Κωστας Λυμπεροπουλος
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 14,350
Αν γελάσω τώρα, θα θεωρηθώ είρων?
ε και; κι εγώ είμαι είρων και μάλιστα κακόβουλος. ειδικά όταν πρόκειται για heavy metal

Αν γελάσω τώρα, θα θεωρηθώ είρων?
Eκεί ακριβώς είναι το ζουμί, Μπάμπη.
και δεν θα είναι 30-40: θα είναι πολύ λιγότερα...
με τα πιάνα της Yamaha όλοι γελούσαν το 1958.
από το 1975 και μετά, κανείς δεν γελάει.
Πές Κυριακή απόγευμα η λύπη, να είσαι μέσα ..........
Αμα ακουσεις να παιζω εγω στο yamaha της κυρας μου, θα ξεκαρδιστεις παντως...
Αμα ακουσεις να παιζω εγω στο yamaha της κυρας μου, θα ξεκαρδιστεις παντως...
Εσείς να μας πείτε για Αμερικάνους ιδιοκτήτες που πήγατε και ξεπουλήσατε την ομαδάρα :antlers:
Κάτι βασικό που δεν του δίνετε σημασία είναι οτι οι Ιαπωνέζοι είναι διαφορετικοί άνθρωποι απο τους Κινέζους. Οι Ιάπωνες αντιμετωπίζουν διαφορετικά το θέμα ποιότητα απο όλους τους υπόλοιπους λαούς της Ασίας. Είναι οι ''Γερμανοί'' της Ασίας θα έλεγα. Όλοι οι άλλοι είναι του γρήγορου και φθηνού.
Wrong :lehrer:
τα "μπέρια" μου δεν είναι ακριβά κι από ποιότητα σκίζουν
''Ήταν πολλά τα λεφτά Άρη'' (Κώστα). Κι εγώ ούτε θέλω να το θυμάμαι γμτ.´
μπέρια-επί τη ευκαιρία δεν τ' έχω ακούσει/δεί απο μέσα
μην ακούς το Δημήτρη (Θ.) και το Μπάμπη: αυτοί, με τις μουσικές που ακούνε, δεν μπορούν να τα εκτιμήσουν![]()
Κώστα Λύμπε, είσαι καλεσμένος όποτε θες, να ακούσουμε μουσική σπίτι μου
Θυμήσου όμως την ποιότητα κατασκευής των αντιγραφών των Γιαπωνέζων και κάνε τη σύγκριση.
Δεν αντέγραφαν μόνο τις μοτοσυκλέτες αλλά και τα Ευρωπαϊκά αυτοκίνητα. Και μπορεί να μην έστριβαν και να μην φρέναραν αλλά από ποιότητα κατασκευής ήταν "δέν σπάει-δέ χαλάει".
Τα Κινέζικα είναι της Κυριακής χαρά και της Δευτέρας λύπη.
Αλήθεια με το τζίπ τους που πήρε -5 αστέρια στο crash test τί έγινε;
Μπορεί σε 30-40 χρόνια να είναι κορυφαίοι αλλά σήμερα ούτε γράμμα δε στέλνω με Κινέζικο αυτοκίνητο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.