Michubishi HD1000U - Jvc-RS1 Screenshot comparison!

Δε ξερω Μπαμπη.

Με με ξενιζει και το γεγονος οτι μου φαινεται καπως διαφορετικα τα καδρα. Ο ενας ειναι πιο "στενος" και πιο "ψηλος".

Δεν ξερω τι παιζεται, παντως αν ειναι ετσι, 5 παιρνεις οχι 3 !!

Κοιταξτε, απο screenshot για το μονο που μπορεις να βγαλεις (ανασφαλες) συμπερασμα ειναι για την οξυτητα και την χρωματικη συμπεριφορα καθε προβολεα. Οποτε, με βαση και τα συμπερασματα των συγκριτικων μας, δεν εκπλησσομαι για το θεμα οξυτητας παροτι ο ενας εναι 720 και ο αλλος 1080. Για το θεμα του χρωματος, επισης δεν εκπλησσομαι διοτι ο JVC ειναι απο μαμα ολιγον "τουμπανο".
Για το θεμα ομως contrast και μαυρου, στοιχηματιζω οτι θελετε πως ο JVC θα ειναι ετη φωτος μπροστα απο τον Μιτσου (κατι το οποιο ειναι αδυνατο να φανει απο screenshots).

Εώ θα ήθελα να δω τον 1080ρ της ίδιας εταιρείας.

Me too...

Προφανώς εννοείτε τον HC5000, αυτόν δηλαδή

HC5000.jpg

Επειδή τον έχω δεί σας λέω οτι είναι πολύ καλός.
Βέβαια ο 1000 είναι DLP ενώ ο 5000 είναι LCD.
Το συγκεκριμένο μηχανάκη το είχα δεί στην "Ηχοέκφραση" και είχε μεγάλο πρόβλημα scaler.
Όταν του δώσαμε σήμα από τον εξωτερικό scaler του Optoma 81 το μηχάνημα απογειώθηκε αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι JVC.
Τώρα πώς το "μικρό" στα screenshots δείχνει τόσο καλό... den xerei kardia mou...
Τι να σας πώ;

Τον 5000 τον εχω δει στην εκθεση στη Γερμανια.

Τον 1000 θελω να δω, να δω τι στον κορακα ειναι αυτα τα screenshots.

Και τον 5000 πρεπει να δουμε Μπαμπη. Κι εγω ,ετσι οπως τον ειδα εξω με εντυπωσιασε, αλλα ξερεις, οτι αν δεν το δουμε το μηχανημα οπως πρεπει , δεν μπορουμε να βγαλουμε συμπερασμα.
Κι απ'οτι καταλαβαινω, ουτε εσυ τον ειδες ....σωστα ( :flipout:), και ειμαι σιγουρος οτι θελεις να τον ξαναδεις !!

-bye-

Δεν νομίζω ότι από τα σκρινσοτς μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα... Πάντως έτσι φαίνεται να είναι...

¨όσο και παραπλανητικά να είναι τα screenshot εδώ μιλάμε γιο ένα μηχανάκι των 1000 που προφανώς παίζει πάρα πολύ καλά . Εκτός κι αν οι φωτό είναι μαϊμού. Νομίζω ότι πρέπει να τον δούμε όσο είναι καιρός πριν είναι αργά .
Αλήθεια κυκλοφορεί στην Ελλάδα η όχι?

Σόρρυ βρε παιδιά αλλά υπάρχει περίπτωση ο Michubishi να παίζει καλύτερα από τον RS1; Αναρωτιέμαι. Πάω στοίχημα πως αποκλείεται να φθάνει το μαύρο του JVC.

Σόρρυ βρε παιδιά αλλά υπάρχει περίπτωση ο Michubishi να παίζει καλύτερα από τον RS1; Αναρωτιέμαι. Πάω στοίχημα πως αποκλείεται να φθάνει το μαύρο του JVC.

Μα γιατι το λες αυτο για το DC2??? :flipout::flipout:

Ο τύπος που έκανε το συγκριτικό στη κρεβατοκάμαρά του, στο πρώτο του σχετικό μήνυμα στο αμερικάνικο forum, είχε γράψει ότι αναγκάστηκε να προβάλει τρεις φορές (!) εναλλάξ το πατερνάκι του μαύρου ανάμεσα στο Mitsubishi και τον JVC, για να καταφέρει να πείσει τη γυναίκα του (αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό) ότι ο JVC διαθέτει καλύτερο μαύρο, μια και ό ίδιος μόλις που μπορούσε να το διακρίνει!

Είχε γράψει επίσης ότι η κυριότερη ένστασή του σχετικά με τον JVC, είναι το μαύρο του, μια και περίμενε από τον JVC το μαύρο ενός CRT προβολέα, και όπως λέει ο JVC ούτε καν προσεγγίζει κάτι τέτοιο!

Τι να πω παιδιά, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι βλέπει ο καθένας, αλλά το δεδομένο να έβλεπε εντελώς αρρύθμιστο μαύρο στον JVC δεν παίζει σοβαρά, όσοι τον έχουν πάρει μέχρι τώρα έχουν γράψει ότι χρειάζεται στη χειρότερη περίπτωση να κατεβάσεις ένα κλικ τη φωτεινότητα (από την out of the box ρύθμιση) για να βάλεις το μαύρο σου στο digital 16.

Αν είναι έτσι τα πράγματα τότε αυτό τη μηχανάκι των 1000 $ θα πρέπει, σε επίπεδο μαύρου, να κάνει σκόνη όλα τα 1080p DLP μηχανάκια αφού μεταξύ αυτών και του JVC η διαφορά είναι μεγάλη.
Κι αν είναι όντως έτσι πώς και δεν έγινε χαμός σε όλα τα fora του κόσμου με το συγκεκριμένο μηχάνημα;
Δεν ξέρω... Δύο πράγματα εγώ μπορώ να συμπεράνω.
Ή μιλάμε για την αποκάλυψη της χρονιάς ή κάποιος μας δουλεύει χοντρά.

Παιδες, το ξαναλεω και ας μαλιασε η γλωσσα μου, για Black level και contast ειναι ΑΔΥΝΑΤΟ να βγαλεις συμπερασμα απο screenshots!!

Αν είναι έτσι τα πράγματα τότε αυτό τη μηχανάκι των 1000 $ θα πρέπει, σε επίπεδο μαύρου, να κάνει σκόνη όλα τα 1080p DLP μηχανάκια αφού μεταξύ αυτών και του JVC η διαφορά είναι μεγάλη.
Κι αν είναι όντως έτσι πώς και δεν έγινε χαμός σε όλα τα fora του κόσμου με το συγκεκριμένο μηχάνημα;
Δεν ξέρω... Δύο πράγματα εγώ μπορώ να συμπεράνω.
Ή μιλάμε για την αποκάλυψη της χρονιάς ή κάποιος μας δουλεύει χοντρά.

Οπως τα λέει ο Μπάμπης. Αν είναι όντως έτσι τα πράγματα, τότε γιατί έχει γίνει χαμός με τον JVC κι όχι με τον Michubishi; Προς το παρόν έχουμε μόνο την μαρτυρία του ενός, ενώ για τον Dila όλων! Εν πάσει περιπτώσει από τα screenshots δεν βγαίνει άκρη που λέει κι ο Τάσος.

Μήπως το μηχανάκι αυτό της Mitsubishi είναι προϊόν της Bluesky για τους προβολείς...?????....!!!!!....????.....

:BDGBGDB55: :antlers: :afro:

Κ για να μην παρεξηγηθώ αμέσως τονίζω ότι κάνω πλάκα.:music-smiley-005: :flipout:

Παιδες, το ξαναλεω και ας μαλιασε η γλωσσα μου, για Black level και contast ειναι ΑΔΥΝΑΤΟ να βγαλεις συμπερασμα απο screenshots!!

Καλα βρε Τακη. DC2+ προβολεα δεν εχεις δει ? Το ντιλα δεν τον ειδες? Εδω τον ειδες και διπλα με DC3 τι διαφορα εχει , ειδικα στο μαυρο !

Ποια σκρινσοτς λες ? Δεν νομιζω οτι μιλαει κανεις για τα σκινσοτς, επι της αρχης της συγκρισης μιλαμε ολοι, και το γεγονος οτι ο τυπος ειναι τουλαχιστον αλλου.....

-bye-

Πάντως όλοι μιλήσατε για το μαύρο του JVC το οποίο κυμαίνεται σε κορυφαία επίπεδα και φθάνει κοντά σε CRTικό μαύρο. Ο τύπος που έκανε την σύγκριση λέει πως το μαυρο του JVC είναι μακράν ενός CRT.

Τελικά κάποιος δεν βλέπει καλά ή ο τύπος έχει πάρει άλλο προβολέα (όχι Dila πάντως) και δεν το ξέρει! Υπάρχει και τρίτη εκδοχή, όταν έκανε την σύγκριση να ήταν :ADFADF1:

Καλα βρε Τακη. DC2+ προβολεα δεν εχεις δει ? Το ντιλα δεν τον ειδες? Εδω τον ειδες και διπλα με DC3 τι διαφορα εχει , ειδικα στο μαυρο !

Ποια σκρινσοτς λες ? Δεν νομιζω οτι μιλαει κανεις για τα σκινσοτς, επι της αρχης της συγκρισης μιλαμε ολοι, και το γεγονος οτι ο τυπος ειναι τουλαχιστον αλλου.....

-bye-

Λεω για τα screenshots που ποσταρα στην πρωτη σελιδα και για το γεγονος οτι αρκετοι εχετε εμπλακει σε κουβεντα συγκρισης βασει αυτων...

Κατα τ'αλλα οχι δεν εχω δει κανενα προβολεα Χρηστο, στα συγκριτικα μας, εστελνα τον διδυμο αδελφο μου!-bye-