Νίκος Μπαβιόλης said:Συνεχιζω να μην σε καταλαβαινω.
Δεν πειραζει νασαι και συ καλα
NikosR said:κυριε βλασιδη ακουγεται λιγο ''αποφασιζουμε και διατασουμε'' το παραπανω αποσπασμα του μηνυματος σας
μηπως θα επρεπε και τα μελη να εχουν λογο??
υ.γ. ουτε εγω θελω την ενωση
edit:αλλα θελω να μπορει να γραφει ο παναγιωτης βογιατζακης την αποψη του για τον προβολεα που ειδε σε παρουσιαση του αλλου φορουμ
οπως αντιστοιχα θα ηθελα εαν γινοταν η παρουσιαση απο το avclub
NikosR said:κυριε βλασιδη ακουγεται λιγο ''αποφασιζουμε και διατασουμε'' το παραπανω αποσπασμα του μηνυματος σας
μηπως θα επρεπε και τα μελη να εχουν λογο??
υ.γ. ουτε εγω θελω την ενωση
edit:αλλα θελω να μπορει να γραφει ο παναγιωτης βογιατζακης την αποψη του για τον προβολεα που ειδε σε παρουσιαση του αλλου φορουμ
οπως αντιστοιχα θα ηθελα εαν γινοταν η παρουσιαση απο το avclub
Browser said:Τους λογους του Παναγιωτη, τους ξερει ο ιδιος και ζητησε να τους σεβαστουμε και να μην τους συζητησουμε καν.
Κατι που το καναμε ηδη, στο συγκεκριμενο θεμα στη συγκεκριμενη κατηγορια.
Το τι θελεις εσυ κι εγω φιλε NikosR , πολλες φορες ειναι διαφορετικο απο το τι θελει ο αλλος. Ε, οφειλουμε να το σεβαστουμε σαν λογικοι ανθρωποι.
NikosR said:στη θεση του παναγιωτη βαλτε οποιοδηποτε αλλο μελος
πιστευετε οτι δεν θα ειχε προβλημα και αυτος να μεταφερει τις εντυπωσεις του??
αυτο που λεω ειναι ας μην γινει η ενωση αλλα να υπαρχει μια πιο καλη συνεργασια αναμεσα στα 2 φορουμ
valhala said:Το σβήσιμο των μηνυμάτων που δεν βολεύουν (γιατί δεν βλέπω κάποιον κανόνα του avclub να παραβιάζεται), μου θυμίζει πρακτικές avforum των τελευταίων ετών, κάτι που ύστερα που ύστερα από όλα αυτά ειλικρινά δεν περίμενα. Μάλλον έκανα λάθος.
Να είστε όλοι καλά...
Κακαλιός Στέργιος said:Καλά...
...σας ξέρω εσάς του avclub! :grandpa:
Ουπς! Ξέχασα ότι η alexa ανήκει πλέον στα κατευθυνόμενα sites. :slapface:
Ντροπη σου και αυριο με τον κειδεμονα σου
Και τωρα εσενα σε εχουν μαθει οτι αυτο ειναι καλο πραγμα;valhala said:Εγώ μια απλή μεταφορά λεγομένων από στόμα σε στόμα έκανα
valhala said:Μα ποιός είπε ότι είστε υποχρεωμένος κε Βλασίδη να δεχτείτε την άποψή μου ως την μοναδική αλήθεια? Εγώ μια απλή μεταφορά λεγομένων από στόμα σε στόμα έκανα ή καλύτερα από φόρουμ σε φόρουμ. Μια άποψη έξέφρασα. Απαγορεύεται αυτό στο φόρουμ σας? Σιγά μην πάρουμε και δικηγόρους μαζί μας για να μιλάμε...
Οπότε οι κατηγορίες μακριά, επίσης...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.