Νανόπουλος Γιάννης
Supreme Member
Επειδή δεν πολυβγάζω άκρη με τα κομπουτεράκια του pojectal...μπορεί κάποιος αν ψάξει να μου πεί στα 5,80 περίπου απόσταση και γιά 123 ίντζες τι παίζει με το zoom;
Επειδή δεν πολυβγάζω άκρη με τα κομπουτεράκια του pojectal...μπορεί κάποιος αν ψάξει να μου πεί στα 5,80 περίπου απόσταση και γιά 123 ίντζες τι παίζει με το zoom;
Λοιπον:
Απο 5,80 για 123" το ζουμ θα ειναι στο 1,14.
Χωρις χρηση ζουμ (στο 1, & απο τα 5,80 παντα) ο προβολεας δινει 108"
Με το ζουμ στο max (1,72, παντα απο τα 5,80) δινει 184".
Αυτα απο προτζεκτορ σεντραλ. Αν δεν σε καλυψα, θα σου πω το βραδυ (να μελετησω το μανιουαλ)
Γιάννη πόσο θα περιμένω για να πουλήσεις τον pearl?Σε 6 με 8 μήνες? καλά δεν είναι εκεί?Μην το τραβήξεις πιο πολυ γιατί βιάζομε!!!![]()
Άντε αφού αποφασίσατε να στολίσετε...να σας δείξω και γώ τι μου έφερε μεταξύ άλλων σήμερα ο Αι Βασίλης για να κάνει παρέα στον Pearl που πήγε να βαρεθεί με τα συνηθισμένα και αποφάσισε να γίνει πιο ...παιχνιδιάρης!!!!
Άντε αφού αποφασίσατε να στολίσετε...να σας δείξω και γώ τι μου έφερε μεταξύ άλλων σήμερα ο Αι Βασίλης για να κάνει παρέα στον Pearl που πήγε να βαρεθεί με τα συνηθισμένα και αποφάσισε να γίνει πιο ...παιχνιδιάρης!!!!
για παρε το παπορι και ελα επανω ..καλο μου παιδι....
Άσε ρε τα μπανταλά τώρα....Που τη βρήκες τη φωτογραφία, λέγε....![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.