Να κάνω και εγώ μερικές διευκρινήσεις για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα!
Τον κύριο Τσουρεκά τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια, πριν ακόμη δημιουργηθεί το κατάστημα της ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ!
Πριν ακόμα γνωρίσω τον Σιδεράκη ή τον Καφάτο.
Πολύ πιο πριν... και μάλιστα έχουμε βγει άπειρες φορές έξω, μέσω αυτού έβαλα και τον μικρό αδερφό μου στη δουλειά.
Άρα λοιπόν ας μου επιτρέψει ο κύριος Καφάτος να μπορώ να έχω μία καλή επικοινωνία και σχέση με αυτόν όσο και αν δεν του αρέσει!
Μάλιστα ο Αντρέας Κ. είναι και ο βασικός λόγος που δεν 'πατάω' στο κατάστημά τους διότι άλλη μία φορά στο παρελθόν εξέφρασε και διατύπωσε τα πράγματα όπως ήθελε!!!
Η αλήθεια λοιπόν πέρα από την κάθε μυθοπλασία που δημιουργείται, είναι ότι μετά την έναρξη του AVClub και επειδή γνωρίζω πολύ καλά ότι ο κύριος Τσουρεκάς δεν είχε, ούτε έχει, το παραμικρό πρόβλημα με εμάς, και να είστε σίγουροι ότι αν δεν υπήρχε το AVSite δεν θα είχε καμία απολύτως αντίρρηση να κάνουμε και κάθε μέρα παρουσιάσεις εκεί, πέρασα από το κατάστημα του TV Center!!!
Βέβαια, επειδή ο Αντρέας Κ. μεταφέρει τα πράγματα διαστρεβλωμένα θα σας πω απλά σαν νοήμων άνθρωπος, που πιστεύω ότι είμαι, δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να ζητήσω να κάνουμε κάποια παρουσίαση σαν AVClub στον χώρο της ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ!!!
Κάνοντας πλάκα προς τον Θοδωρή Τσουρεκά, του λέω: ‘Άντε τώρα που γίναμε ανεξάρτητοι και δεν υπάρχουν πλέον αντιδικίες με τον Στέλιο, Σιδεράκη, θα διοργανώσουμε καμιά παρουσίαση στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ???
Σε εκείνη τη ‘φάση’, ενίσχυσε την κουβέντα ο υπεύθυνος του καταστήματος του TV Center, που είναι και το πρώτο κατάστημα του κύριου Τσουρεκά, και πρότεινε να διαθέσουν τον ειδικό χώρο που έχουν δημιουργήσει στο κατάστημα της Ηλιούπολης προς οποιαδήποτε παρουσίαση θελήσουμε!!!!!!!!!
Εκεί λοιπόν ο κύριος Τσουρεκάς, ενώ συμφώνησε απόλυτα με την ιδέα, ανέφερε ότι παρόλα αυτά θα έπρεπε να το συζητήσει με τον κύριο Καφάτο διότι δεν θα ήθελε να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα!!!!!!
Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν τα πράγματα μεταφέρονται όπως συμφέρει τον εκάστοτε ‘συντάκτη’!
Όπως φαίνεται βέβαια ο κύριος Καφάτος είχε πρόβλημα, παρόλο που μία τέτοια κίνηση θα ωφελούσε τον εργοδότη του και βέβαια κάθε ιδιοκτήτη κατστήματος!!!
Πιστεύω επίσης ότι και ο κύριος Γιώργος Βάσιος, υπεύθυνος του καταστήματος TV Center δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα να επιβεβαιώσει τα γραφόμενά μου!!!
Ποτέ δεν παρακάλεσα κανέναν!!!
Απλά θα αναφέρω ότι με την ιδιότητά μου σαν συντάκτης στο περιοδικό Ηχος & Εικόνα έχω πολύ καλή σχέση με τα περισσότερα καταστήματα του χώρου και κανένας δεν θα αντιδρούσε αρνητικά προς μία τέτοια πρόταση!!!
Όμως επειδή όπως ανέφερα έχω μία πολύ καλή σχέση με τον κύριο Τσουρεκά θα ήθελα, εφόσον επιθυμούσε, να οργανώναμε μία παρουσίαση για την κατηγορία των προβολέων εκεί.
Φαίνεται όμως ότι έκανα ΛΑΘΟΣ.
Ελπίζω να ξεκαθάρισα λίγο το τοπίο!