Microsoft Windows 10

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Microsoft Windows 10

Εγω διαλεξα να κανω upgrade κατεβαζοντας τον installer https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

Ενω ειναι κανονικα ο en-us οπως και τα λειτουργικά μου , δεν μου εμφανιζει επιλογή για να παραμεινουν τα εγκατεστημενα προγραμματα.
Εχει επιλογη μονο για φυλαξη αρχειων η για καθαρη εγκατασταση.

Τι πρέπει να κανω για να παραμείνουν τα εγκατεστημένα προγράμματα ?

Αν κατάλαβα καλά τι λες, στα windows που έχεις τώρα, μπορεί να έχεις αγγλική γλώσσα, αλλά σαν χώρα έχεις Ελλάδα , οπότε ο installer βλέπει αυτό και θέλει να σου βάλει τα win 10 EL , γι αυτό και δεν σου δίνει επιλογή για αναβάθμιση πάρα μόνο για καθαρή εγκατάσταση. Άλλαξε την χώρα στα windows που έχεις τώρα και ξανατρέξε τον installer. Όταν ολοκληρωθεί η αναβάθμιση , επανέφερε το σε Ελλάδα

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Microsoft Windows 10

Αν κατάλαβα καλά τι λες, στα windows που έχεις τώρα, μπορεί να έχεις αγγλική γλώσσα, αλλά σαν χώρα έχεις Ελλάδα , οπότε ο installer βλέπει αυτό και θέλει να σου βάλει τα win 10 EL , γι αυτό και δεν σου δίνει επιλογή για αναβάθμιση πάρα μόνο για καθαρή εγκατάσταση. Άλλαξε την χώρα στα windows που έχεις τώρα και ξανατρέξε τον installer. Όταν ολοκληρωθεί η αναβάθμιση , επανέφερε το σε Ελλάδα

Μάλλον αυτό συμβαίνει.
Χώρα απο που αλλάζω ?

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.

τα ιδια και γω χθες,ειχα ολο το απογευμα ανοιχτο το πι σι για να βρει την αναβαθμιση,αλλα τσαμπα το καρτερι.
Ολα τσεκαρισμενα,συμβατοτητες,κρατηση,αλλα αναβαθμιση,γιοκ!

Εμένα δεν με θέλει προς το παρόν, σε λαπτοπ... μόλις 11 ετών, δεν αφήνει εγκατάσταση από win8.1 γιατί δεν υπάρχουν drivers της κάρτας γραφικών. Σοβαρά ; Οι τελευταίοι επίσημοι της ati είναι... για τα Vista αλλά με χακεριες, ας είναι καλά ο γουγλης, το έφτασα στα 8.1. Σε σταθερό που σε άλλο δίσκο τρέχουν win10 insider δεν κάνει τίποτα μετά την προετοιμασία εγκατάστασης. Που θα πάει θα βρω λύση...

Ερώτηση...
Κάνοντας αναβάθμιση από windows update έχω πρόσβαση μετά στο iso για να το χρησημοποιησω για καθαρή εγκατάσταση ?Υπάρχει κάποιο κλειδί που πρέπει να φυλαξω παρέα με το iso?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Microsoft Windows 10

Μάλλον αυτό συμβαίνει.
Χώρα απο που αλλάζω ?

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.
Στα windows 8.1 είναι στον πίνακα ελέγχου - περιοχή - τοποθεσία

Με Media Browser ασχολείται κανένας;
Λείπει απ´ τα Win 10; :frown:

Επειδή απάντηση δεν βλέπω, να υποθέσω οτι δεν ασχολείται κανένας με Media Browser κι όχι ότι με γράψατε, έ; ... :smile:

Ερώτηση...
Κάνοντας αναβάθμιση από windows update έχω πρόσβαση μετά στο iso για να το χρησημοποιησω για καθαρή εγκατάσταση ?Υπάρχει κάποιο κλειδί που πρέπει να φυλαξω παρέα με το iso?
Σύμφωνα με αυτά που έχει ανακοινώσει η Microsoft μόλις γίνει η αναβάθμιση θα γίνει αυτόματη ενεργοποίηση των win 10 για το συγκεκριμένο μηχάνημα. Μετά υπάρχει διορία ενός μήνα για να γυρίσει οποίος θέλει στο παλιό του λειτουργικό. Από εκεί και πέρα ακυρώνεται το κλειδί του προηγούμενου λειτουργικού και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Καθαρή εγκατάσταση των win 10 μπορεί να γίνει πλέον μόνο στον συγκεκριμένο υπολογιστή και η ενεργοποίηση γίνεται αυτόματα χωρίς κλειδί μια και έχει περαστεί αυτόματα η συσχέτιση του μηχανήματος με τα win 10 στους servers της Microsoft. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να σιγουρευτούμε ότι μετά την αναβάθμιση έχει γίνει και η ενεργοποίηση πριν κάνουμε format για καθαρη εγκατασταση , γιατί αυτές τις μέρες λόγω φόρτου των servers της Microsoft, η ενεργοποίηση μπορεί να μην γίνει αμέσως...

Re: Απάντηση: [Επίσημο] Microsoft Windows 10

Επειδή απάντηση δεν βλέπω, να υποθέσω οτι δεν ασχολείται κανένας με Media Browser κι όχι ότι με γράψατε, έ; ... :smile:

Γραμμένο σε έχουμε αλλά δεν στο λέμε !!!!
:flipout:

Θα το δω το απόγευμα και θα σου πω, αν δεν με προλάβει κανένας dim dim...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μπάμπη για δες εδω https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/movies-tv/9wzdncrfj3p2

Σύμφωνα με αυτά που έχει ανακοινώσει η Microsoft μόλις γίνει η αναβάθμιση θα γίνει αυτόματη ενεργοποίηση των win 10 για το συγκεκριμένο μηχάνημα. Μετά υπάρχει διορία ενός μήνα για να γυρίσει οποίος θέλει στο παλιό του λειτουργικό. Από εκεί και πέρα ακυρώνεται το κλειδί του προηγούμενου λειτουργικού και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Καθαρή εγκατάσταση των win 10 μπορεί να γίνει πλέον μόνο στον συγκεκριμένο υπολογιστή και η ενεργοποίηση γίνεται αυτόματα χωρίς κλειδί μια και έχει περαστεί αυτόματα η συσχέτιση του μηχανήματος με τα win 10 στους servers της Microsoft. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να σιγουρευτούμε ότι μετά την αναβάθμιση έχει γίνει και η ενεργοποίηση πριν κάνουμε format για καθαρη εγκατασταση , γιατί αυτές τις μέρες λόγω φόρτου των servers της Microsoft, η ενεργοποίηση μπορεί να μην γίνει αμέσως...

Αυτή νοοτροπία (για μην πω χειρότερη λέξη) της microsoft με τα 10άρια είναι αδοιανόητη. Οι κάτοχοι των 7 και 8, έχουμε αγοράσει κλειδί για να το χρησιμοποιήσουμε σε όποιο μηχάνημα θέλουμε. Κι έρχεται και σου λέει πως για τα 10άρια δεν ισχύει το product key, παρά μόνο σου παντρεύω το pc με τη νομιμότητα.

Μπορούμε να γυρίσουμε στο προηγούμενο λογισμικό, χωρίς format; Κάτι σαν downgrade;

Νομίζω πως ναι αν είναι μέσα σε ένα μήνα. Μετά όχι.
Το κακό με αυτή τη νοοτροπία είναι ότι αν πάθει κάτι η motherboard πάνε και τα windows. Επίσης δεν έχει ανακοινωθεί ακριβώς τι αλλαγές μπορείς να κάνεις στο hardware μέχρι να σου αρνηθεί την ενεργοποίηση. Μετά βέβαια υποθέτω ότι θα υπάρχει τηλεφωνική ενεργοποίηση

Το τελευταίο που λες αποκλείεται!!!!!

Πριν 3 χρόνια κρασάρει ο σκληρός στο laptop. Φυσικά τα recovery disks πάνε υπερ πίστεως. Μιλώ με την microsoft hellas για να μου πουνε αν μπορώ να βρω νόμιμα το αντίστοιχο os για να περάσω το κλειδί και να ενεργοποιηθούν.

Η απάντηση....;;;; Μιλήστε με τον κατασκευαστή του laptop. :slapface:

Εμενα μου βγαζει οτι απετυχε και κωδικο σφαλματος τον 80240020. Τι να κανω;

αυτό δουλεύει με το windows media center?το wmc το κατάργησε η microsoft στα 10αρια

Το τελευταίο που λες αποκλείεται!!!!!

Πριν 3 χρόνια κρασάρει ο σκληρός στο laptop. Φυσικά τα recovery disks πάνε υπερ πίστεως. Μιλώ με την microsoft hellas για να μου πουνε αν μπορώ να βρω νόμιμα το αντίστοιχο os για να περάσω το κλειδί και να ενεργοποιηθούν.

Η απάντηση....;;;; Μιλήστε με τον κατασκευαστή του laptop. :slapface:

τηλεφωνική ενεργοποίηση εχω κάνει σε δυο διαφορετικά desktop μιας και τα 8αρια ήταν για το laptop,στην περίπτωση σου έπρεπε να κατεβάσεις την έκδοση που είχες πριν και να βάλεις το κλειδί,δεν χρειαζόταν να καλέσεις στην microsoft

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Microsoft Windows 10

Αυτή νοοτροπία (για μην πω χειρότερη λέξη) της microsoft με τα 10άρια είναι αδοιανόητη. Οι κάτοχοι των 7 και 8, έχουμε αγοράσει κλειδί για να το χρησιμοποιήσουμε σε όποιο μηχάνημα θέλουμε. Κι έρχεται και σου λέει πως για τα 10άρια δεν ισχύει το product key, παρά μόνο σου παντρεύω το pc με τη νομιμότητα.

Μπορούμε να γυρίσουμε στο προηγούμενο λογισμικό, χωρίς format; Κάτι σαν downgrade;

Μα ανέκαθεν (από XP και πέρα αν θυμάμαι καλά, δηλαδή από τότε που εμφανίστηκε το activation) το κλειδί που αγόραζες ήταν για ένα συγκεκριμένο PC, εκτός αν αγόραζες retail άδεια (πράγμα που σχεδόν κανείς δεν έκανε μιας και αυτή είχε (και έχει) παρανοϊκό κόστος..).

Οπότε δεν έχει αλλάξει κάτι.

Αυτό ρώτησα την microsoft, που μπορώ να βρω να κατεβάσω τα win 7 home edition για περάσω μετά το κλειδί.