Πρόεδρε νοίκιασε μια αποθήκη στον ΟΛΠ.
Ασφυκτιάς μάνα μου και πάει στράφι το ταλέντο σου!![]()
Να ρωτησω και κατι.......
Η MidBass Horn, σχεδιαστηκε για καποιο συγκεκριμενο γουφερ??
Τι αλλο 15" θα μπορουσε να "παιξει"??
@Geovar
Ελπίζω να τα πούμε στο τραπέζωμα 15.02.
Οποιοδήποτε γούφερ με κοντινό Qes κάνει. Ισως να θέλει ρύθμιση των πίσω θάλαμο κατά μερικά λίτρα.
Ερωτηση, απο τι αλλο (εκτος mdf, plywood, Μπετο) μπορει να γινει η κορνα??
Για την ακριβεια, υπαρχει προβλημα αν κατακευαστει απο πλαστικο, ή καποιο ABS, ή πολυεστερικο υλικο, με μεγαλη ακαμψια αλλα οχι μεγαλο βαρος?
(και με σχετικα λογικο κοστος)?
Τελευταίος και... καταϊδρωμένος βρήκα και γω λίγο χρόνο για να ακούσω το σύστημα του Μανώλη.
Δεν έχω να προσθέσω τίποτα σημαντικό σε όλα αυτά που έχουν γραφτεί.
Πολύ επιγραμματικά:
Η απουσία κουτίλας από το μπάσο μαζί με την στιβαρή αίσθηση όγκου είναι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό.
Η μεσαία "ζωγραφίζει" με πολύ καλή άρθρωση και ταχύτητα.
Οι υψηλές είναι πλήρεις αρμονικών αλλά βρίσκονται λίγο πιο πίσω, στερώντας από το σύστημα την "σπίθα" των πιατινιών και την "τραγανή" αίσθηση του σαξοφώνου. (ο Μανώλης απ ότι έμαθα έχει στα σκαριά κάτι καινούργιες κόρνες για τις μεσο-υψηλές).
Ταχύτητα, αβίαστη αίσθηση δύναμης, δυναμικές είναι οι λέξεις που περιγράφουν το σύστημά του.
Επίσης θα ήθελα να το ακούσω σε χώρο με το διπλάσιο πλάτος.
Μανώλη, ένα μεγάλο μπράβο και από εμένα.
Υ.Γ. ίσως παραείμαι αυστηρός κριτής, αλλά όταν ένα σύστημα δεν μου αρέσει δεν γράφω τίποτα (έχει συμβεί αρκετές φορές αυτό και μάλιστα για συστήματα ατόμων που το παίζουν χαϊεντάδες με φρύδια)- και το σύστημα του μανώλη μου άρεσε πολύ
:a0210:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.