Miniwatt

Ευχαριστω παιδια, ηδη αρχισε η ακροαση και γι αρχη... παιζει αρκετα μουσικα και πολυ καθαρα... σταθμες δε μπορω να σας πω γιατι ειναι λιγο αργα για πολυκατοικια...

Φιλε kpaiss βρες το τηλεφωνο του ΚΔ Ρουφ και παρ' τους γιατι αλλιως δε θα βρεις ακρη... εγω ετσι εκανα.

Αυτο θα κανω αυριο.
Τα κουναει ικανοποιητικα τα ηχεια?

Καλες ακροασεις φιλε μου !!!!

Τα κουναει μια χαρα αλλα για το τι σταθμες δινει επιφυλασομαι για καποια πιο κοσμια ωρα να το δοκιμασω. Παντως αν παιζει ετσι εντελως αστρωτο απ' το κουτι προσπαθω να φανταστω πως θα παιζει οταν στρωσει... ρε συ γι αυτο οι reviewers να τα 'χουν παιξει μ' αυτο το μηχανακι...?

Τα κουναει μια χαρα αλλα για το τι σταθμες δινει επιφυλασομαι για καποια πιο κοσμια ωρα να το δοκιμασω. Παντως αν παιζει ετσι εντελως αστρωτο απ' το κουτι προσπαθω να φανταστω πως θα παιζει οταν στρωσει... ρε συ γι αυτο οι reviewers να τα 'χουν παιξει μ' αυτο το μηχανακι...?

Μην μας λες τετοια και δεν θελουμε πολυ.....

Απλα να θυμησω πως αυτα τα ηχεια ειναι παααρα πολυ ευκολα κι ευαισθητα ετσι? Το τι κανει με αλλα πιο νορμαλ δεν το ξερω ακομα.. αλλα ειναι στο προγραμμα συντομα να συνδεθει και με διαφορα αλλα που υπαρχουν εδω γυρω...

Εντελως πληροφοριακα σκοπευω συντομα να το δοκιμασω μ' ενα ζευγαρι mission m74 δαπεδου (91db - min 4.8 ohm) καθως και μ' ενα ζευγαρι mission 780 βασης (87db - min 5.6 ohm) κι εκει ειμαι περιεργος να δω αν θα κουνησει τιποτα... :BDGBDGB53:

Και για να μην το αδικησω πολυ απλα αναφερω πως ο χωρος ειναι λιγο 'κουλος' και περιπου 60τμ συνολικα.

Last edited:
Και κατι τελευταιο (διορθωση/παραλειψη) τα ελτα με χρεωσαν -και εισεπραξαν με την παραδοση- 3 ευρω τελη εκτελωνισμου...!!!:grinning-smiley-043

Και κατι τελευταιο (διορθωση/παραλειψη) τα ελτα με χρεωσαν -και εισεπραξαν με την παραδοση- 3 ευρω τελη εκτελωνισμου...!!!:grinning-smiley-043
Απο ποιο το παρηγγειλες? Ζητησες εσυ να ερθουν με ΕΛΤΑ ή ηταν η στανταρ αποστολη τους?

Πανέμορφος φαίνεται… αλλά ρε σύ ακόμα πιο μικρός δίπλα στο πακέτο τα τσιγάρα :-)

Και βλέπω τον στέλνουν και με τις λάμπες τοποθετημένες :-)

Μας έχει φάει η περιέργεια για τις μουσικές εντυπώσεις σου...Να μου το φέρει ο Άη Βασίλης ή να περιμένουμε να στρώσει το δικό σου για ασφάλεια...;

Απάντηση: Re: Miniwatt

Απο ποιο το παρηγγειλες? Ζητησες εσυ να ερθουν με ΕΛΤΑ ή ηταν η στανταρ αποστολη τους?

Ναι, το συνηθήζουν.
Αν και στην απόδειξη που σου κόβουν δεν αναφέρεται ο λόγος :damnyou:

Και στην ACS χρεώνουν 6 ευρώ, αν και τις περισσότερες φορές δεν σου τα κρατάνε.

Update:

Δε φταιω εγω, εσεις θελατε review απο ασχετο και... κουφο :flipout:

Χθες λοιπον καταφερα κι εκανα μια δοκιμη μονο και μονο για να δω τι σταθμες θα μπορουσε να δωσει. Η αληθεια ειναι οτι πηρα ικανες σταθμες για ανετο ακουσμα μουσικης με το ποντεσιομεντρο μεχρι τη μεση και με θεση ακροασης γυρω στα 2.5 μετρα απο τα ηχεια (πως το λενε τωρα αυτο mid field..? δεν ξερω στ' αληθεια). Μεχρι εκει ειχα καλη αναλυση, στερεοφωνικη σκηνη και ικανη συχνοτικη εκταση.

Μετα το πηγα απο περιεργεια μεχρι τα 3/4 κι εκει ειναι που ο μικρουλης μου εδωσε την εντυπωση οτι 'μαζευτηκε' μιας και αυτη η καλη εικονα που ειχα ετεινε να συμπιεστει.

Βεβαια οφειλω να του δωσω και τ' ακολουθα ελαφρυντικα:

1. Επρεπε να καλυψει ενα χωρο περιπου 60τμ που σε καθε περιπτωση ειναι πολυ μεγαλος για κατι τοσο μικρο και σχεδον... τετραγωνος. Φανταζομαι οτι σε μικροτερο χωρο πρεπει να συμπεριφερεται καλυτερα...

2. Ειναι εντελως αστρωτος με μολις 2-3 ωρες λειτουργιας, δεν ξερω πως θα συμπεριφερεται οταν στρωσει αρκετα...

3. Πανω στα spicom εχω συνδεσει και ενα ζευγαρι fostex ft17h tweeters τα οποια επισης εσερνε ο μικρος και υποψιαζομαι οτι στην καλυτερη περιπτωση θα μειωναν τη συνολικη αντισταση... την αλλη φορα λεω να του συνδεσω και το sub μαζι...:FSGSFGS4: :flipout:

4. Στοιχισε συνολικα 185 ευρω...

Συμπερασμα -παντα για την ωρα και στο δυσκολο χωρο μου- με το ποντεσιομετρο μεχρι τη μεση (αντε μεχρι και πεντε...και δεκα το πολυ) μπορω να εχω καλες σταθμες αλλα και ποιοτητα για ν' ακουω ανετα τη μουσικουλα μου (ετσι κι αλλιως συνηθως δεν ακουγα σε μεγαλυτερες σταθμες πριν τον παρω). Για παρτυ δεν κανει με τιποτα...
Και κατι που το 'χω ξαναπει, ειναι πολυ ησυχος, υπαρχουν λαμπατα μηχανηματα πολλαπλασιας αξιας που βγαζουν περισσοτερο θορυβο.

Τελος ολα τα παραπανω σε σχεση με το κοστος του προσωπικα με καλυπτουν απολυτα... αυτα για την ωρα -bye-

Update:

[...]

Συμπερασμα -παντα για την ωρα και στο δυσκολο χωρο μου- με το ποντεσιομετρο μεχρι τη μεση (αντε μεχρι και πεντε...και δεκα το πολυ) μπορω να εχω καλες σταθμες αλλα και ποιοτητα για ν' ακουω ανετα τη μουσικουλα μου (ετσι κι αλλιως συνηθως δεν ακουγα σε μεγαλυτερες σταθμες πριν τον παρω). Για παρτυ δεν κανει με τιποτα...
Και κατι που το 'χω ξαναπει, ειναι πολυ ησυχος, υπαρχουν λαμπατα μηχανηματα πολλαπλασιας αξιας που βγαζουν περισσοτερο θορυβο.

Τελος ολα τα παραπανω σε σχεση με το κοστος του προσωπικα με καλυπτουν απολυτα... αυτα για την ωρα -bye-

Συγκρατημένος ακούγεσαι...:chinscratch:

Ναι ε...? Κοιταξε ειμαι λιγο, βασικα λογω σταθμης και μονο (πως να το πω δε σε... ξεκουφαινει τελος παντων), βεβαια για να ειμαι ειλικρινης δεν περιμενα και τρελλα πραγματα. Απλα πιστευω πως ειναι ενα τιμιο μηχανακι με πολυ καλο ηχο για το κοστος αλλα και για το μεγεθος του (ειπαμε μολις 2.5 βατακια).

Απο 'κει και περα δε θελω να παρω κανεναν στο λαιμο μου και να νομισει οτι θα το παρει και θα.. γκρεμισει τοιχους.

Εστιασε λιγο και στα... ελαφρυντικα.

Last edited: