Micro Stock Agencies, διαδικτυακή διάθεση φωτογραφιών και πνευματικά δικαιώματα

Re: Micro Stock Agencies

Επιτέλους ξεκίνησε το ξεκοίλιασμα εμ το Review process ήθελα να πω, στο IS.

Και τι κατάλαβα; Πέταξαν τις μισές και παραπάνω φωτογραφίες που τους έστειλα με κάτι ηλίθιες δικαιολογίες περί dull colors, WB, artifacts, noise πράγματα που δεν στέκουν όταν δουλεύεις με 3 φλας σε RAW στα 50 ASA και επεξεργάζεσαι σε TIFF. Τεσπα όποιος ασχοληθεί να μην το πάρει στα σοβαρά. Θα το σκεφτώ για να ξαναστείλω στο IS.

Και τι κατάλαβα; Πέταξαν τις μισές και παραπάνω φωτογραφίες που τους έστειλα με κάτι ηλίθιες δικαιολογίες περί dull colors, WB, artifacts, noise πράγματα που δεν στέκουν όταν δουλεύεις με 3 φλας σε RAW στα 50 ASA και επεξεργάζεσαι σε TIFF. Τεσπα όποιος ασχοληθεί να μην το πάρει στα σοβαρά. Θα το σκεφτώ για να ξαναστείλω στο IS.

kαι σε μένα που είμαι κανονικό μέλος έκοψαν τις 5 από τις 6.

Από ότι έχω καταλάβει έχουν φρακάρει λιγάκι: το SS έχει αναρτημένες 13.400.000 φωτογραφίες και προστίθενται περίπου 70-80.000 την εβδομάδα από 264.000 συνεργάτες, το DT κοντεύει 10.000.000 και πάει λέγοντας... Μάλλον λοιπόν έχουν γίνει πιο επιλεκτικοί, γιατί βλέπω ότι οι φωτογράφοι ΔΕΝ αυξάνονται τώρα τελευταία.

εστειλα για πρωτη φορα στο 123RF καμμια 20αρια φωτογραφιες 3 Νοεμβρη
και ειναι ακομα pending ,ειναι φυσιολογικη τοση καθυστερηση??

Η ... συνεχίζεται στο SS. Ο τύπος με το χατζάρι μετακόμισε στην βάρδια της Τετάρτης όπως δείχνουν τα αποτελέσματα:
Από 35 φωτό την Δευτέρα πέρασαν 26. Σήμερα από 28 "αδελφές", ίδια session, ίδια θέματα, ίδια επεξεργασία... καμία! Μου φαίνεται ότι θα ανεβάζω 3-4 για την τιμή των όπλων, και το ΣΚ τα πακέτα μου...

Έφτασα τις 1.000 πωλήσεις στο SS! Πριν από 8 μήνες και κάτι που έκανα την πρώτη μου πώληση, είχα 38 φωτογραφίες προς πώληση, σήμερα έχω 633, και παρά το γεγονός ότι τελευταία δεν ανεβάζω πολλά πράγματα, λόγω δουλειάς και πειραμάτων με το καινούριο μου "μωρό", οι πωλήσεις πάνε σχετικά καλά... Σε λίγο καιρό το χόμπυ μου θα είναι αυτοχρηματοδοτούμενο, η γυναίκα μου με στραβοκοιτάει λιγότερο, και την έχω "διαβάσει" να ψιλοκαμαρώνει! :a0210:

Ωραιος.
Σε ποσα ευρω μεταφραζεται αυτο?

Εγω δεν εχω αξιωθει ακομα να στειλω δειγματα.

Απάντηση: Micro Stock Agencies

Την ίδια απορία έχω και γω, και η γυναίκα μου που με παροτρύνει συνεχώς να στείλω

~450$ από το SS μόνο, τα περισσότερα το τελευταίο τρίμηνο... Σας περιμένω, θέλω παρέα!

Εγώ έχω 952 φωτογραφίες από το 2007 στο SS. Το τελευταίο χρόνο ανέβασα και δέχθηκαν 25 μόνο. Έχω 7875 πωλήσεις.

Επίσης έχω περισσότερα από 500 ευρώ εισπράξεις από το FT, 500 από το IS και 280 από το 123rf.

ξεκινήστε τεμπέληδες...

λες να με πεισετε κι εμενα στο τελος, τωρα με την κριση?

paИ-baL;1463255 said:

Και σε περίπτωση που κρασάρει το ευρώ θα έχεις $$$ - έξω πάμε καλά... όπως είπε κι ο μακαρίτης Κ.Κ. :flipout:

paИ-baL;1463255 said:

δεν ξέρω, αυτό είναι δικό σου θέμα. Εγώ απλώς δηλώνω όχι μόνο στους φίλους του φόρουμ, αλλά και στη γυναίκα μου (you know what I mean) ότι το χόμπι μου αυτοχρηματοδοτείται και δεν μπορεί να μου πει τίποτε.

δεν ξέρω, αυτό είναι δικό σου θέμα. Εγώ απλώς δηλώνω όχι μόνο στους φίλους του φόρουμ, αλλά και στη γυναίκα μου (you know what I mean) ότι το χόμπι μου αυτοχρηματοδοτείται και δεν μπορεί να μου πει τίποτε.

+1.000

Eγώ λέω να ξεκινήσω.. δεν εχουμε να χάσουμε και τιποτα....
Διαβασμα και επι το έργον...

Last edited: