Δημήτρης Θ.
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 12,626
Φιλε kpaiss βρες το τηλεφωνο του ΚΔ Ρουφ και παρ' τους γιατι αλλιως δε θα βρεις ακρη... εγω ετσι εκανα.
Τα κουναει μια χαρα αλλα για το τι σταθμες δινει επιφυλασομαι για καποια πιο κοσμια ωρα να το δοκιμασω. Παντως αν παιζει ετσι εντελως αστρωτο απ' το κουτι προσπαθω να φανταστω πως θα παιζει οταν στρωσει... ρε συ γι αυτο οι reviewers να τα 'χουν παιξει μ' αυτο το μηχανακι...?
Μην μας λες τετοια και δεν θελουμε πολυ.....
Απο ποιο το παρηγγειλες? Ζητησες εσυ να ερθουν με ΕΛΤΑ ή ηταν η στανταρ αποστολη τους?Και κατι τελευταιο (διορθωση/παραλειψη) τα ελτα με χρεωσαν -και εισεπραξαν με την παραδοση- 3 ευρω τελη εκτελωνισμου...!!!![]()
Απο ποιο το παρηγγειλες? Ζητησες εσυ να ερθουν με ΕΛΤΑ ή ηταν η στανταρ αποστολη τους?
Εντελως φιλικα θα 'λεγα (οπως παντα πιστευω) να περιμενουμε να στρωσει και λιγο... :music-smiley-004:
Update:
[...]
Συμπερασμα -παντα για την ωρα και στο δυσκολο χωρο μου- με το ποντεσιομετρο μεχρι τη μεση (αντε μεχρι και πεντε...και δεκα το πολυ) μπορω να εχω καλες σταθμες αλλα και ποιοτητα για ν' ακουω ανετα τη μουσικουλα μου (ετσι κι αλλιως συνηθως δεν ακουγα σε μεγαλυτερες σταθμες πριν τον παρω). Για παρτυ δεν κανει με τιποτα...
Και κατι που το 'χω ξαναπει, ειναι πολυ ησυχος, υπαρχουν λαμπατα μηχανηματα πολλαπλασιας αξιας που βγαζουν περισσοτερο θορυβο.
Τελος ολα τα παραπανω σε σχεση με το κοστος του προσωπικα με καλυπτουν απολυτα... αυτα για την ωρα![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.