Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Εώ θα ήθελα να δω τον 1080ρ της ίδιας εταιρείας.
Εώ θα ήθελα να δω τον 1080ρ της ίδιας εταιρείας.
Me too...
Σόρρυ βρε παιδιά αλλά υπάρχει περίπτωση ο Michubishi να παίζει καλύτερα από τον RS1; Αναρωτιέμαι. Πάω στοίχημα πως αποκλείεται να φθάνει το μαύρο του JVC.
Σόρρυ βρε παιδιά αλλά υπάρχει περίπτωση ο Michubishi να παίζει καλύτερα από τον RS1; Αναρωτιέμαι. Πάω στοίχημα πως αποκλείεται να φθάνει το μαύρο του JVC.
Αν είναι έτσι τα πράγματα τότε αυτό τη μηχανάκι των 1000 $ θα πρέπει, σε επίπεδο μαύρου, να κάνει σκόνη όλα τα 1080p DLP μηχανάκια αφού μεταξύ αυτών και του JVC η διαφορά είναι μεγάλη.
Κι αν είναι όντως έτσι πώς και δεν έγινε χαμός σε όλα τα fora του κόσμου με το συγκεκριμένο μηχάνημα;
Δεν ξέρω... Δύο πράγματα εγώ μπορώ να συμπεράνω.
Ή μιλάμε για την αποκάλυψη της χρονιάς ή κάποιος μας δουλεύει χοντρά.
Παιδες, το ξαναλεω και ας μαλιασε η γλωσσα μου, για Black level και contast ειναι ΑΔΥΝΑΤΟ να βγαλεις συμπερασμα απο screenshots!!
Καλα βρε Τακη. DC2+ προβολεα δεν εχεις δει ? Το ντιλα δεν τον ειδες? Εδω τον ειδες και διπλα με DC3 τι διαφορα εχει , ειδικα στο μαυρο !
Ποια σκρινσοτς λες ? Δεν νομιζω οτι μιλαει κανεις για τα σκινσοτς, επι της αρχης της συγκρισης μιλαμε ολοι, και το γεγονος οτι ο τυπος ειναι τουλαχιστον αλλου.....
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.