Χθές έφθασα τις 3.000 πωλήσεις στο SS, συγχωρήστε μου την ματαιοδοξία, έχω αρχίσει να γερνάω φαίνεται :jester:
Μπράβο Βλάση, γενικά πάντως δεν ξέρω που πάει το πράμα, βλέπω πολύ προβληματισμό από μέρους αυτών που βγάζουν τα προς το ζείν βέβαια...
Και εις ανωτερα Δημητρη!
Δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο απο το να κανεις το χομπυ και το κεφι σου και να αποζημιωνεσαι και λιγο!
Ηθελα να ξερω που ακριβως χρησιμοποιουνται οι φωτογραφιες που αγοραζονται. Μπορεις να γνωριζεις ποιος τις αγοραζει και που τις χρησιμοποιει? Θα ηταν ενδιαφερον.
εσύ τα πας καλύτερα από μένα. Μην ξεχνάς ότι εγώ ξεκίνησα δυο και πλέον χρόνια πριν από σένα κι έχω πια μικρότερο portfoglio.
Κάθε μέρα έχω πωλήσεις όμως σε αντίθεση με το παρελθόν, τα νούμερα μικρότερα. Το Veer θα αρχίσει να πουλά συνδρομές, το istock δεν ξέρω τι έκανε αλλά άρχισε να μαζεύει όλους τους τσιγκούνηδες που αγοράζουν XS, το Fotolia έχει χαλάσει προ πολλού...
Σε γενικές γραμμές έχω σταματήσει να ασχολούμαι συστηματικά με το σπορ.
Άσχετο, σήμερα για κάποιο λόγο στο SS μου εμφανίζει στα stats, το πεδίο Gross Earnings ίδιο με του ALL-TIME TOTALS, δηλαδή γράφουν και τα δύο το ίδιο χρηματικό ποσό.
Στο Gross Earnings δεν θα 'πρεπε να δείχνει το χρηματικό ποσό που δεν έχει εισπραχθεί; Χμ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.