Μην αγοράσετε τον Sony Pearl (VPL-VW50) ...δεν φτάνουν για όλους!!!

Re: Απάντηση: Μην αγοράσετε τον Sony Pearl (VPL-VW50) ...δεν φτάνουν για όλους!!!

Επειδή δεν πολυβγάζω άκρη με τα κομπουτεράκια του pojectal...μπορεί κάποιος αν ψάξει να μου πεί στα 5,80 περίπου απόσταση και γιά 123 ίντζες τι παίζει με το zoom;

Λοιπον:
Απο 5,80 για 123" το ζουμ θα ειναι στο 1,14.
Χωρις χρηση ζουμ (στο 1, & απο τα 5,80 παντα) ο προβολεας δινει 108"
Με το ζουμ στο max (1,72, παντα απο τα 5,80) δινει 184".
Αυτα απο προτζεκτορ σεντραλ. Αν δεν σε καλυψα, θα σου πω το βραδυ (να μελετησω το μανιουαλ)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μην αγοράσετε τον Sony Pearl (VPL-VW50) ...δεν φτάνουν για όλ

Λοιπον:
Απο 5,80 για 123" το ζουμ θα ειναι στο 1,14.
Χωρις χρηση ζουμ (στο 1, & απο τα 5,80 παντα) ο προβολεας δινει 108"
Με το ζουμ στο max (1,72, παντα απο τα 5,80) δινει 184".
Αυτα απο προτζεκτορ σεντραλ. Αν δεν σε καλυψα, θα σου πω το βραδυ (να μελετησω το μανιουαλ)

Με κάλυψες Ντίνο μου, και χαίρομαι μιά και το 1,14 στο 1,72 δεν είναι και άσχημο.

Γιάννη πόσο θα περιμένω για να πουλήσεις τον pearl?Σε 6 με 8 μήνες? καλά δεν είναι εκεί?Μην το τραβήξεις πιο πολυ γιατί βιάζομε!!!:flipout:

Γιάννη πόσο θα περιμένω για να πουλήσεις τον pearl?Σε 6 με 8 μήνες? καλά δεν είναι εκεί?Μην το τραβήξεις πιο πολυ γιατί βιάζομε!!!:flipout:

Ασε φίλε...με 1080 ανάλυση+υποστήριξη του hdmi 1,3... βλέπω να μένει γιά πολύ στο ταβάνι....:award:

Επειδή με ρώτησε κάποιος από την παρέα μας για τη βάση του προτζέκτορα έχω να σας πώ ότι αν ενδιαφέρεστε όπως οι περισσότεροι - αν όχι όλοι - να τον κρεμάσετε στο ταβάνι σας τότε θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι η μία από τις δύο βάσεις που προτείνει η "μαμά" εταιρία η PSSH10 (λέω η μία γιατί για την άλλη δεν βρήκα κάτι στο διαδίκτυο) δεν κάνει για τον Pearl. Γιατί;
Ναι μεν όλοι οι Sony στερεώνονται πάνω στη βάση με τρείς βίδες που μεταξύ τους σχηματίζουν ένα τρίγωνο με τις δύο βίδες να πιάνουν στην μπροστά πλευρά του προβολέα και η τρίτη στην πίσω όπως κοιτάζει την οθόνη, αλλά οι αποστάσεις μεταξύ τους στον Pearl είναι διαφορετικές από ότι στους άλλους Sony. Δηλαδή ενώ η Sony στο εγχειρίδιο της βάσης PSSH10 (που στην ιστοσελίδα της παρουσιάζει ως συμβατή) μιλάει για απόσταση 15 εκατοστών ανάμεσα στις δύο μπροστά βίδες η απόσταση αυτή στον Pearl είναι 16,4 εκατοστά. Και αντίστοιχα στην απόσταση του νοητού άξονα των μπροστά βιδών με την τρίτη πίσω αντί για 13 εκατοστά είναι 15 εκατοστά.
Οπότε ή πάτε για άλλη βάση και διαλέγετε μία που να μπορεί να σηκώνει τα 10,5 κιλά του με ασφάλεια και να μπορεί ταυτόχρονα να προσαρμοστεί σε αυτά τα δεδομένα αποστάσεων ή καλή ώρα όπως εγώ κατασκευάζετε μια δικιά σας...Προβλέποντας βέβαια το εμπρος κομμάτι να μην έρχεται πολύ μπροστά γιατί θα πρέπει να κατεβάζεται τον προβολέα κάθε φορά (κάθε 1000-1500 ώρες) που θα θέλετε να καθαρίσετε το φίλτρο του.
Ελπίζω να βοήθησα και να έλυσα και αυτή την απορία...

Γιώργο τώρα με έβαλες σε μεγάλες σκέψεις....
Αρχικά την βάση που λές δεν την παρήγγειλα γιατί κοστίζει σχεδόν 700 ευρώ εδώ, και λές κι'όλλας ότι δεν κάνει.
Εχω παραγγείλει όμως την PSS-610NL η οποία κοστίζει πολύ λιγότερο και επίσης υποστηρίζεται απο τον προβολέα ,όπως λέει και η sony.Μετά όμως, απο αυτα που λές, άντε να'χω εμπυστοσύνη!!!ευτυχώς που πρόλαβα να κάνω συμφωνία αλλαγής σε περίπτωση που δεν κάνει.
Αν θέλεις μου λές τι βάση κατασκεύασες εσύ, που και πόσο κόστισε.Υπάρχει δυνατότητα να μου φτειάξεις και εμένα μία σε περίπτωση που δεν μπορώ στην Αθήνα και να μου την στείλεις;
Πιό κάτω επισυνάπτω σε foto αρχικά(απο αριστερά) την βάση που λές και μετά αυτη που έχω παραγγείλει εγώ.

Attachments

• 750799760.jpg
    750799760.jpg
    12.5 KB · Views: 7
  • 610nl.jpg
    610nl.jpg
    2.6 KB · Views: 11
Άντε αφού αποφασίσατε να στολίσετε...να σας δείξω και γώ τι μου έφερε μεταξύ άλλων σήμερα ο Αι Βασίλης για να κάνει παρέα στον Pearl που πήγε να βαρεθεί με τα συνηθισμένα και αποφάσισε να γίνει πιο ...παιχνιδιάρης!!!!

Attachments

• OK PB281429.jpg
    OK PB281429.jpg
    98.9 KB · Views: 63
Απάντηση: Re: Μην αγοράσετε τον Sony Pearl (VPL-VW50) ...δεν φτάνουν για όλους!!!

Άντε αφού αποφασίσατε να στολίσετε...να σας δείξω και γώ τι μου έφερε μεταξύ άλλων σήμερα ο Αι Βασίλης για να κάνει παρέα στον Pearl που πήγε να βαρεθεί με τα συνηθισμένα και αποφάσισε να γίνει πιο ...παιχνιδιάρης!!!!

Άσε ρε τα μπανταλά τώρα....
icon11.gif
Που τη βρήκες τη φωτογραφία, λέγε....

Απάντηση: Re: Μην αγοράσετε τον Sony Pearl (VPL-VW50) ...δεν φτάνουν για όλους!!!

ΒΡΕ ΑΛΗΤΑΚΟ!! Με τον πονο μας παιζεις??:violent-smiley-030:
Καλοριζικο και καλες θεασεις (λεμε τωρα)..:music-smiley-005:

Και επειδή τελευταία είμαι καλό παιδί είχε και ένα δωράκι ακόμα το SONY DVD-RW Blu-Ray BWU-100A αυτή τη φορά από το Ebay και με τιμή απίστευτη (μόλις 310 Ευρώ!!!!!!).
Λίγο ημερών μεταχειρισμένο αλλά σ' αυτή την τιμή πείτε μου ποιός θα το σκεφτόταν έστω και ένα δευτερόλεπτο...

Το περιοδικό μπήκε γιατί απλά είναι στο κλίμα των ...μπλέ ημερών!!!

Άντε τώρα να δούμε τι θα δούμε...

Μη με ρωτάτε παντως για εντυπώσεις...αφήστε με να χαθώ σε μπλέ μονοπάτια καμιά εβδομάδα και μετά τα ξαναλέμε!!!!

ΥΓ: Δεν γράφω εντυπώσεις γιατί πολύ απλά δεν θα έχω μέχρι αύριο τουλάχιστον (και δεν υπάρχει πουθενά στην Κρήτη....απίστευτο ε?) το stepdown converter για να μπεί στο ρεύμα το Playstation 3 που τροφοδοτείται με μόλις 110V...

ΥΓ2: Νομίζω ότι ο παραπάνω συνδυασμός (Pearl + PS 3 + BLU RAY WRITER FOR HTPC)πρέπει να αποτελεί μια ακόμα πανελλαδική πρωτιά του AVCLUB...

Attachments

• OK PB281433.jpg
    OK PB281433.jpg
    66.1 KB · Views: 41
Κρητη ? (εμ Δουνακη δε σε λενε?)
Και ελεγα μηπως εισαι δω κοντα για να κανω καμια ληστεια.....
ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΕΙΣ & μετα, βασανισε μας...

Re: Απάντηση: Re: Μην αγοράσετε τον Sony Pearl (VPL-VW50) ...δεν φτάνουν για όλους!!!

Άσε ρε τα μπανταλά τώρα....
icon11.gif
Που τη βρήκες τη φωτογραφία, λέγε....

Και το περίμενα ότι δεν θα με πίστευαν κάποιοι...:violent-smiley-011:
Για αυτό και φρόντισα κατάλληλα ...Για δες Μπάμπη μου τι όνομα γράφει κάτω ο φάκελος από το Play.com...:award:

Attachments

• PB281429 ME.jpg
    PB281429 ME.jpg
    22.8 KB · Views: 39