Μην μου ανησυχείς.....έρχεται και αυτό πολύ σύντομα!!!να πιστοποιηθει παραυτα!!!!!!
Βρε τυχεροι του κατοχοι,
Με εκεινη την συγκλιση τι γινεται?
- Γιαννη, πως τα πας απο εκεινη την αποσταση?
- Ματθαιε εσυ πως τα πας?
- Γιωργη, ολα καλα?
- Τακη, απολαμβανεις?
Μετα απο τη οση συμβιωση μαζι του ειστε ακομη ενθουσιασμενοι, ειναι αυτο που θελατε/περιμενατε?
Πειτε κανα δυο λογια για κανεναν που ξυνεται εδω και καιρο....
Ντίνο εγώ θα αφήσω τον Μανώλη να πει τα συμπερασματά του από την ρύθμιση που έκανε στο δικό μου μηχάνημα σήμερα. Πάντως από την ώρα που έφυγε δεν έχω ξεκολλήσει από την οθόνη.
Ντίνο, η απόστασή μου είναι μιά χαρά και το zoom είναι σχεδόν στην μέση.Βρε τυχεροι του κατοχοι,
- Γιωργη, ολα καλα?
- Τακη, απολαμβανεις?
Μετα απο τη οση συμβιωση μαζι του ειστε ακομη ενθουσιασμενοι, ειναι αυτο που θελατε/περιμενατε?
Βρε τυχεροι του κατοχοι,
- Γιωργη, ολα καλα?
- Τακη, απολαμβανεις?
Εγω πάω μαζί με τον Δουνάκη την επόμενη εβδομάδα σε σοβαρό οφθαλμίατρο, γιατί τελικά κάποιοι πάνε να μας βγάλουν τρελλούς....χμ>>>>στραβούς ήθελα να πω!!!!
Γιαννάκη υπομονή με κωλύριο λίγες μέρες και θα πιστέψουν και οι τελευταίοι....
Οχι μη σας τρομάζω δεν πρόκειται να πάρω κάτι άλλο...αρκετά πια με τα δώρα στον εαυτό μου - με βαρέθηκα και εγώ ο ίδιος - αυτή τη φορά θα φέρω...:ernaehrung004:
Όποιος κατάλαβε ...κατάλαβε!!!![]()
Θωμά είναι κάτι για το οποίο έχω μιλήσει εδώ και χρόνια στο πάλε ποτέ www.avforum.gr . Μάλιστα όταν είχαμε συναντηθεί στο ξενοδοχείο CHANDRIS τα φίλτρα αυτά τα είχα δείξει στα μέλη που ήταν μαζί μας και πειραματιστήκαμε πάνω σε έναν SANYO Z4.
Τελευταία το εφάρμοσα σε προβολέα παιδικού φίλου (Sony VPL-11) με απίστετα αποτελέσματα.
Κατσε γιατι θα μας τρελανεις εσυ πρωι πρωι.
Δηλαδη εσυ εχθες θα ηθελες φιλτρακι για να ρυθμισεις καλυτερα???
Εδω εχουν γινει συζητησεις επι συζητησεων για το ποσο καλα διαχειριζεται το χρωμα ο συγκεκριμενος και το ποσο καλη λαμπα εχει, και μιλαμε για φιλτρα ???
Για εξηγησου τι εννοεις με το φιλτρο στον περλ Μανωλη !
Δυστυχως δεν ξερω γερμανικα και δεν ξερω τι αναφερει ο συντακτης του αρθρου.
Παραπανω ο Ματθαιος λεει θα μας πεις εσυ, κι εσυ τωρα οτι θα μου πει ο Ματθαιος.............!!
... Γαλακτομπουρεκο?Όσο αφορά την χθεσινή περίπτωση ρώτα τον Ματθαίο τι του ζήτησα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.