Michell GyroDec η αναγέννηση.

Δηλώνω οτι αρχικά ημουν απιστος Θωμάς στα headshell και στα καλωδιάκια τους.
Ο Audiolytic μου εδειξε το δρόμο και τωρα στο συγκεκριμένο πικάπ εχω ψυρίσει κάθε δυνατή λεπτομέρεια.
Σχεδόν όλες με ακουστή ηχητική υπογραφή. Τώρα μαγνήσιο και 7Ν λοιπον.

Μέχρι να ερθει το καλό headshell, ας αρχίσουμε να στρώνουμε.
1000040052.jpg
1000040053.jpg
Με την μια αντιλαμβάνομαι μια ζεστασιά στις γυναικείες φωνές.

Πως πέρασαν οι ώρες δίσκο το δίσκο ούτε που το κατάλαβα. Μέχρι τώρα παρατήρησα μια ελάχιστη μείωση στη λαμπρότητα ψηλά με αντάλλαγμα μια μουσικότητα στα μεσαία που λατρεύω.
It's a keeper folks

Ειναι νωρις ακομα. Δωσε τους λιγο χρονο και θα βελτιωθουν ακομα λιγο.

Ειμαι ξανα σε αναλογικό mode αυτόν τον καιρό, οπότε θα παιξουν αρκετά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

• Like
Reactions: AUDIOLYTIC
Σε πολυ καλη κατασταση φαινεται. Μπραβο. Απο τιμη πως πηγε ?
Θυμασαι οτι τα πινς του ειναι 1μμ οποτε θα χρειαστει να κλεισεις λιγο τα κλιπάκια των 7Ν (αυτα με το μαυρο θ/σ )
(y)

Dire Straits calling Elvis που το ακούγαμε και το Σ/Κ όλοι μαζί.
1000040496.jpg
1000040497.jpg
Πολύ ωραία παίζει έβαλα τα καλώδια τα έσφιξα με πολυ προσοχή, έβαλα τον προτρακτορα μου για έλεγχο αν και οι περισσότερες κεφαλές ακριβώς στο χείλος είναι τέλειες, ήταν και εδω έτσι, έσφιξα ο κατασκευαστής λέει βαρος 2.0-2.05 εγώ προτιμώ 1,92 και απολαμβάνω.
Club ADC εε?
Στη φωτο βλέπω βρώμικος ο δίσκος θα κάνει μια βόλτα απο το πλυντήριο.
@vlad πρέπει να θυμηθούμε να ακούσουμε το τρίτο κομμάτι when it comes to you με το ποτενσιομετρο στο 3 να ακούσεις τι εστι μπάσο bye, fade to black τώρα.

Last edited:
  • Like
Reactions: Tzimisce and vlad66
Dire Straits calling Elvis που το ακούγαμε και το Σ/Κ όλοι μαζί.
View attachment 259847
View attachment 259849
Πολύ ωραία παίζει έβαλα τα καλώδια τα έσφιξα με πολυ προσοχή, έβαλα τον προτρακτορα μου για έλεγχο αν και οι περισσότερες κεφαλές ακριβώς στο χείλος είναι τέλειες, ήταν και εδω έτσι, έσφιξα ο κατασκευαστής λέει βαρος 2.0-2.05 εγώ προτιμώ 1,92 και απολαμβάνω.
Club ADC εε?
Στη φωτο βλέπω βρώμικος ο δίσκος θα κάνει μια βόλτα απο το πλυντήριο.
@vlad πρέπει να θυμηθούμε να ακούσουμε το τρίτο κομμάτι when it comes to you με το ποτενσιομετρο στο 3 να ακούσεις τι εστι μπάσο bye, fade to black τώρα.

Λες να είμαι εγώ αυτός;;;

Screenshot_20251022-223008.png

:ROFLMAO:

• Haha
Reactions: Tzimisce
Διαγραψτε το κυριοι - τι σοι κονε - εχω με τους moderators.
Πάμε στα δικά μας. Πολλες φορές εχω κάνει λάθος και εχω πει - μα αυτο θα κάνει διαφορά? Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα μπορουσα να κάνω μεγαλυτερο λάθος.
Τι να πω σαν να παίζει άλλος βραχίονας.
Αυτό το ADC δειχνει και παίζει σαν να είναι ενα κομμάτι πλεον ο βραχίονας. Δείχνει και να είναι το ιδιο υλικο στο μάτι.
Μαζι με τα καλωδια Audiolytic aπόδοση απο αλλο πλανητη.