Miniwatt

Με ακουστικάκια θα κάνεις μιά προσπάθεια να μας πείς τι κάνει;-bye-

Διονυση λιγη υπομονη παρακαλω, αλλωστε ακομα πειραματιζομαι με ηχεια... (και θα επανελθω και συντομα με εντυπωσεις απο ακροαση μ' ενα ζευγαρι mission780... μιας και τωρα ειμαι στη μεση της δοκιμης)...-bye-

Επανερχομαι λοιπον μετα απο δοκιμες που εκανα με τα ηχεια που αναφερω στο ποστ #69.

1. mission 780 (87db βασης) εδω εχουμε κι ενα σχετικα αναισθητο ηχειο. Δεν πηρα φυσικα τις σταθμες του spicom αλλα δεν ειχα καμμια εκπτωση στην ποιοτητα του ηχου. Ο ηχος εβγαινε εξισου ζεστος και πεντακαθαρος παντως εδω ειχα και... νεκρικη σιγη του ενισχυτη (λογω χαμηλοτερης ευαισθησιας φανταζομαι)... αλλα με το αυτι μου κολλημενο στη ηχειο δεν ακουσα καθολου θορυβο. Η ακροαση ηταν πιο near-field περιπου στο 1.5 μετρο απο τα ηχεια αυτη τη φορα.

2. mission m74 (91db δαπεδου) σε γενικες γραμμες ισχυει οτι και με τα 78 πιο πανω. Παρομοια συμπεριφορα και πληρης ησυχια. Βεβαια λογω πολυ μεγαλυτερου ογκου καμπινας (ενταξει και λιγο λογω... τοποθετησης:clown:) πηρα αρκετα περισσοτερο μπασο απο τα μικρα. Α εδω και λιγο υψηλοτερες σταθμες (αλλα παλι οχι σαν του spicom βεβαια).

Συμπερασματικα θα 'θελα να πω πως στον πολυ δυσκολο -και αρκετα μεγαλο- χωρο μου ο μικρουλης καταφερε να σταθει στο... υψος των περιστασεων. Ειναι πολυ ησυχος και πολυ αναλυτικος με χαρακτηριστικα ζεστο/λαμπατο ηχο.

Θα τον ευχαριστηθει περισσοτερο οποιος εχει πολυ ευαισθητα κι ευκολα ηχεια σε σχετικα μικρο με μεσο χωρο οπου εκει θα παρει και ικανες σταθμες.

Απο 'κει και περα πρεπει να ειναι ιδανικος και για near-field ακροασεις αλλα και για συστηματακια τυπου desktop.

Τελος τονιζω γι αλλη μια φορα πως για το κοστος του πρεπει να 'ναι ο ορισμος της τιμιοτητας... IMHO παντα...-bye-

αν ειναι τοσο ζεστος οσο λες μαλλον ζηταει ενα entry-level Klipsch και σε ενα μικρο χωρο, γραφειου υπολογιστη πχ, κανει θαυματα. Αφου καταφερε και κουνησε τα μεγαφωνα του 780 που εχει ελαχιστη προτεινομενη ισχυ 50W απο τον κατασκευαστη, σημαινει οτι το μηχανημα ειναι ικανο και προπαντως τιμιο.