογος μας, θα κατανοήσετε περισσότερο για τους υψηλούς στοχους που εχουμε θεσει και θέλουμε να πετυχουμε...

Re: Απάντηση: Re: Μια διευκρινηση παρακαλω...

Μπάμπης Κολέζας said:
Αυτά τα άθλια και τα εμμετικά που γράφτηκαν εκεί πέρα, και για τα οποία κανένας δεν είχε τα άντερα να ζητήσει μια συγνώμη,.

...και να αγιάσει το στόμα σου Μπάμπη! :aktion033:

Μπάμπη η τοποθέτηση σου νομίζω ότι με κάλυψε ωστόσο η στιγμή που βγήκε ο Καφάτος να το κάνει με προβληματίζει.

Αγαπητέ (ναι είσαι αγαπητός) Μπάμπη,
Όσο δεν δίνετε μια άλλη εξήγηση σημαίνει ότι υπάρχουν προηγούμενα ακόμη με τον Καφάτο. Αυτό είπε μάλιστα και ο Παπαγεωργίου στον ιδιοκτήτη της ηχοέκφρασης όταν αυτός τον ρώτησε γιατί δεν πάτε στον Καφάτο να σας δώσει μηχανήματα και χώρο, κάτι που αν μη τι άλλο προδίδει το γενικότερο κλίμα της συντονιστικής ομάδας του avclub...

Για την συνέχεια του avforum μην ορκίζεσαι, μιας και κάποιοι λένε ότι ο (τελευταίος) ιδρυτής αυτού, (όπως ξέρεις) δεν θέλει να βλέπει μπροστά του πολύ κόσμο από εδώ, παρά τα μεγαλόψυχα λόγια συμπαράστασης εκείνες τις μέρες. Το γιατί δεν θέλει να τους βλέπει ή το γιατί δεν έδωσε την database, δεν είναι δικό μου θέμα. Προφανώς όμως, όταν ο (τελευταίος) ιδρυτής του avforum, δεν θέλει να βλέπει αυτούς που φιάξανε το avclub μάλλον δεν τους θεωρεί και συνέχεια της δημιουργίας του ε? (ότι κι αν ισχυρίζονται αυτοί)...

- Τελικά όμως, αυτά δεν έχουν καμία σημασία σήμερα.
Η πρόταση - πρόσκληση είναι επίσημη και δεν νομίζω ότι έχει να χάσει κάποιος κάτι από όλα αυτά, ή έστω και από την συζήτηση. Αρκεί να γίνει αυτή η συζήτηση, να δοθούν απαντήσεις για τους λόγους της αποδοχής ή μη των προσκλήσεων και να μην το γυροφέρνουμε ασκόπως με διάφορα άσχετα...

Ευχαριστώ για την κουβέντα.

Να κάνω και εγώ μερικές διευκρινήσεις για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα!

Τον κύριο Τσουρεκά τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια, πριν ακόμη δημιουργηθεί το κατάστημα της ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ!

Πριν ακόμα γνωρίσω τον Σιδεράκη ή τον Καφάτο.

Πολύ πιο πριν... και μάλιστα έχουμε βγει άπειρες φορές έξω, μέσω αυτού έβαλα και τον μικρό αδερφό μου στη δουλειά.

Άρα λοιπόν ας μου επιτρέψει ο κύριος Καφάτος να μπορώ να έχω μία καλή επικοινωνία και σχέση με αυτόν όσο και αν δεν του αρέσει!

Μάλιστα ο Αντρέας Κ. είναι και ο βασικός λόγος που δεν 'πατάω' στο κατάστημά τους διότι άλλη μία φορά στο παρελθόν εξέφρασε και διατύπωσε τα πράγματα όπως ήθελε!!!

Η αλήθεια λοιπόν πέρα από την κάθε μυθοπλασία που δημιουργείται, είναι ότι μετά την έναρξη του AVClub και επειδή γνωρίζω πολύ καλά ότι ο κύριος Τσουρεκάς δεν είχε, ούτε έχει, το παραμικρό πρόβλημα με εμάς, και να είστε σίγουροι ότι αν δεν υπήρχε το AVSite δεν θα είχε καμία απολύτως αντίρρηση να κάνουμε και κάθε μέρα παρουσιάσεις εκεί, πέρασα από το κατάστημα του TV Center!!!

Βέβαια, επειδή ο Αντρέας Κ. μεταφέρει τα πράγματα διαστρεβλωμένα θα σας πω απλά σαν νοήμων άνθρωπος, που πιστεύω ότι είμαι, δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να ζητήσω να κάνουμε κάποια παρουσίαση σαν AVClub στον χώρο της ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ!!!

Κάνοντας πλάκα προς τον Θοδωρή Τσουρεκά, του λέω: ‘Άντε τώρα που γίναμε ανεξάρτητοι και δεν υπάρχουν πλέον αντιδικίες με τον Στέλιο, Σιδεράκη, θα διοργανώσουμε καμιά παρουσίαση στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ???

Σε εκείνη τη ‘φάση’, ενίσχυσε την κουβέντα ο υπεύθυνος του καταστήματος του TV Center, που είναι και το πρώτο κατάστημα του κύριου Τσουρεκά, και πρότεινε να διαθέσουν τον ειδικό χώρο που έχουν δημιουργήσει στο κατάστημα της Ηλιούπολης προς οποιαδήποτε παρουσίαση θελήσουμε!!!!!!!!!

Εκεί λοιπόν ο κύριος Τσουρεκάς, ενώ συμφώνησε απόλυτα με την ιδέα, ανέφερε ότι παρόλα αυτά θα έπρεπε να το συζητήσει με τον κύριο Καφάτο διότι δεν θα ήθελε να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα!!!!!!

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν τα πράγματα μεταφέρονται όπως συμφέρει τον εκάστοτε ‘συντάκτη’!

Όπως φαίνεται βέβαια ο κύριος Καφάτος είχε πρόβλημα, παρόλο που μία τέτοια κίνηση θα ωφελούσε τον εργοδότη του και βέβαια κάθε ιδιοκτήτη κατστήματος!!!

Πιστεύω επίσης ότι και ο κύριος Γιώργος Βάσιος, υπεύθυνος του καταστήματος TV Center δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα να επιβεβαιώσει τα γραφόμενά μου!!!

Ποτέ δεν παρακάλεσα κανέναν!!!

Απλά θα αναφέρω ότι με την ιδιότητά μου σαν συντάκτης στο περιοδικό Ηχος & Εικόνα έχω πολύ καλή σχέση με τα περισσότερα καταστήματα του χώρου και κανένας δεν θα αντιδρούσε αρνητικά προς μία τέτοια πρόταση!!!

Όμως επειδή όπως ανέφερα έχω μία πολύ καλή σχέση με τον κύριο Τσουρεκά θα ήθελα, εφόσον επιθυμούσε, να οργανώναμε μία παρουσίαση για την κατηγορία των προβολέων εκεί.

Φαίνεται όμως ότι έκανα ΛΑΘΟΣ.

Ελπίζω να ξεκαθάρισα λίγο το τοπίο!

Re: Απάντηση: Μια διευκρινηση παρακαλω...

Eki_65 said:
Μπάμπη η τοποθέτηση σου νομίζω ότι με κάλυψε ωστόσο η στιγμή που βγήκε ο Καφάτος να το κάνει με προβληματίζει.
Δε θελει και πολυ προβληματισμο. Ισως με το AVclub πεσμενο για τεχνικους λογους να ηταν και η μοναδικη ευκαιρια μια τετοια προσκληση να μη φαινεται εντελως κωμικη. Που παλι εμενα ετσι μου φανηκε. Σας παραπεμπω σε δυο τευχη του Αστεριξ τη "Διχονοια" και τον "Αγωνα των αρχηγων". Σκοπος και στα δυο ειναι να υποταχτει το ανεξαρτητο Γαλατικο χωριο( target group )στον "κατακτητη". Ειμαστε πολυ εδω μεσα και τα χωνουμε για σι ντι, δισκους,τηλεορασεις,πι-σια,προβολεις,τρανσπορτ,κεφαλες,σουβλακια κτλ οπου γουσταρει ο καθενας. Αντε για να πουμε καποια στιγμη τα συκα συκα και το Ριτσο Ριτσο που ελεγε και ο Πανουσης.

p.s. Αν κάποιοι (από την συντονιστική ομάδα προφανώς) θέλουν πραγματικά να μην υπάρχουν σκοτεινές πτυχές μεταξύ των δύο φόρα, είναι πολύ σημαντικό να πούνε ένα απλό ΝΑΙ σε μια ενδεχόμενη από κοινού παρουσίαση. Τουλάχιστον να δείξουν εμπράκτως και αυτοί, τις καλές τους προθέσεις...

εγώ είμαι εδώ μόλις 15 μήνες και την προϊστορία ή τους ανθρώπους δεν τα γνωρίζω. Αλλά το επίπεδο και το στυλ κάποιων απ τους απέναντι το θεωρώ ώρες ώρες εξαιρετικά χαμηλό και τίποτα δεν θα με έπειθε να συμμετέχω σε μιά ...συγκόλληση. Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι κι εδώ έχουμε "φυντάνια" αλλά με κάποιον τρόπο έχουν καταλάβει πως δεν τους παίρνει...πιστεύω πως βασικά έχει να κάνει με το περιρρέον κλίμα...το Εδώ και το Εκεί...αν με εννοείτε ;)

Last edited:
valhala τι ωραια που τα λες......αγγελικα πλασμενος ο κοσμος σου και χαιρωμαι που ζεις σε τετοιον οπου κανεις ενα delete και συνεχιζεις

ομως δεν γνωριζεις πολλα ή μπορει να γνωριζεις αλλα θα τα βγαζεις ενα ενα στην φορα

εγω εχω ενα ερωτημα

εσυ τι ζορι τραβας?:ernaehrung004:

οι περισοτεροι εδω μεσα και οι περισοτεροι στο αλλο φορουμ γνωριζουν την υπαρξη και των δυο αρα οποιος θελει παει και ερχεται

το ενα και αδιαιρετο τι κερδος θα χε? καλυτερες τιμες? στα powerbuy? μιλαμε για φορουμ οχι για σωματεια που θα γινουν ενα και θα γλιτωσουμε και τα πηγαινε ελα (1 sec αρκει)

εμενα προσωπικα πολλα ατομα στο αλλο φορουμ με αηδιαζουν και μονο που διαβαζω αυτα που εγραψαν ,γραφουν και θα γραψουν( αποψη μου ετσι)

και για να μην χαλαω και χτυπηματα στο πληκτρολογιο κανονισε μια συναντηση με τον κο Μπαμπη Κολεζα αν το επιθυμει και εκεινος να σου λυθουν οι αποριες

οσο για τον Στελιο τον Σιδερακη φιλε Valhala ασε με να χω της αμφιβολιες μου ως προς πολλους τομεις στον τροπο λειτουργιας του που παλι δεν αφορουν κανεναν εδω μεσα

Last edited:
valhala said:
Αγαπητέ (ναι είσαι αγαπητός) Μπάμπη,
Όσο δεν δίνετε μια άλλη εξήγηση σημαίνει ότι υπάρχουν προηγούμενα ακόμη με τον Καφάτο. Αυτό είπε μάλιστα και ο Παπαγεωργίου στον ιδιοκτήτη της ηχοέκφρασης όταν αυτός τον ρώτησε γιατί δεν πάτε στον Καφάτο να σας δώσει μηχανήματα και χώρο, κάτι που αν μη τι άλλο προδίδει το γενικότερο κλίμα της συντονιστικής ομάδας του avclub...

Μάλλον το αντίθετο έγινε αγαπητέ!!!

Ίσως δεν τα γνωρίζεις τα πράγματα όπως είναι στα αλήθεια.

Μπορείς όμως να ρωτήσεις τον κύριο Βάσιο, που προφανώς θα γνωρίζεις, για λεπτομέρειες

Θα παρακαλούσα, αν είναι δυνατόν, να εκφέρουν γνώμη για το τι ειπώθηκε άνθρωποι που παρευρίσκονταν εκεί!

Μεταφορές από τρίτους νομίζω ότι το πιο πιθανό θα είναι να είναι διαστρεβλωμένες!

Ευχαριστούμε και εμείς για την κουβέντα.

Ευτυχώς που δεν είμαστε στο Σικάγο του ’20, με τόμογκαν τόμκατ έμφιλ κολτ σαΐτες τιρμπουσόν τούρτες τσόκαρα…
Άντε άντε κάντε μία αγκαλίτσα, δώστε ένα φιλάκι, τι θέλετε δλδ, διαζύγιο και να μας βλέπετε μια φορά στις δεκαπέντε? Ωρε κάντε πέρα την οργή!

valhala said:
p.s. Αν κάποιοι (από την συντονιστική ομάδα προφανώς) θέλουν πραγματικά να μην υπάρχουν σκοτεινές πτυχές μεταξύ των δύο φόρα, είναι πολύ σημαντικό να πούνε ένα απλό ΝΑΙ σε μια ενδεχόμενη από κοινού παρουσίαση. Τουλάχιστον να δείξουν εμπράκτως και αυτοί, τις καλές τους προθέσεις...

Καλα ειναι φιλε valhala, οπως ευκολα το καταλαβαινεις, σε τετοιου ειδους κουβεντες, να χρησιμοποιουμε το ονομα μας.
Κι εγω μπορει να μην το χρησιμοποιω, αλλα οπου και να γραφω και σε οποιον απευθυνομαι το γνωριζει.

Ειδικα οταν μιλαμε για τετοια θεματα που εμπλεκονται πολλοι και επωνυμα.
Δε μιλαμε για το dvi....

Τελειως φιλικα

Χρηστος.....ξερεις.-bye-

Απάντηση: Μακάρι να γινόταν επανένωση...

Πιστεύω ότι οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος είναι αδύνατον να διαφωνήσει με το σκεπτικό ότι η επανένωση των δύο forum μόνο προς το συμφέρον όλων εμάς των απλών μελών θα μπορούσε να είναι.

Για να είναι μια τέτοια επανένωση βιώσιμη και λειτουργική, είναι απαραίτητο να υπάρχει μία απλή αλλά ταυτόχρονα σχεδόν ουτοπική προϋπόθεση: να καταλαγιάσει ο φανατισμός πολλών μελών και από τα δύο forum. Στη παρούσα φάση, όσο πολύ κι αν το ήθελα, δεν βλέπω με ποιον τρόπο θα μπορούσε να επιτευχθεί κάτι τέτοιο. Πολλά μέλη και από τα δύο forum είναι σε καθημερινή βάση «οπλισμένα και έτοιμα» να εκνευριστούν, να κατηγορήσουν, να πετάξουν λάσπη στην άλλη πλευρά, κτλ.

Θα διαφωνήσω επίσης με τους ισχυρισμούς περί εξάρτησης του avsite από την Ηχοέκφραση. Η Ηχοέκφραση έκανε καλές πωλήσεις και πριν την avsite εποχή, απλά γιατί ο ιδιοκτήτης της έχει μεγάλο οικονομικό background για να υποστηρίξει επαρκώς το κατάστημά του. Η Ηχοέκφραση λοιπόν δεν έχει ανάγκη το avsite για να πουλήσει, όποιος δεν το δέχεται αυτό, απλά εθελοτυφλεί. Γνώρισα τον ιδιοκτήτη της Ηχοέκφρασης και μίλησα για αρκετή ώρα μαζί του. Ο άνθρωπος έχασε σαράντα εκατομμύρια παλιές δραχμούλες από μία και μόνη εμπορική συναλλαγή με τον τωρινό σύντροφο λαϊκής σταρ και η μόνη του αντίδραση ήταν: «Ε, τι να κάνουμε, αυτά έχει το εμπόριο»!

Από την άλλη μεριά, ο Αντρέας μπορεί να πάρει ανά πάσα στιγμή κρίνει αυτός το avsite και να μεταπηδήσει σε άλλο κατάστημα. Δεν υπάρχει τίποτα που να τον δένει χειροπόδαρα με την Ηχοέκφραση. Οποιοδήποτε άλλο κατάστημα θα φιλοξενούσε ευχαρίστως το avsite και τις παρουσιάσεις του για ευνόητους λόγους, όπως αντίστοιχα οποιοδήποτε κατάστημα θα φιλοξενούσε ευχαρίστως τις παρουσιάσεις του avclub για τους ίδιους ακριβώς λόγους. Το ένα χέρι νίβει το άλλο παιδιά, και δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό σε αυτό. Άλλωστε, κανένας δεν μας υποχρεώνει να αγοράσουμε από κάποιο κατάστημα με το ζόρι, ελεύθερα πουλιά είμαστε σαν καταναλωτές, να πετάξουμε σε όποια φωλιά επιλέγουμε τη κάθε φορά.

Status
Not open for further replies.