Εώ θα ήθελα να δω τον 1080ρ της ίδιας εταιρείας.
Εώ θα ήθελα να δω τον 1080ρ της ίδιας εταιρείας.
Me too...
Σόρρυ βρε παιδιά αλλά υπάρχει περίπτωση ο Michubishi να παίζει καλύτερα από τον RS1; Αναρωτιέμαι. Πάω στοίχημα πως αποκλείεται να φθάνει το μαύρο του JVC.
Σόρρυ βρε παιδιά αλλά υπάρχει περίπτωση ο Michubishi να παίζει καλύτερα από τον RS1; Αναρωτιέμαι. Πάω στοίχημα πως αποκλείεται να φθάνει το μαύρο του JVC.
Αν είναι έτσι τα πράγματα τότε αυτό τη μηχανάκι των 1000 $ θα πρέπει, σε επίπεδο μαύρου, να κάνει σκόνη όλα τα 1080p DLP μηχανάκια αφού μεταξύ αυτών και του JVC η διαφορά είναι μεγάλη.
Κι αν είναι όντως έτσι πώς και δεν έγινε χαμός σε όλα τα fora του κόσμου με το συγκεκριμένο μηχάνημα;
Δεν ξέρω... Δύο πράγματα εγώ μπορώ να συμπεράνω.
Ή μιλάμε για την αποκάλυψη της χρονιάς ή κάποιος μας δουλεύει χοντρά.
Παιδες, το ξαναλεω και ας μαλιασε η γλωσσα μου, για Black level και contast ειναι ΑΔΥΝΑΤΟ να βγαλεις συμπερασμα απο screenshots!!
Καλα βρε Τακη. DC2+ προβολεα δεν εχεις δει ? Το ντιλα δεν τον ειδες? Εδω τον ειδες και διπλα με DC3 τι διαφορα εχει , ειδικα στο μαυρο !
Ποια σκρινσοτς λες ? Δεν νομιζω οτι μιλαει κανεις για τα σκινσοτς, επι της αρχης της συγκρισης μιλαμε ολοι, και το γεγονος οτι ο τυπος ειναι τουλαχιστον αλλου.....
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.