- 16 February 2012
- 2,607
και .. τσάμπα.

Αράχνες θα πιάσουν

και .. τσάμπα.
Ορθογραφικό λάθος Γιουκει Γιουκει, συνεχίζω να πατάω το track πιο γρήγοραΓιατί Ούσα κι όχι Γιούκει;
Θα σε βάλω σε ένα κόπο για να σου απαντήσω με σιγουριά.Το δικό μου έχει την ασημί βάση για το μοτέρ
Η επιλογή για σένα είναι τα 3/8 UNF
Θα ήθελα όμως να το κουβεντιασουμε και από κοντά για δύο λόγους, 1. έχω άλλο ένα φίλο μήπως κάνουμε group buy και μας πάει φτηνότερα άρα στείλε π.μ 2. Αν και αυτό μπορούμε να το κουβεντιασουμε και δημόσια.
Ο αρχισοφός εδώ μέσα λέει ότι πιθανά να χαλάσουν τον ήχο.
Aυτο το - μπορεί και όχι - είναι που με ανησυχείαπό την κουβέντα μας στο τηλ κατάλαβα ότι θέλεις να αλλάξεις τα ελατήρια με κάτι άλλο πολύ πιο "σκληρό" και "συμπαγές/άκαμπτο".. αυτό σίγουρα θα αλλάξει τον ηχητικό "χαρακτήρα" του πικάπ.. αλλά ότι απαραίτητα προς το χειρότερο.. μπορεί να σου αρέσει η αλλαγή (μπορεί και όχι)
Εδώ πρόκειται πάλι για ελατήρια και όχι κάτι άλλο.. (μασίφ λάστιχα πχ)..Αγαπητέ leonis2013 αυτό που πρέπει να αποφασίσουμε είναι αν είναι πραγματική αναβάθμιση στον ήχο οι αναρτήσεις της solitaire ή
![]()
Coated Suspension Springs | System Upgrades | Michell Audio
Our new rubber-coated suspension springs bring a significant upgrade to all pre-2021 GyroDec / Gyro SE / Orbe / Orbe SE Turntables. By damping the spring's natural ability to resonate when exposed to air bourn vibrations, the rubber coating prevents the music playing in the room from feeding...www.michellaudio.com
Η αναβάθμιση του Michell
Ναι είναι λογικό, γι'αυτό και οι ενδοιασμοί μου, αν κάτι δεν μπορείς να το ακούσεις στο σύστημα σου, τι να πούμε παρακάτω.Εδώ πρόκειται πάλι για ελατήρια και όχι κάτι άλλο.. (μασίφ λάστιχα πχ)..
Άρα πας "εκ του ασφαλούς" αφού δεν θα αλλάξει η "φιλοσοφία" του πικάπ.
Στη δική μου έκδοση (το άλλο) είναι πλαστικόΤο μαύρο εξάρτημα που κοντράρει το ελατήριο στην πάνω μεριά, τι υλικό είναι;;;
View attachment 247079
Σκληρό πλαστικό;;
Λάστιχο;;;
Κάτι άλλο;;;
Στη δική μου έκδοση (το άλλο) είναι πλαστικό
Θέλω να ρωτήσω, αυτά είναι σαν τα δικά μου τί διάφορα θα έχουν;Αγαπητέ leonis2013 αυτό που πρέπει να αποφασίσουμε είναι αν είναι πραγματική αναβάθμιση στον ήχο οι αναρτήσεις της solitaire ή
![]()
Coated Suspension Springs | System Upgrades | Michell Audio
Our new rubber-coated suspension springs bring a significant upgrade to all pre-2021 GyroDec / Gyro SE / Orbe / Orbe SE Turntables. By damping the spring's natural ability to resonate when exposed to air bourn vibrations, the rubber coating prevents the music playing in the room from feeding...www.michellaudio.com
Η αναβάθμιση του Michell
Ηχητικά δεν γνωρίζω, είμαι όμως αυτή τη στιγμή πολύ κοντά να μάθω. Ένας γνωστός τα έχει αγοράσει (αυτα με το λάστιχο) για το καινούριο του GyrodecΘέλω να ρωτήσω, αυτά είναι σαν τα δικά μου τί διάφορα θα έχουν;
Rumber και αλλοιώνονται με τον χρόνο ,στην Linn κάποιοι λένε ότι πρέπει ν αλλάζονται νωρίτερα απ τις αναρτήσεις.Το μαύρο εξάρτημα που κοντράρει το ελατήριο στην πάνω μεριά, τι υλικό είναι;;;
View attachment 247079
Σκληρό πλαστικό;;
Λάστιχο;;;
Κάτι άλλο;;;
εννοείς rubber μήπως ;;Rumber και αλλοιώνονται με τον χρόνο ,στην Linn κάποιοι λένε ότι πρέπει ν αλλάζονται νωρίτερα απ τις αναρτήσεις.
Πολύ παλιότερα είχε και ο Ρίτσος.
Μια ερώτηση δεν βλάπτει, αλλά έχει κλείσει για κάποιο διάστημα..απ ότι γνωρίζω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.