Μια διευκρινηση παρακαλω...

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Μακάρι να γινόταν επανένωση...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ said:
Από την άλλη μεριά, ο Αντρέας μπορεί να πάρει ανά πάσα στιγμή κρίνει αυτός το avsite και να μεταπηδήσει σε άλλο κατάστημα. Δεν υπάρχει τίποτα που να τον δένει χειροπόδαρα με την Ηχοέκφραση. Οποιοδήποτε άλλο κατάστημα θα φιλοξενούσε ευχαρίστως το avsite και τις παρουσιάσεις του για ευνόητους λόγους, όπως αντίστοιχα οποιοδήποτε κατάστημα θα φιλοξενούσε ευχαρίστως τις παρουσιάσεις του avclub για τους ίδιους ακριβώς λόγους.

Π...... και παλικαρια γιναμε μαλλια κουβαρια.

Κώστα (Παπαγεωργίου) σ' ευχαριστώ για τη διευκρίνηση, ήξερα οτι κάτι τέτοιο έγινε αλλά δεν ήξερα τι ακριβώς.

Eki_65 said:
Μπάμπη η τοποθέτηση σου νομίζω ότι με κάλυψε ωστόσο η στιγμή που βγήκε ο Καφάτος να το κάνει με προβληματίζει.

Eki_65, ο Ανδρέας καλά έκανε. Δεν έχει να χάσει τίποτε, δεν είναι βλάκας.
Αν αποδεχτούμε την πρόταση όλα ωραία και καλά. Όπως είπε κι ο Σπύρος ο Σούρλας: "Και εγώ εάν ήμουν ένας έξυπνος και ικανός ιδιοκτήτης άλλου site θα μάς ήθελα".
Αν δεν αποδεχτούμε την πρόταση τότε φαίνεται καθαρά οτι εμείς είμαστε οι κακοί κι αυτοί που δεν αποδέχονται τον "κλάδο ελαίας".
Ούτως ή άλλως καβάλα θα είναι δηλαδή, κατάλαβες; Μαγκιά του.

Τέλος πάντων και για να μην το κουράζουμε το θέμα χωρίς λόγο έχω να πώ τα εξής:
Όταν ξεκινήσαμε το Avclub δεσμευθήκαμε απένατι στα μέλη μας οτι αυτή η περίοδος είναι μια μεταβατική περίοδος μέχρι να ιδρυθεί το σωματείο.
Απο τη στιγμή που θα ιδρυθεί το σωματείο και τα μέλη του Avcub, που θα είναι ταυτόχρονα και μέλη του σωματείου, θα εκλέξουν το Δ.Σ. κι αυτό θα είναι υπεύθυνο για οποιαδήποτε μεταβολή της μορφής ή λειτουργίας του Avclub και να συζητήσει οποιεσδήποτε επίσημες προτάσεις.
Πρός το παρόν όλα τα μέλη της Διαχειριστικής ομάδας δουλεύουμε γι' αυτό το σκοπό και δεν ασχολούμαστε με τίποτε άλλο.

Larry said:
valhala τι ωραια που τα λες......αγγελικα πλασμενος ο κοσμος σου και χαιρωμαι που ζεις σε τετοιον οπου κανεις ενα delete και συνεχιζεις

ομως δεν γνωριζεις πολλα ή μπορει να γνωριζεις αλλα θα τα βγαζεις ενα ενα στην φορα

εγω εχω ενα ερωτημα

εσυ τι ζορι τραβας?:ernaehrung004:

οι περισοτεροι εδω μεσα και οι περισοτεροι στο αλλο φορουμ γνωριζουν την υπαρξη και των δυο αρα οποιος θελει παει και ερχεται

το ενα και αδιαιρετο τι κερδος θα χε? καλυτερες τιμες? στα powerbuy? μιλαμε για φορουμ οχι για σωματεια που θα γινουν ενα και θα γλιτωσουμε και τα πηγαινε ελα (1 sec αρκει)

εμενα προσωπικα πολλα ατομα στο αλλο φορουμ με αηδιαζουν και μονο που διαβαζω αυτα που εγραψαν ,γραφουν και θα γραψουν( αποψη μου ετσι)

και για να μην χαλαω και χτυπηματα στο πληκτρολογιο κανονισε μια συναντηση με τον κο Μπαμπη Κολεζα αν το επιθυμει και εκεινος να σου λυθουν οι αποριες

οσο για τον Στελιο τον Σιδερακη φιλε Valhala ασε με να χω της αμφιβολιες μου ως προς πολλους τομεις στον τροπο λειτουργιας του που παλι δεν αφορουν κανεναν εδω μεσα

Λαρυ , εισαι φιλος και το ξερεις.

η γνωμη μου ειναι , αφου εχεις καποια προβληματα με μελη του avsite, και εισαι και μελος, μπορεις να τους απευθυνθεις.
Μην τα κανουμε ολα κουλουβαχατα στη συζητηση.

Επισης η γνωμη μου ειναι , οτι κουβεντες περι Στελιου , δεν χωρουν , και ειδικα σε αυτη την κουβεντα και το καταλαβαινεις.
Δεν υπαρχει καμμια συσχετιση του Στελιου με το avclub, οποτε θα τα κανουμε ολα αχταρμα.

Ας αφησουμε τον ανθρωπο να τραβηξει και το λουκι του και το δρομο του.
Δεν τον ειδα πουθενα να ασχολειτε η να ενοχλει κανενα.

Ξαναλεω , τελειως φιλικα .

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ said:
Πιστεύω ότι οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος είναι αδύνατον να διαφωνήσει με το σκεπτικό ότι η επανένωση των δύο forum μόνο προς το συμφέρον όλων εμάς των απλών μελών θα μπορούσε να είναι.

Μερσί. Κι εγώ αυτό πιστεύω...
Παιδιά τίποτα δεν είναι υποχρεωτικό. Μια πρόσκληση (δύο για την ακρίβεια) μπορεί να την δει όποιος θέλει όπως θέλει. Είτε ως αληθινή είτε ως ψεύτικη, είτε ως ανάγκη για ψυχοθεραπεία που έγραψε και κάποιος. Το σωστό θα ήταν σε κάθε περίπτωση να εξεταστεί σε βάθος με την ανάλογη ψυχραιμία και φυσικά αν κριθεί ότι δεν είναι για το καλό του χόμπυ και των μελών και των δύο φόρουμ να απορριφθεί...

- Το ζητούμενο σαφώς και δεν είναι ο Καφάτος, οι διαχειριστές εδώ ή οι διαχειριστές εκεί.

Οι καιροί ελπίζω ότι αλλάξανε και ναι, ευτυχώς που δεν είμαστε στo παλιό Σικάγο...

Re: Απάντηση: Μια διευκρινηση παρακαλω...

Μπάμπης Κολέζας said:
Πρός το παρόν όλα τα μέλη της Διαχειριστικής ομάδας δουλεύουμε γι' αυτό το σκοπό και δεν ασχολούμαστε με τίποτε άλλο.

Αυτό είναι μια απάντηση και στις δύο προσκλήσεις?

Αγαπητέ κε Παπαγεωργίου, πληροφορούμαι ότι ο κος Τσουρεκάς έχει άλλη άποψη για τα λεγόμενά σας...

(όχι ότι έχει σημασία βέβαια τελικά στο θέμα μας...)

Τί είναι αυτά ωρέ????????????????

Αν και δεν μου πέφτει και πολύ λόγος, ένα απλό μέλος είμαι, τί συζητάτε και τί τσαμπουνάτε?????

Από κάποιους το καταλαβαίνω, γιατί να επιδιώκουν επανένωση και άρα μεγαλύτερη βάση και μεγαλύτερη αγορά και μεγαλύτερο πελατολόγιο, αλλά από κάποιους άλλους πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί το συζητάνε???????????

Θα μας τρελάνετε εντελώς!!!!!!!!!!!

Μην ξεχνάτε πως αυτό που βροντοφωνάζατε και ακόμη το κάνετε (οι του avclub υπεύθυνοι) ήταν και είναι η ανεξαρτησία του forum από κάθε είδους εμπορική σχέση με μαγαζιά ή και επιχειρήσεις του χώρου. Και τώρα ? τί άλλαξε για να συνεχίζετε τέτοιες συζητήσεις και αφήνετε ανοιχτά παράθυρα για το μέλλον?

Εμένα σαν καταναλωτή, αλλά και σαν ενεργό μέλος αυτού του φόρουμ αυτό που με ενδιαφέρει πρώτα απ'όλα είναι η ανεξαρτησία του χώρου (για προφανείς λόγους)και η καλή και σωστή παρέα που νομίζω πως όλοι εκτιμήσαμε εδώ μέσα!

Απορία
Εφ' όσον οποιοδήποτε μέλος του avclub μπορεί να συμμετέχει και στο avsite , χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα - πέραν του διπλού κόπου που ορισμένοι ισχυρίζονται ότι καταβάλλουν για να διπλοποστάρουν - αυτό σημαίνει ότι όσοι δεν το έχουν πράξει έως σήμερα δεν θέλουν να το πράξουν.Το αυτό ισχύει και για τους μετέχοντες στο avsite.
Συνεπώς η πρόταση συγχωνεύσεως έχει νόημα μόνον υπό την προϋπόθεση ότι το ένα εκ των δύο fora θα κατεβάσει τα ρολά του , με απόφαση της διαχειριστικής του επιτροπής ή ιδιοκτησίας - μονοπρόσωπης ή πολυπρόσωπης - και συνεπώς θα εξαναγκασθούν όσοι δεν έχουν συμμετοχή στο όποιο παραμείνει εν λειτουργία , να το κάνουν , προφανώς όχι από επιλογή , αλλά είτε ως πρόβατα που πάνε όπου πάει το πρώτο πρόβατο είτε διότι θα έχει εκλείψει ο χώρος έκφρασης τους και συνεπώς θα πρέπει να αναζητήσουν άλλο , εφ' όσον η ανάγκη τους για κάτι τέτοιο είναι ζωτικής σημασίας .
Συνεπώς συνένωση σημαίνει υποχρεωτικά διακοπή λειτουργίας του ενός από τα δύο fora . Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ο κ. Ανδρέας Καφάτος - τον οποίον δεν γνωρίζω και ως εκ τούτου θέλω να πιστεύω ότι δεν έχει εκ προοιμίου αποφασίσει ότι το μέλλον να διακόψει την λειτουργία του forum , θα είναι το avclub- θα πρέπει να αντιμετωπίσει την εύλογη πιθανότητα να κλείσει οικειοθελώς τον χώρο που ο ίδιος δημιούργησε , χώρο για τον οποίο πάλεψε , αφού προηγουμένως είχε εκδιωχθεί , λοιδωρηθεί , εξαπατηθεί - πάντοτε σύμφωνα με την εξιστόρηση του - από άλλο χώρο , επίσης δημιούργημα του . Σε μιά τέτοια περίπτωση θα πρέπει επίσης να έχει αποδεχθεί την ιδέα ότι θα είναι απλό μέλος μιάς επιτροπής που θα διοικεί το σωματείο που θα έχει ιδρυθεί , σύμφωνα με τα όσα έχουν εξαγγελθεί .
Είναι άραγε σύμφωνος με μία τέτοια προοπτική ;Και αν ναι - που θα με εξέπληττε , διότι εγώ στην θέση του δεν θα ήμουν - για ποιό λόγο ;
Αφού μου απαντηθεί αυτή η μικρή απορία , θα μπορέσω να απαντήσω και στο ερώτημα της ενώσεως ή μη ( καταφατικά ή αρνητικά είναι άλλο θέμα )

Αυτή τη στιγμή λειτουργούν 2 μεγάλα fora στην Ελλάδα για τον ήχο και την εικόνα. Οπότε λογική η ερώτηση, γιατί να μην ενωθούν;

Για να δούμε τώρα στην πράξη....

1. Θέλουν ΟΛΟΙ αυτοί την ένωση, ή όχι; Γιατί αν είναι κάποιοι να διαφωνήσουν και να ανοίξουν κι άλλο φόρουμ, τότε άδικα θα πάει η κίνηση. Και κάτι μου λέει ότι όλα τα μέλη του www.avclub.gr δεν καίγονται.

2. Σε ποιό καθεστώς υπάγονται τα δυο fora; Το ένα είναι ιδιοκτησία ενός ατόμου, πολύ σχετικού με το χώρο και ενός ιδρυτού του γενέθλιου www.avforum.gr και το άλλο είναι κοινή έκφραση μιας ομάδας χομπιστών, που στη συντριπτική της πλειοψηφία δεν έχει καμιά σχέση με το αντικείμενο, πέρα από το χρηματοδοτεί αδρά την αγορά, αφού είναι (και) αυτοί που αγοράζουν τα ακριβά μηχανήματα. Και η ομάδα αυτή βρίσκεται στη διαδικασία δημιουργίας ενός κλάμπ-σωματείου, στο οποίο θα μεταβιβάσει το www.avclub.gr. Βλέπετε λοιπόν ότι η υπόσταση των 2 fora είναι εντελώς διαφορετική. Άρα.... δύσκολο.

3. Και για ποιό λόγο να γίνει η ένωση ερωτώ προσωπικά. Αν κάποιος θέλει να γίνει μέλος και στα δυο, τί τον εμποδίζει; Αν πάλι κάποιος δεν θέλει να είναι μέλος στο ένα ή στο άλλο γιατί να μπει υποχρεωτικά στη διαδικασία του Merging?

4. Τα fora είναι χώροι ελευθερης συζήτησης μεταξύ ατόμων που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και μπορεί να μην έχουν βρεθεί ποτέ μεταξύ τους. Προσωπικά δεν έχω συνατηθεί ποτέ με τους περισσότερους διαχειριστές κατηγοριών. Κι όμως Online είμαστα καθημερινά μαζί. Δεν είναι ούτε επιχειρήσεις, ούτε κάτι άλλο. Κι όσες φορές προσπαθεί κάποιος να πουλήσει ένα φόρουμ, ή κάποιος να το αγοράσει, ή να του αλλάξει χαρακτήρα, ερήμην των χρηστών, το φόρουμ αυτό είτε συρρκινώνεται, αφού το εγκαταλείπουν τα μέλη ή εξεγείρεται. Χαρακτηριστική περίπτωση οι www.nikonians.com, οι φανατικοί φίλοι της Nikon που κυνήγησαν την ίδια τη ΝΙΚΟΝ επί πολλά χρόνια, επειδή ήθελε εκείνη να ελέγχει διαφημιστικά το φόρουμ.

Άρα;;;;

Η πρόταση του Merging μας τιμά κι ευχαριστούμε ευγενικά, αλλά παραπέμπεται στις καλένδες.

Επίσης θα παρακαλούσα το μέλος valhalla, που γνωρίζει τόσο καλά όσα συζητήθηκαν μεταξύ των Τσούρεκα-Παπαγεωργίου (καλύτερα κι από τον Παπαγεωργίου), αν δεν είναι ο ίδιος ο κ.Τσουρέκας, να σταματήσει τη συζήτηση, αφού το ένα μέλος δεν μετέχει στη συζήτηση, και ο ίδιος δεν έχει δηλώσει ότι είναι εξουσιοδοτημένος να μιλά εξ ονόματός του.

Αν είναι ο κ.Τσουρέκας και δεν θέλει να το δηλώσει επισήμως, ας το κάνει με ΠΜ στο ΓΔ ή ΑΓΔ. Αν όχι και συνεχίσει πάνω στο ίδιο θέμα και εξ ονόματος του κου Τσουρέκα, τότε τα επόμενα μυνήματά του θα διαγραφούν, όπως και τα απαντητικά σε αυτό μηνύματα.

Νίκος Μπαβιόλης said:
Ολη αυτην την ανουσια διαμαχη που ξεκινησε. Δεν βλεπω λογω για ολα αυτα.

ΑΝ διαβασες παραπανω, εχουν σχολιασει πολλοι διαχειριστες , μαζι τους και ο ΓΔ και ο ΑΓΔ. (και πολλα μελη μας)

Αν δεν εχεις-βρισκεις λογο εσυ, μην το κανεις.

Καλο θα ηταν ομως να μην κανεις τετοιου ειδους σχολια. Δεν χρειαζονται και δεν βοηθουν, πιστεψε με. Αν θελεις κατι να πεις πες το.

ΦΙΛΙΚΑ>ΧΡΗΣΤΟΣ

Last edited:
Απάντηση: Re: Μια διευκρινηση παρακαλω...

ΒΛΑΣΙΔΗΣ said:
Η πρόταση του Merging μας τιμά κι ευχαριστούμε ευγενικά, αλλά παραπέμπεται στις καλένδες.

κυριε βλασιδη ακουγεται λιγο ''αποφασιζουμε και διατασουμε'' το παραπανω αποσπασμα του μηνυματος σας
μηπως θα επρεπε και τα μελη να εχουν λογο??

υ.γ. ουτε εγω θελω την ενωση
edit:αλλα θελω να μπορει να γραφει ο παναγιωτης βογιατζακης την αποψη του για τον προβολεα που ειδε σε παρουσιαση του αλλου φορουμ
οπως αντιστοιχα θα ηθελα εαν γινοταν η παρουσιαση απο το avclub

Last edited:
Το σβήσιμο των μηνυμάτων που δεν βολεύουν (γιατί δεν βλέπω κάποιον κανόνα του avclub να παραβιάζεται), μου θυμίζει πρακτικές avforum των τελευταίων ετών, κάτι που ύστερα που ύστερα από όλα αυτά ειλικρινά δεν περίμενα. Μάλλον έκανα λάθος.

Να είστε όλοι καλά...

Μαλον δεν καταλαβες καλα φιλε Χρηστο. Το οτι η αποψη μου ειναι οτι ολα αυτα ειναι ανουσια οφειλω να την εφρασω ως μελος της διαχειριστικης ομαδας αλλα και ως administrator ετουτου εδω του χωρου. Δεν θα μου πει ο Χρηστος και ουτε ο καθε "Χρηστος" τι και ποτε θα απαντω. Εσενα δεν εχω καταλαβει τι σε εκανε να δημιουργησεις ολο αυτο το μπαχαλο και ακομη μια φορα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολα αυτα.

ΦΙΛΙΚΑ>ΝΙΚΟΣ

Απάντηση: Re: Μια διευκρινηση παρακαλω...

valhala said:
Το σβήσιμο των μηνυμάτων που δεν βολεύουν (γιατί δεν βλέπω κάποιον κανόνα του avclub να παραβιάζεται), μου θυμίζει πρακτικές avforum των τελευταίων ετών, κάτι που ύστερα που ύστερα από όλα αυτά ειλικρινά δεν περίμενα. Μάλλον έκανα λάθος.

Να είστε όλοι καλά...

Ημουν σιγουρος οτι το περιμενες πως και πως αυτο....ΣΙΓΟΥΡΟΣ.:award:

Νασαι καλα, καλη συνεχεια στην "καμπανια" σου :flipout: :flipout:

Νίκος Μπαβιόλης said:
Μαλον δεν καταλαβες καλα φιλε Χρηστο. Το οτι η αποψη μου ειναι οτι ολα αυτα ειναι ανουσια οφειλω να την εφρασω ως μελος της διαχειριστικης ομαδας αλλα και ως administrator ετουτου εδω του χωρου. Δεν θα μου πει ο Χρηστος και ουτε ο καθε "Χρηστος" τι και ποτε θα απαντω. Εσενα δεν εχω καταλαβει τι σε εκανε να δημιουργησεις ολο αυτο το μπαχαλο και ακομη μια φορα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολα αυτα.

ΦΙΛΙΚΑ>ΝΙΚΟΣ

Μια χαρα καταλαβα. Οτι η αποψη σου ειναι οτι ολα αυτα ειναι "ανουσια".
Και ουτε σου ειπα ποτε και τι να λες και να απαντας. Εδω ειναι ξαναδιαβασε τα.

Για ποιο μπαχαλο μιλας ακριβως? Μπορεις να μου το εξηγησεις?

Status
Not open for further replies.