Miniwatt

Ένας φίλος συνηθίζει να λέει ότι η καλύτερη περίοδος για να περάσει κάτι από απλό ταχυδρομείο είναι κοντά στα Χριστούγεννα, που όλα τα ταχυδρομεία/υπηρεσίες τρέχουν και δε φτάνουν.

Να και η απαντηση:

Hi Diamantis,

We ship it out by EMS (express mail, it's a registered mail), normally it takes few days to all round the world (depends on how much time taken in customs).

If you can order it by this week, we will ship it out on next Monday, so most likely you can able to receive it before Christmas.

Yes, we can declare it's a gift.

Sales - MiniWatt

Αυτο για το τελωνειο με χαλασε λιγο... :hmmmm:

Τους εστειλα e-mail και ρωτω πως το στελνουν και αν το κανουν gift, αναμενω....

@McZab: Εσυ δεν το πηρες ακομα?

Έχουν ανασταλεί οι αγορές μέχρι τουλάχιστον καταβολής "δώρου". Μετά πρέπει να κάνω "αίτηση" για το αν εγκρίνεται το κονδύλι, και τέλος να αποφασίσω αν θα αλλάξω λάδια στη μηχανή ή θα πάρω τον ενισχυτή...:flipout:

Θα τον πάρω αλλά προς τα τέλη του μήνα μάλλον...Πεθαίνω να τον ακούσω όμως αν τον πάρεις νωρίτερα...:ears:

ΥΓ. Αν λέει gift και είναι και μικρό κουτάκι, δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα.

Να και η απαντηση:

Hi Diamantis,

We ship it out by EMS (express mail, it's a registered mail), normally it takes few days to all round the world (depends on how much time taken in customs).

If you can order it by this week, we will ship it out on next Monday, so most likely you can able to receive it before Christmas.

Yes, we can declare it's a gift.

Sales - MiniWatt

Αυτο για το τελωνειο με χαλασε λιγο... :hmmmm:

Μην κολωνεις
Με EMS μου ειχε στειλει (και σε αλλα παιδια απο εδω) το pricejapan.com μια λαμπα για προβολεα.
Τους ζητησα να βαλουν ποσο μικροτερο απο οση η πραγματικη αξια (βρε τι λεω θα με χωσουν μεσα...), και ηρθε κατευθειαν στα χερια μου.

Plan b. (στην περιπτωση που θα περασεθ τελωνειο)

Τους ρωτας, ποσο θα κοστισει το προιον + μεταφορικα.
Επειδη ειναι μικρου βαρους, να τους πεις στο τιμολογιο να ΜΗΝ βαλουν και τα εξοδα αποστολης. (εσυ υπολογισε οτι θα φορολογηθεις για 7-8 ευρω ανα κιλο σαν εξοδα αποστολης / τα υπολογιζουν μετα εδω στο τελωνειο)
Παρε τηλ στο τελωνειο και ρωτα κοστος εκτελωνισμου.
Μετρα τα, και αποφασισε.

Παιδια ευχαριστω για την ''ψυχολογικη υποστηριξη'', το κλωθω λιγο και η αποφαση θα παρθει μαλλον εντος της εβδομαδος...

Ενταξει παιδια ειπα να θυσιαστω πρωτος:shot:, η αποφαση παρθηκε χθες το βραδυ και η παραγγελια εγινε... δεν πηρε και πολυ χρονο ε..? :flipout::flipout:

Αντε να δουμε τωρα ποτε και πως θα 'ρθει και βεβαια το βασικοτερο πως θ' ακουγεται.

Wish me luck...!

Είμαι μαζί σου και περιμένω με αγωνία...:ernaehrung004:

Αν δε σου αρέσει, θα στον αγοράσω εγώ αφού ούτως ή άλλως θα τον έπαιρνα.

Σ' ευχαριστω φιλε μου αλλα δεν ξερω αν θα σου κανει το χρωμα (τον πηρα χρυσο)... επειδη τον ηθελες ροζ δηλαδη...:flipout:

Χωρις πλακα ομως κατσε με το καλο ν' αριβαρει, να δουμε και πως θα κουναει τα spicom και βλεπουμε.

@Δημητρης Θ.: περιεκτικοτατος! Σ' ευχαριστω πολυ.

Γράφουν ότι είναι και πολύ καλός ενισχυτής ακουστικών...Για άκου και πές μας...

Και μιας και το 'φερε η κουβεντα, αληθεια πως συνδεεις ακουστικα οταν εχεις μονο εξοδους για ηχεια?

Επισης υπαρχουν καποια θεματα στη συνδεση αυτη γενικοτερα??? Οχι τιποτ' αλλο αλλα ως ασχετος δεν ξερω (και μ' ανησυχει λιγο) πως και αν δενουν ηλεκτρικα οι εξοδοι ηχειων ενισχυτη/εισοδος ακουστικων ας πουμε... αλλα αν υπαρχουν κι αλλοι παραμετροι που θα πρεπει να προσεξει καποιος?

Ευχαριστω για τη βοηθεια.

Και κατι ακομα, προσεξα πως το καλωδιο τροφοδοσιας δε συμπεριλαμβανεται.

Τι πρακτικη/φθηνη λυση μπορει να δωθει εκει? Μπορω ας πουμε... να χρησιμοποιησω οτι βρω? πχ καλωδιο τροφοδοσιας απο υπολογιστη θα κανει?

Τι πρακτικη/φθηνη λυση μπορει να δωθει εκει? Μπορω ας πουμε... να χρησιμοποιησω οτι βρω? πχ καλωδιο τροφοδοσιας απο υπολογιστη θα κανει?

Από όσο βλέπω
hero2.jpg
ναι.

Διονυση ευχαριστως, αν ειχα και ακουστικα... καλα θα 'ταν. Αλλα ολο και κατι θα γινει μεχρι να 'ρθει...

Αν είσαι Αθήνα, έρχομαι με τα AKG υπό μάλης και τα ακούμε.

Και μιας και το 'φερε η κουβεντα, αληθεια πως συνδεεις ακουστικα οταν εχεις μονο εξοδους για ηχεια?

Επισης υπαρχουν καποια θεματα στη συνδεση αυτη γενικοτερα??? Οχι τιποτ' αλλο αλλα ως ασχετος δεν ξερω (και μ' ανησυχει λιγο) πως και αν δενουν ηλεκτρικα οι εξοδοι ηχειων ενισχυτη/εισοδος ακουστικων ας πουμε... αλλα αν υπαρχουν κι αλλοι παραμετροι που θα πρεπει να προσεξει καποιος?

Δεν νομίζω ότι γίνεται χωρίς πατέντα.

Ναι.

Σας ευχαριστω και τους δυο, τωρα μενει να δουμε τι πατεντα χρειαζεται για τ' ακουστικα...

EDIT: Καπου πρεπει να 'χω κι εγω ενα ζευγαρι χωμενα (αρκει να θυμηθω που ομως...)

Last edited:
Απάντηση: Re: Miniwatt

Για την σύνδεση ακουστικών στις εξόδους ηχείων η QED έφερνε ένα διαχωριστή που τον ένωνες στις εξόδους και έδινε έξοδο ταυτόχρονα για ακουστικά
Ρώτα τον Μασσέλο
DF