Micro Stock Agencies, διαδικτυακή διάθεση φωτογραφιών και πνευματικά δικαιώματα

Σ' ευχαριστώ Δημήτρη, είμαι ακόμα στην 77 σελίδα γι' αυτό δεν το είχα πετύχει. Για το Online W-8 BEN Form είναι οι οδηγίες που μου έστειλες έτσι; Δεν είναι κάποιο άλλο εδώ;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Λέει αυτά:

10. Special rates and conditions(if applicable - see instructions):

The beneficial owner is claiming the provisions of Article [ ] of the treaty identified on line 9a above to claim a [ ] % rate of withholding on (specify type of income): [ ]

Βάζω στο πρώτο κουτάκι το νούμερο "7", το δεύτερο "κενό" και στο τρίτο "images and other"?

Εντάξει, είδα του Shutterstock τι είχα συμπληρώσει εκεί και δούλεψε. Το δεύτερο δεν το αφήνεις κενό αλλά βάζεις 0...

Το ειχα και εγω εδω :)
Ωραίο το portfolio σου καλές πωλήσεις. Εγω θα σου πρότεινα και το dreamstime.com, πουλάει καλύτερα ( για εμενα ) απο το 123RF
Για περισσότερες πληροφορίες για ολα τα στοκαδικα μπορεις να δεις στο microstockgroup.com

Σ' ευχαριστώ Θεόδωρε! :) Μέχρι στιγμής τίποτα δεν έχει πουλήσει και 7 φωτογραφίες που έστειλα στο ίδιο στυλ μου τις έκοψαν για τους γνωστούς λόγους που λέτε συνήθως.

Poor Lighting--Image has exposure issues, unfavorable lighting conditions, and/or incorrect white balance. Composition--Image is poorly composed and/or poorly cropped.

Το οποίο δεν ισχύει γιατί είναι από το ίδιο σετ με αντικείμενα που φωτογράφισα με εξοπλισμό στούντιο... Αν ήταν δεν θα έπρεπε να δεχτούν ούτε τις προηγούμενες που είχα στείλει...

Καλό! Αν μη τι άλλο, άλλο ένα γκατζετάκι μέσα στο γκατζετάκι μας :flipout:

Είμαι λίγο επιφυλακτικός όσον αφορά που κάνεις log in τον λογαριασμό σου στο app, γι' αυτό μπήκα και στο site να δω πόσο legitimate είναι πριν το ποστάρω εδώ... Θα δείξει!

Shutterstock και 123RF έγινα αποδεκτός σε ώρες, αλλά στο Fotolia έχουν περάσει κάμποσες μέρες και ακόμα λέει Uploaded contents 10 και δεν μου έχει κανένα mail...

Πρέπει να έκανα την πρώτη μου πώληση!!! :firstprize::afro::bigcry:

αυτό σημαίνει αυτή η εικόνα;

Βέβαια λεφτά δεν έχω δει ακόμα...

Attachments

• Screen Shot 2015-11-18 at 14.36.51.png
    Screen Shot 2015-11-18 at 14.36.51.png
    90 KB · Views: 119
Χοντρά λεφτά! :flipout:

...Καλή συνέχεια, κάντην κορνίζα να την θυμάσαι - εγώ έχω τυπωμένη την πρώτη μου (στο Fotolia)!

Χοντρά λεφτά! :flipout:

...Καλή συνέχεια, κάντην κορνίζα να την θυμάσαι - εγώ έχω τυπωμένη την πρώτη μου (στο Fotolia)!

Χαχα! Ναι κερνάω καφέ!

Υ.γ. Η αλήθεια είναι ότι δεν μ'αρέσει και τόσο για να την έχω και εκτυπωμένη! :flipout:Αλλά θα το λάβω σοβαρά να την εκτυπώσω!

Η δικιά μου ήταν κάτι πιπεριές στην λαϊκή... (μου αρέσουν βέβαια οι πιπεριές, όποτε βρω τις πλακώνω στις λήψεις).

Χαχα σήμερα με έκαναν δεκτό και στο Fotolia. Εκεί έπεσε πιο πολύ κόψιμο. 5 στις 10... Ακόμα και η φωτογραφία που πούλησα στο SS δεν πέρασε στο FT... Και όλες είχαν τον ίδιο λόγο. Όλους τους λόγους δηλαδή που μπορούσαν να πουν που εννοείται ότι δεν ισχύουν...

Σε όλες μου είχαν επισυνάψει τους παρακάτω λόγους. Οι περισσότερες είναι τραβηγμένες με εξοπλισμό στούντιο και ακριβό εξοπλισμό. Πιο sharp πεθαίνεις...

Ιδίως με τον τελευταίο λόγο που γράφουν βλέπεις πως τις περνάνε στο ντούκου...

Blurry or out of focus image
Voluntary blurs need to bring added value to the subject/theme. Your photograph must be focused on the subject. When focusing on a small area, try a higher depth of field to avoid blurring.

Over/Under exposure

Cropping
The subject matter or background has been cropped too tightly.

Over or under saturated colors

Inadequate contrast

Noise or Pixelation
Please verify your images at 100% zoom to review pixel quality.

Interpolation problem
Images must be in their original definition. Enlarging a picture in software is strictly forbidden.

Effects Problem
Use special effects with caution (buyers generally prefer to add their own effects).

Size Problem
Images must have a minimum definition of 4 MP, and a maximum definition of 50 MP.

Κι αυτός ο μήνας πάει καλά σε αριθμό πωλήσεων, αλλά πρόκειται για απλές πωλήσεις κι όχι για ενισχυμένες. (π.χ. 2.70). Ανέβασα δυο ομάδες φωτογραφιών, στη μια το κοφτήρι του SS με ξύρισε κόντρα. Το καλύτερο που μου είπε ήταν για property release σε χορτάρι!!!! Ούτε πού ήξερα ότι στην Ελλάδα υπάρχει σε νεκροταφείο χορτάρι που στις ΗΠΑ έχει Property rights.

Κι αυτός ο μήνας πάει καλά σε αριθμό πωλήσεων, αλλά πρόκειται για απλές πωλήσεις κι όχι για ενισχυμένες. (π.χ. 2.70). Ανέβασα δυο ομάδες φωτογραφιών, στη μια το κοφτήρι του SS με ξύρισε κόντρα. Το καλύτερο που μου είπε ήταν για property release σε χορτάρι!!!! Ούτε πού ήξερα ότι στην Ελλάδα υπάρχει σε νεκροταφείο χορτάρι που στις ΗΠΑ έχει Property rights.

Τι εννοείς με το χορτάρι;;; :flipout:

Εγώ δεν το άφησα έτσι... Μόλις έστειλα ένα ευγενικό μήνυμα στο Fotolia για το λόγο για τον οποίο έκοψαν κάποιες φωτογραφίες. Δεν είναι ξεκάθαροι οι λόγοι και πως θα γίνουμε καλύτεροι αν στο ένα πρακτορείο περνάνε (SS) και στο άλλο κόβονται (FT)... Στο 123rf ας πούμε δεν είχα θέμα...

Και μου απάντησαν αρκετά γρήγορα οφείλω να πω... Αν έκαναν review τις φωτογραφίες τόσο γρήγορα θα ήταν θεϊκοί...

Αυτό έγραψαν:

Unfortunately the moderation team does not provide specific reasons for every image declined, they review thousands of images every day, and providing specific feedback for every rejected image is impossible. Most of your images are being accepted, so please bear with us and keep trying. As an advise, images where there are sections out of focus (even intentionally) are not preferred, and it might be the reason why your images are being rejected.