Μια διευκρινηση παρακαλω...

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Μια διευκρινηση παρακαλω...

NikosR said:
κυριε βλασιδη ακουγεται λιγο ''αποφασιζουμε και διατασουμε'' το παραπανω αποσπασμα του μηνυματος σας
μηπως θα επρεπε και τα μελη να εχουν λογο??

υ.γ. ουτε εγω θελω την ενωση
edit:αλλα θελω να μπορει να γραφει ο παναγιωτης βογιατζακης την αποψη του για τον προβολεα που ειδε σε παρουσιαση του αλλου φορουμ
οπως αντιστοιχα θα ηθελα εαν γινοταν η παρουσιαση απο το avclub

Φίλε NikosR τον αν θα γράψει ή όχι ο Παναγιώτης δεν αφορά Avclub.
Τα άτομα που θα παρεθρεθούν σε παρουσίαση του Avclub είναι ελεύθερα να γράψουν τις απόψεις τους όπου γουστάρουν.

δεν εννοω συγκεκριμενα τον παναγιωτη αλλα οποιοδηποτε μελος
και οι λογοι του παναγιωτη νομιζω ειναι προφανεις

Καλά...

...σας ξέρω εσάς του avclub! :grandpa:

Βάλατε τον Καφάτο να προτείνει ένωση των δυο fora για να γίνει κουλουβάχ@ατο εδώ και να ανεβούμε στα rank ε??? :damnyou:

ΒΡΕ ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ! :violent-smiley-030:

ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ :twoguns:

Δείτε, δείτε τα χάλια σας:

http://www.alexa.com/data/details/traffic_details?url=WWW.AVCLUB.GR

http://www.alexa.com/data/details/traffic_details?url=WWW.avsite.GR

Ουπς! Ξέχασα ότι η alexa ανήκει πλέον στα κατευθυνόμενα sites. :slapface:

χαχαχα :flipout:

Τελικά το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό?

Αλλά ποιο είναι το μεγάλο και ποιο είναι το μικρό???

Τους λογους του Παναγιωτη, τους ξερει ο ιδιος και ζητησε να τους σεβαστουμε και να μην τους συζητησουμε καν.

Κατι που το καναμε ηδη, στο συγκεκριμενο θεμα στη συγκεκριμενη κατηγορια.

Το τι θελεις εσυ κι εγω φιλε NikosR , πολλες φορες ειναι διαφορετικο απο το τι θελει ο αλλος. Ε, οφειλουμε να το σεβαστουμε σαν λογικοι ανθρωποι.

Last edited:

NikosR said:
κυριε βλασιδη ακουγεται λιγο ''αποφασιζουμε και διατασουμε'' το παραπανω αποσπασμα του μηνυματος σας
μηπως θα επρεπε και τα μελη να εχουν λογο??

υ.γ. ουτε εγω θελω την ενωση
edit:αλλα θελω να μπορει να γραφει ο παναγιωτης βογιατζακης την αποψη του για τον προβολεα που ειδε σε παρουσιαση του αλλου φορουμ
οπως αντιστοιχα θα ηθελα εαν γινοταν η παρουσιαση απο το avclub

Νικο, αναποφευκτα το θεμα συγχωνευσης ή καταργησης του Avclub ειναι της αρμοδιοτητας της διαχειριστικης ομαδας.
Φυσικα και εχουν λογο τα μελη (αυτο δεν κανουμε εδω αλλωστε?) αλλα την τελικη ευθυνη και αποφαση την εχει ΣΗΜΕΡΑ η διαχειριστικη ομαδα και ΠΡΟΣΕΧΩΣ η ΓΣ του Σωματειου.
Σε αυτο το πνευμα και υπο την ιδιοτητα του ως ΑΓΔ θεωρω οτι μιλουσε ο Βλασσης και απλα εξεφρασε την αποψη της διαχειριστικης ομαδας οτι με τα σημερινα δεδομενα και για τους λογους που αναλυσαμε, συνενωση με το Avsite δεν ειναι ουτε σκοπιμη ουτε εφικτη.

Σχετικα με τον Παναγιωτη Βογιατζακη, οπως εγραψα και στην κατηγορια, φυσικα και ειναι ελευθερος να γραψει τις εντυπωσεις του, απλα ο ιδιος δεν επιθυμει και η αποφαση του ειναι καθολα σεβαστη.
Η ελευθερια λογου και εκφρασεως ειναι ενα απο τα ιδανικα αυτου του φορουμ....

Last edited:
Browser said:
Τους λογους του Παναγιωτη, τους ξερει ο ιδιος και ζητησε να τους σεβαστουμε και να μην τους συζητησουμε καν.

Κατι που το καναμε ηδη, στο συγκεκριμενο θεμα στη συγκεκριμενη κατηγορια.

Το τι θελεις εσυ κι εγω φιλε NikosR , πολλες φορες ειναι διαφορετικο απο το τι θελει ο αλλος. Ε, οφειλουμε να το σεβαστουμε σαν λογικοι ανθρωποι.

στη θεση του παναγιωτη βαλτε οποιοδηποτε αλλο μελος
πιστευετε οτι δεν θα ειχε προβλημα και αυτος να μεταφερει τις εντυπωσεις του??
αυτο που λεω ειναι ας μην γινει η ενωση αλλα να υπαρχει μια πιο καλη συνεργασια αναμεσα στα 2 φορουμ

φιλε Στεργιε και Νο 1 ναι γινει το clubaki αν λειψουν 5-10 ανθρωποι που εκτιμω και αγαπω

εγω θα πω αντιο θα σαι δω στο πλοιο

και Νο 30000000 να γινει το avsite παλι θα μπαινω για να ενημερωνομαι

NikosR said:
στη θεση του παναγιωτη βαλτε οποιοδηποτε αλλο μελος
πιστευετε οτι δεν θα ειχε προβλημα και αυτος να μεταφερει τις εντυπωσεις του??
αυτο που λεω ειναι ας μην γινει η ενωση αλλα να υπαρχει μια πιο καλη συνεργασια αναμεσα στα 2 φορουμ

Δεν νομιζω οτι πρεπει να μπαινουμε στη λογικη του καθενος.

Ο καθενας κανει αυτο που νομιζει και γραφει οτι θελει και δεν γραφει οτι δεν θελει.

Οπως γραφει και ο Τακης, ειναι σεβαστο και αρχη!

valhala said:
Το σβήσιμο των μηνυμάτων που δεν βολεύουν (γιατί δεν βλέπω κάποιον κανόνα του avclub να παραβιάζεται), μου θυμίζει πρακτικές avforum των τελευταίων ετών, κάτι που ύστερα που ύστερα από όλα αυτά ειλικρινά δεν περίμενα. Μάλλον έκανα λάθος.

Να είστε όλοι καλά...

Δεν πρόκειται για διαγραφή μηνυμάτων που εκφράζουν άποψη. Όμωβς μπορείτε να ρωτήσετε ένα δικηγόρο, και θα σας απαντήσει ότι σε μια διένεξη (διότι σε διένεξη έχετε έλθει με τον κο. Παπαγεωργίου) οφείλετε να μιλάτε ως εκπρόσωπος του ευατού σας ή ως εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος άλλου. Αλλιώς μηνύεστε για αντίποιηση ταυτότητας.

Επομένως αν είστε ο κος Τσουρέκας έχετε κάθε δικαίωμα να αντικρούετε την άποψη Παπαγεωργίου. Αν όχι, και σας έχει εξουσιοδοτήσει ο κος Τσουρέκας επίσης. Αλλιώς δεν βλέπω γιατί να πρέπει να δεχόμαστε την άποψή σας ως τη μόνη αλήθεια, διαψεύδοντας τον ένα και απόντος του άλλου; Και μάλιστα δημοσίως, αφού την ώρα που θέσατε το μήνυμα το έβλεπαν 34 άτομα;

Λοιπόν οι κατηγορίες μακριά. :grinning-smiley-043

Κακαλιός Στέργιος said:
Καλά...

...σας ξέρω εσάς του avclub! :grandpa:

Ουπς! Ξέχασα ότι η alexa ανήκει πλέον στα κατευθυνόμενα sites. :slapface:
Ντροπη σου και αυριο με τον κειδεμονα σου:flipout::flipout::flipout:

Ακομα εχω να σου πω οτι ξεχνας πολυ γρηγορα........:damnyou:

Μα ποιός είπε ότι είστε υποχρεωμένος κε Βλασίδη να δεχτείτε την άποψή μου ως την μοναδική αλήθεια? Εγώ μια απλή μεταφορά λεγομένων από στόμα σε στόμα έκανα ή καλύτερα από φόρουμ σε φόρουμ. Μια άποψη έξέφρασα. Απαγορεύεται αυτό στο φόρουμ σας? Σιγά μην πάρουμε και δικηγόρους μαζί μας για να μιλάμε...
Οπότε οι κατηγορίες μακριά, επίσης...-bye-

valhala said:
Μα ποιός είπε ότι είστε υποχρεωμένος κε Βλασίδη να δεχτείτε την άποψή μου ως την μοναδική αλήθεια? Εγώ μια απλή μεταφορά λεγομένων από στόμα σε στόμα έκανα ή καλύτερα από φόρουμ σε φόρουμ. Μια άποψη έξέφρασα. Απαγορεύεται αυτό στο φόρουμ σας? Σιγά μην πάρουμε και δικηγόρους μαζί μας για να μιλάμε...
Οπότε οι κατηγορίες μακριά, επίσης...-bye-

Οχι, κυριε Valhala, απλα στο φορουμ αυτο, οταν μεταφερουμε αποψεις οι οποιες θιγουν καποιους ανθρωπους αφου τους παρουσιαζουν ως ψευτες, τουλαχιστον εχουμε την ευσυνειδησια να γραφουμε με το πραγματικο ονοματεπωνυμο μας και να μην κρυβομαστε πισω απο ψευδωνυμα.....

Συμφωνώ απόλυτα με τους κύριους Κολέζα, Βλασίδη , Σωτηρόπουλο.

Η παρέα, η ελευθερία, ο τρόπος επίλυσης διαφορών, οι μουσικές μας, οι ματάκηδες που έχουμε, η ανιδιοτέλεια, το χώσιμο όταν πρέπει, τα καλά Σαββατοκύριακα στο cafe και δεκάδες άλλα πράγματα είναι αυτά που με γοητεύουν σε αυτόν εδώ τον τόπο.
Έχουν μια μοναδικότητα.
Το ότι αποφασίζουμε πολλοί άνθρωποι και στο μέλλον πολλοί περισσότεροι για αυτόν το χώρο είναι από τα πιο Δημοκρατικά πράγματα που συμβαίνουν στις μέρες μας.
Θα μπορούσα να γράφω για ώρα όμορφα πράγματα.

Όποιος θέλει να μοιραστεί μαζί μας αυτή τη μοναδικότητα θα μας κάνει ευτυχισμένους.
Μπορεί και κάποιοι να μη θέλουν για τους δικούς τους λόγους. Μια χαρά.
Απόλυτα σεβαστό.
Ξέρετε ότι κάποια πράγματα και κάποιες επιλογές μας είναι και θέμα αισθητικής.

Συγνώμη που επανήλθα, σας ευχαριστώ και καλή συνέχεια...

Το θέμα κακως ανοίχθηκε ...... (προσωπική άποψη).

Το avclub πάνω στην γέννηση του άκουσε τα μύρια όσα.
Δεν πειράζει όμως ...... καλή καρδιά, προσωπικά δεν κρατάω καμιά κάκια άλλα δεν ξεχνάω και εκείνες τις επίπονες μέρες μέχρι να στηθεί το avclub, την μανιώδη λυσσά ορισμένων ανθρώπων που έντεχνα προσπάθησαν να μας δηλητηριάσουν.
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ !!!

AVCLUB
Το avclub στήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων που έχουν ως ΜΟΝΑΔΙΚΟ κίνητρο το χόμπι τους και δεν έχουν την παραμικρή ανάμιξη με τον χώρο.
Έχοντας σεβασμό προς τα μέλη του δεσμεύτηκε ως προς το παρακάτω κείμενο το οποίο οφείλει και να τηρήσει

Όπως λέει και ο. κ. Κολεζας και συμφωνώ απόλυτα:

“ο Ανδρέας καλά έκανε. Δεν έχει να χάσει τίποτε, δεν είναι βλάκας.
Αν αποδεχτούμε την πρόταση όλα ωραία και καλά. Όπως είπε κι ο Σπύρος ο Σούρλας: "Και εγώ εάν ήμουν ένας έξυπνος και ικανός ιδιοκτήτης άλλου site θα μάς ήθελα".
Αν δεν αποδεχτούμε την πρόταση τότε φαίνεται καθαρά οτι εμείς είμαστε οι κακοί κι αυτοί που δεν αποδέχονται τον "κλάδο ελαίας".
Ούτως ή άλλως καβάλα θα είναι δηλαδή, κατάλαβες; Μαγκιά του.”

Αν πάλι εσκεμμένα δεν κατάλαβαν μπορούν να ξαναδιαβάσουν τα γραφόμενα από την αρχή.

Aνδρονιδης Ακης (χωρις ιδιοτητες)

Last edited:
Status
Not open for further replies.