Μην αγοράσετε τον Sony Pearl (VPL-VW50) ...δεν φτάνουν για όλους!!!

Χε!Χε!

Πάμε για μια ακομα πιστοποίηση σημερα...

Τα κατσαβιδια εχουν βγει και στηνεται, ρυθμιζεται κτλ (χωρις γαλακτομπούρεκο δυστυχως!!).

εριμενω νεα σας παλικαρια μου...-bye-

Γιαννη ΚΑΛΕΣ ΘΕΑΣΕΙΣ!!!

Βρε τυχεροι του κατοχοι,
Με εκεινη την συγκλιση τι γινεται?

- Γιαννη, πως τα πας απο εκεινη την αποσταση?
- Ματθαιε εσυ πως τα πας?
- Γιωργη, ολα καλα?
- Τακη, απολαμβανεις?

Μετα απο τη οση συμβιωση μαζι του ειστε ακομη ενθουσιασμενοι, ειναι αυτο που θελατε/περιμενατε?

Πειτε κανα δυο λογια για κανεναν που ξυνεται εδω και καιρο....

Απάντηση: Re: Μην αγοράσετε τον Sony Pearl (VPL-VW50) ...δεν φτάνουν για όλους!!!

Βρε τυχεροι του κατοχοι,

- Γιωργη, ολα καλα?
- Τακη, απολαμβανεις?

Μετα απο τη οση συμβιωση μαζι του ειστε ακομη ενθουσιασμενοι, ειναι αυτο που θελατε/περιμενατε?

Ντίνο εγώ θα αφήσω τον Μανώλη να πει τα συμπερασματά του από την ρύθμιση που έκανε στο δικό μου μηχάνημα σήμερα. Πάντως από την ώρα που έφυγε δεν έχω ξεκολλήσει από την οθόνη.

Απάντηση: Re: Μην αγοράσετε τον Sony Pearl (VPL-VW50) ...δεν φτάνουν για όλους!!!

Ντίνο εγώ θα αφήσω τον Μανώλη να πει τα συμπερασματά του από την ρύθμιση που έκανε στο δικό μου μηχάνημα σήμερα. Πάντως από την ώρα που έφυγε δεν έχω ξεκολλήσει από την οθόνη.

Το ίδιο μου φαίνεται θα πάθω και εγω.Εδω τώρα με απλό 575 και δεν ξεκολάω!!!

Βρε τυχεροι του κατοχοι,

- Γιωργη, ολα καλα?
- Τακη, απολαμβανεις?

Ντίνο, η απόστασή μου είναι μιά χαρά και το zoom είναι σχεδόν στην μέση.
Επειδή περιμένω το pc, το οποίο δυστυχώς ακόμη δεν έχει φτειαχτεί(τελικά δεν ήταν απλή η βλάβη....)δεν τον έχω δεί πάρα πολύ, όπως άλλωστε έχω γράψει πριν και για αυτό δεν έχω μιλήσει πολύ περί εντυπώσεων.
Με μιά πρώτη και πρόχειρη ματιά το μηχάνημα λέι πάρα πολλά.Οσο για την σύγκληση, τι να σου πω.Εγω πάω μαζί με τον Δουνάκη την επόμενη εβδομάδα σε σοβαρό οφθαλμίατρο, γιατί τελικά κάποιοι πάνε να μας βγάλουν τρελλούς....χμ>>>>στραβούς ήθελα να πω!!!!

Βρε τυχεροι του κατοχοι,

- Γιωργη, ολα καλα?
- Τακη, απολαμβανεις?

Βλέπω και ξαναβλέπω μπας και συνηθίσω τη θαμπάδα αλλά τίποτα!!!!
Μετά τις 1080 γραμμές θαμπώνει ρε γ......:damnyou:
Χάλια σου λέω ....χάλια
Πιπέρι στο στόμα :violent-smiley-030:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Μην αγοράσετε τον Sony Pearl (VPL-VW50) ...δεν φτάνουν για όλους!!!

Εγω πάω μαζί με τον Δουνάκη την επόμενη εβδομάδα σε σοβαρό οφθαλμίατρο, γιατί τελικά κάποιοι πάνε να μας βγάλουν τρελλούς....χμ>>>>στραβούς ήθελα να πω!!!!

Γιαννάκη υπομονή με κωλύριο λίγες μέρες και θα πιστέψουν και οι τελευταίοι....
Οχι μη σας τρομάζω δεν πρόκειται να πάρω κάτι άλλο...αρκετά πια με τα δώρα στον εαυτό μου - με βαρέθηκα και εγώ ο ίδιος - αυτή τη φορά θα φέρω...:ernaehrung004:
Όποιος κατάλαβε ...κατάλαβε!!!-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μην αγοράσετε τον Sony Pearl (VPL-VW50) ...δεν φτάνουν γι

Γιαννάκη υπομονή με κωλύριο λίγες μέρες και θα πιστέψουν και οι τελευταίοι....
Οχι μη σας τρομάζω δεν πρόκειται να πάρω κάτι άλλο...αρκετά πια με τα δώρα στον εαυτό μου - με βαρέθηκα και εγώ ο ίδιος - αυτή τη φορά θα φέρω...:ernaehrung004:
Όποιος κατάλαβε ...κατάλαβε!!!-bye-

Μήπως και εγω δεν βαρέθηκα εμένα....προβολέας...αυτοκίνητο....μηχανή...ΤΕΛΟΣ!!!
Γιώργο, μην ξεχάσεις τα ελαφρά ποτά!!!:ernaehrung004:

Hehehe.
Kalimera se olous sas & thanks for the feedback.
Katafera kai sas "evala" olous mazi.
Einai monodromos telika apo oti fenete...

Θωμά είναι κάτι για το οποίο έχω μιλήσει εδώ και χρόνια στο πάλε ποτέ www.avforum.gr . Μάλιστα όταν είχαμε συναντηθεί στο ξενοδοχείο CHANDRIS τα φίλτρα αυτά τα είχα δείξει στα μέλη που ήταν μαζί μας και πειραματιστήκαμε πάνω σε έναν SANYO Z4.
Τελευταία το εφάρμοσα σε προβολέα παιδικού φίλου (Sony VPL-11) με απίστετα αποτελέσματα.

Θωμά είναι κάτι για το οποίο έχω μιλήσει εδώ και χρόνια στο πάλε ποτέ www.avforum.gr . Μάλιστα όταν είχαμε συναντηθεί στο ξενοδοχείο CHANDRIS τα φίλτρα αυτά τα είχα δείξει στα μέλη που ήταν μαζί μας και πειραματιστήκαμε πάνω σε έναν SANYO Z4.
Τελευταία το εφάρμοσα σε προβολέα παιδικού φίλου (Sony VPL-11) με απίστετα αποτελέσματα.

Κατσε γιατι θα μας τρελανεις εσυ πρωι πρωι.

Δηλαδη εσυ εχθες θα ηθελες φιλτρακι για να ρυθμισεις καλυτερα???

Εδω εχουν γινει συζητησεις επι συζητησεων για το ποσο καλα διαχειριζεται το χρωμα ο συγκεκριμενος και το ποσο καλη λαμπα εχει, και μιλαμε για φιλτρα ???

Για εξηγησου τι εννοεις με το φιλτρο στον περλ Μανωλη !

Θωμά δεν θυμάμαι τιμή αλλά τα φίτρα αυτά μπορεί να είναι είτε πλαστικά είτε οργανικά. Η cokin έχει τέτοια φίλτρα αλλά και η hoya. Το είδος του φίλτρου όχι της ποιότητας εξαρτάται από τον προβολέα.

Κατσε γιατι θα μας τρελανεις εσυ πρωι πρωι.

Δηλαδη εσυ εχθες θα ηθελες φιλτρακι για να ρυθμισεις καλυτερα???

Εδω εχουν γινει συζητησεις επι συζητησεων για το ποσο καλα διαχειριζεται το χρωμα ο συγκεκριμενος και το ποσο καλη λαμπα εχει, και μιλαμε για φιλτρα ???

Για εξηγησου τι εννοεις με το φιλτρο στον περλ Μανωλη !

Χρήστο η χρησιμοποίηση τέτοιων φίλτρων όπως σωστά αναφέρει ο συντάκτης του άρθρου του www.cine4home.de είναι για να προσθέσει και όχι για να αφαιρέσει κάτι από το φάσμα της λάμπας. Όπως είναι γνωστό η λάμπες τύπου UHP πάσχουν στο κόκκινο χρώμα.

Όσο αφορά την χθεσινή περίπτωση ρώτα τον Ματθαίο τι του ζήτησα.

Δυστυχως δεν ξερω γερμανικα και δεν ξερω τι αναφερει ο συντακτης του αρθρου.

Παραπανω ο Ματθαιος λεει θα μας πεις εσυ, κι εσυ τωρα οτι θα μου πει ο Ματθαιος.............!!

Δυστυχως δεν ξερω γερμανικα και δεν ξερω τι αναφερει ο συντακτης του αρθρου.

Παραπανω ο Ματθαιος λεει θα μας πεις εσυ, κι εσυ τωρα οτι θα μου πει ο Ματθαιος.............!!

Μην τα μπευρδεύεις τα πράγματα. Με ρώτησες κάτι και σου απάντησα ακριβώς γιαυτό.