AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 10,587
Κανε τη μετρηση του jelco και θα τα βρουμεΏστε έτσι εεε![]()
Καλά ντε μη βαράςΆσε τις πατέντες Μήτσο και πήγαινε σε ένα μαγαζί που πουλάει ηλεκτρονικά τσιγάρα να πάρεις μια ζυγαριά μέχρι τα 100-200γρ
Βρωμάει ο τόπος από δαύτα!!
Εχω όλη τη συσκευασία τα specs γράφουνH Jelco εδινε για τον 750E , 13.26 γρ με το headshell , χωρις κεφαλη.
Ο δρόμος είναι αυτός ναι, - αλλα-
εχω πωρωθεί τόσο με την απόδοση του ADC και των καλωδιων σου τα οποια τιμώρησαν οτι headshell ειχα δοκιμασει εως τωρα.
Οπότε ρωτω, γιατι να μην το παω ανάποδα και στο δεύτερο ADC να μη δοκιμασω πια απο τις κεφαλές θα του ταιριάξει καλύτερα?
samuraiaudio.com
Με το ADC πολυ δυσκολα θα κανεις " λαθος " για τις πλειστες κεφαλες, οποτε μην ανησυχεις.Ο δρόμος είναι αυτός ναι, - αλλα-
εχω πωρωθεί τόσο με την απόδοση του ADC και των καλωδιων σου τα οποια τιμώρησαν οτι headshell ειχα δοκιμασει εως τωρα.
Οπότε ρωτω, γιατι να μην το παω ανάποδα και στο δεύτερο ADC να μη δοκιμασω πια απο τις κεφαλές θα του ταιριάξει καλύτερα?
Ναι θα τα αγοράσω ολα, δεν θα βρίσκεις μετα και θα σου τα πουλήσω τα διπλαΑφού πωρώθηκες τόσο πολύ, μάζεψε όσα ADC κυκλοφορούν στον κόσμο και μετά θα σου μιλήσουμε για vintage Nagaoka, Audiocraft, Kenwood, Stax και έναν σκασμό ακόμα....
![]()
Vintage & Premium Headshells for Turntables | Samurai Audio
Explore Samurai Audio’s curated collection of vintage and premium headshells. Aluminum, magnesium, titanium, carbon, and wood options to enhance your turntable.samuraiaudio.com
Ορίστε οπως ζητήσατε κ. vlad66
View attachment 261230
Όπως καταλαβες και το 16 που ειχα μετρήσει παραπάνω μια χαρά ήταν.
Έπρεπε να περιμένω σχεδόν μηνα για 0,7
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.