Michell GyroDec η αναγέννηση.

Δημητρη, αν μπορεις κανε μια μετρηση του jelco οπως στη φωτογραφια να δουμε τι θα δειξει αφου φαινεται να "σοβαρευουν" τα πραγματα
:)

da50.jpg

Άσε τις πατέντες Μήτσο και πήγαινε σε ένα μαγαζί που πουλάει ηλεκτρονικά τσιγάρα να πάρεις μια ζυγαριά μέχρι τα 100-200γρ
Βρωμάει ο τόπος από δαύτα!!

• Like
Reactions: AUDIOLYTIC
13.48 γρ. απ'οτι βλεπω εδινε για τον 750 D . Ποιον εχεις εσυ ?
Τον 10 ιντσο (Ε) δεν εχεις ?
Βασικα τι 13.48 τι 13.26 γρ. Αδιαφορο με τοσο μικρη διαφορα.

Last edited:
  • Like
Reactions: vlad66
Οποτε κανε λιγη υπομονη , παρε μια ζυγαρια ωστε να ξερουμε κατα προσεγγιση που παμε , και θα ελεγα ακολουθως , αφου εχεις την A&R με sas , βλεπουμε αν ειναι ακομα ενα ADC χρησιμο ή ισως κατι αλλο, ισως πιο ελαφρυ (υπολογιζω).

Δηλαδη, δεν παιρνεις ενα ADC και να ψαχνεις τι κεφαλη θα του βαλεις, αλλα επιλεγεις μια κεφαλη που ηδη εχεις και αποφασιζεις ποιο ειναι το headshell που ταιριαζει καλυτερα. Προτεινω η A&R SAS να ειναι η επομενη που θα ασχοληθεις, διοτι ειναι πολλα αυτα που μπορει να δωσει. Και με καποια επιφυλαξη για να μην ειμαι απολυτος, πιστευω οτι καλο θα της κανει ενα πιο ελαφρυ headshell απο το ADC........

Last edited:
Ο δρόμος είναι αυτός ναι, - αλλα-
εχω πωρωθεί τόσο με την απόδοση του ADC και των καλωδιων σου τα οποια τιμώρησαν οτι headshell ειχα δοκιμασει εως τωρα.
Οπότε ρωτω, γιατι να μην το παω ανάποδα και στο δεύτερο ADC να μη δοκιμασω πια απο τις κεφαλές θα του ταιριάξει καλύτερα?

εχω πωρωθεί τόσο με την απόδοση του ADC και των καλωδιων σου τα οποια τιμώρησαν οτι headshell ειχα δοκιμασει εως τωρα.
Οπότε ρωτω, γιατι να μην το παω ανάποδα και στο δεύτερο ADC να μη δοκιμασω πια απο τις κεφαλές θα του ταιριάξει καλύτερα?

Αφού πωρώθηκες τόσο πολύ, μάζεψε όσα ADC κυκλοφορούν στον κόσμο και μετά θα σου μιλήσουμε για vintage Nagaoka, Audiocraft, Kenwood, Stax και έναν σκασμό ακόμα....

• Haha
Reactions: AUDIOLYTIC
Με το ADC πολυ δυσκολα θα κανεις " λαθος " για τις πλειστες κεφαλες, οποτε μην ανησυχεις.
Απλα , το αναφερω , διοτι κατα καποιο τροπο , ενα headshell μπορει να θεωρηθει και σαν "εργαλειο" εκει οπου χρειαζεται .
Η A&R SAS , ειναι μια απο τις περιπτωσεις που ισως χρειαζεται, λογω της ψηλης της ενδοτικοτητας και της οχι και τοσο χαμηλης μαζας του Jelco.

Αφού πωρώθηκες τόσο πολύ, μάζεψε όσα ADC κυκλοφορούν στον κόσμο και μετά θα σου μιλήσουμε για vintage Nagaoka, Audiocraft, Kenwood, Stax και έναν σκασμό ακόμα....

Ναι θα τα αγοράσω ολα, δεν θα βρίσκεις μετα και θα σου τα πουλήσω τα διπλα

Ορίστε οπως ζητήσατε κ. vlad66
1000042106.jpg

Όπως καταλαβες και το 16 που ειχα μετρήσει παραπάνω μια χαρά ήταν.
Έπρεπε να περιμένω σχεδόν μηνα για 0,7

• Like
Reactions: vlad66
Μετα απο τόσο καιρό που περίμενα τη ζυγαριά κι εγώ ξέχασα. :rolleyes:.
Θέλουμε να δούμε ποιο είναι το πιο κατάλληλο super headshell για την επόμενη κεφαλή που μάλλον θα είναι (σύμφωνα με τον audiolytic) η Α&R με τη sas