Michell GyroDec η αναγέννηση.

Μετα απο τόσο καιρό που περίμενα τη ζυγαριά κι εγώ ξέχασα. :rolleyes:.
Θέλουμε να δούμε ποιο είναι το πιο κατάλληλο super headshell για την επόμενη κεφαλή που μάλλον θα είναι (σύμφωνα με τον audiolytic) η Α&R με τη sas

Ωραία.. αν ξέρεις την ενδοτικότητα της κεφαλής, -αντί να ζυγίσεις μόνο τον βραχίονα-, βίδωσε την κεφαλή στον βραχίονα και ζύγισε ξανά..

Θα δεις την Συνολική Ενεργή Μάζα και βάλε τα νούμερα στον τύπο.. [ΣΕΜ & ενδοτικότητα (cu)].. ο τύπος θα σου δείξει σε ποιά Συχνότητα Συντονισμού θα παίξει η κεφαλή με αυτό το headshell

Μα εσυ μου έγραψες να ζυγίσω σκέτο το βραχίονα χωρίς αντίβαρο και χωρίς headshell

Μα εσυ μου έγραψες να ζυγίσω σκέτο το βραχίονα χωρίς αντίβαρο και χωρίς headshell

Σου είπαμε να ζυγίσεις σκέτο τον βραχίονα για να ξέρεις (πάντα και μια για πάντα) την Ενεργή Μάζα του.

Έτσι όταν θα βάλεις στο μάτι κάποιο headshell, θα μπορείς μέσα σε άκρες να υπολογίσεις την ΣΕΜ .

Τώρα που έχεις το headshell στα χέρια σου και με την κεφαλή πάνω του, μπορείς να ζυγίσεις άμεσα την ΣΕΜ με απόλυτη ακρίβεια , για να δεις που είναι η ΣΣ και αν χρειάζεται να κάνεις κάποιες μικροαλλαγές.

• Like
Reactions: AUDIOLYTIC
Εν τω μεταξύ διάβασα το νήμα στα προηγούμενα ποστ και είδα μεγάλη διαφορά στα specs με την μέτρηση του Μήτσου.

Κάτι πάει λάθος, ή κάτι λείπει στην ουρά του βραχίονα

Ξέχασα ποιά ήταν η κουβέντα μας...
Μετα απο τόσο καιρό που περίμενα τη ζυγαριά κι εγώ ξέχασα. :rolleyes:.
Θέλουμε να δούμε ποιο είναι το πιο κατάλληλο super headshell για την επόμενη κεφαλή που μάλλον θα είναι (σύμφωνα με τον audiolytic) η Α&R με τη sas
Ναι γι αυτο λεγαμε. Εκ των πραγματων , πιστευω οτι η A&R / JICO SAS εχει να κερδισει απο το πιο ελαφρυ headshell που μπορεις να βρεις.

Δυο εξαιρετικα headshells που γνωριζω στα 6-6.5 γρ ειναι το OSAWA OS-7MH και το DENON PCL-5 και τα δυο μαγνησιο.OS-7MH.jpgpcl5.jpg