Μηπως το παρακαναν ?

Re: Απάντηση: Μηπως το παρακαναν ?

Eκεί ακριβώς είναι το ζουμί, Μπάμπη.
και δεν θα είναι 30-40: θα είναι πολύ λιγότερα...

με τα πιάνα της Yamaha όλοι γελούσαν το 1958.
από το 1975 και μετά, κανείς δεν γελάει.

Αμα ακουσεις να παιζω εγω στο yamaha της κυρας μου, θα ξεκαρδιστεις παντως...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μηπως το παρακαναν ?

Πές Κυριακή απόγευμα η λύπη, να είσαι μέσα ..........

Εσείς να μας πείτε για Αμερικάνους ιδιοκτήτες που πήγατε και ξεπουλήσατε την ομαδάρα :antlers:

Αμα ακουσεις να παιζω εγω στο yamaha της κυρας μου, θα ξεκαρδιστεις παντως...

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout: :flipout: :flipout::flipout:

κάνω ζέσταμα για το Σάββατο :BDGBGDB55:

Last edited:
Κάτι βασικό που δεν του δίνετε σημασία είναι οτι οι Ιαπωνέζοι είναι διαφορετικοί άνθρωποι απο τους Κινέζους. Οι Ιάπωνες αντιμετωπίζουν διαφορετικά το θέμα ποιότητα απο όλους τους υπόλοιπους λαούς της Ασίας. Είναι οι ''Γερμανοί'' της Ασίας θα έλεγα. Όλοι οι άλλοι είναι του γρήγορου και φθηνού. Μήν κοιτάτε τα ''μπέρια'' και μερικά άλλα καταλάθος καλά προιόντα τους.

Όσο για μηχανάκια βιομηχανίας που αναφέρθηκαν πιό πάνω δεν έχουν καμμία σχέση με τα ορίτζιναλ σε όλες τις περιπτώσεις. Καλούτσικα για την τιμή τους αλλα καμμία σχέση με γερμανικα, τσέχικα, αγγλικά, αμερικάνικα κτλ. Έχω δεί τόρνους τσέχικους και πιστά αντίγραφα κινέζικα και δεν ''παίζει'' σύγκριση.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μηπως το παρακαναν ?

Εσείς να μας πείτε για Αμερικάνους ιδιοκτήτες που πήγατε και ξεπουλήσατε την ομαδάρα :antlers:

''Ήταν πολλά τα λεφτά Άρη'' (Κώστα). Κι εγώ ούτε θέλω να το θυμάμαι γμτ.´

Απάντηση: Re: Μηπως το παρακαναν ?

Κάτι βασικό που δεν του δίνετε σημασία είναι οτι οι Ιαπωνέζοι είναι διαφορετικοί άνθρωποι απο τους Κινέζους. Οι Ιάπωνες αντιμετωπίζουν διαφορετικά το θέμα ποιότητα απο όλους τους υπόλοιπους λαούς της Ασίας. Είναι οι ''Γερμανοί'' της Ασίας θα έλεγα. Όλοι οι άλλοι είναι του γρήγορου και φθηνού.

οι Γιαπωνέζοι οδεύουν στο να φτιάχνουν μηχανάκια που για τα πρώτα 25.000 χιλιόμετρα θα είναι διαμάντια και μετά θα αυτοδιαλύονται για να μπαίνεις στην ουρά για το καινούργιο μοντέλο. Και δεν θα μπορείς να τους βάλεις και χέρι - ακόμα και για λάδια θα πηγαίνεις στο ειδικευμένο συνεργείο.
Δεν έχει να κάνει με διαφορές ανάμεσα στους λαούς. Λέγεται Καπιταλισμός.

Wrong :lehrer:
τα "μπέρια" μου δεν είναι ακριβά κι από ποιότητα σκίζουν

Αλλο να δίνεις μερικές εκατοντάδες ευρά για μπέρια-επί τη ευκαιρία δεν τ' έχω ακούσει/δεί απο μέσα -κι άλλο το κλάψιμο για δεκάδες χιλιάδες....

Άμα ποτέ έρθει η ώρα να αντιγράψουν και τα Ιταλικά, τότε να ανησυχούμε.
Όσο κλέβουν τα κασόνια, δεν υπάρχει θέμα!

...a fanatic :BDGBGDB55:

Κώστα Λύμπε, είσαι καλεσμένος όποτε θες, να ακούσουμε μουσική σπίτι μου
(δεν είναι απειλή, είναι προειδοποίηση:flipout::flipout::flipout:)

Κώστα Λύμπε, είσαι καλεσμένος όποτε θες, να ακούσουμε μουσική σπίτι μου

ευχαριστώ πολύ :worshippy:
μπορώ να θέσω έναν όρο; από μέταλα μόνο τα 3 πρώτα Sabbath και Motorhead.:grandpa:
είσαι καλεσμένος κι εσύ φυσικά - όλοι σου οι όροι δεκτοί εκ των προτέρων
αλλά θα σου πρότεινα να ...αφεθείς :smile:
στα έμπειρα χέρια μου :D

(ελπίζω μόνο να μην ακούει ο Μπάμπης :rolleyes:)

Last edited:
Λοιπόν, η πρόσκληση ισχύει και για τον Παναγιωτίδη (και όποιος άλλος θέλει).
Κώστα δεν νοείται Metal (μαζί με αυτά που πρότεινες) χωρίς JUDAS, MAIDEN και φυσικά τα πρώτα των METALLICA.
Φυσικά όμως, έχω σαν αρχή μου, ο φιλοξενούμενος μου, να φέρνει και τα δισκάκια του.
Φέρτε και βυνίλια μιας και οι δίσκοι που έχω για σερβίρισμα είναι παλιομοδίτικοι. Προτιμήστε 180 και 200 gr, κρατάνε το ποτό παγωμένο :Banane0::Banane0::Banane0:

Θυμήσου όμως την ποιότητα κατασκευής των αντιγραφών των Γιαπωνέζων και κάνε τη σύγκριση.
Δεν αντέγραφαν μόνο τις μοτοσυκλέτες αλλά και τα Ευρωπαϊκά αυτοκίνητα. Και μπορεί να μην έστριβαν και να μην φρέναραν αλλά από ποιότητα κατασκευής ήταν "δέν σπάει-δέ χαλάει".
Τα Κινέζικα είναι της Κυριακής χαρά και της Δευτέρας λύπη.
Αλήθεια με το τζίπ τους που πήρε -5 αστέρια στο crash test τί έγινε;
Μπορεί σε 30-40 χρόνια να είναι κορυφαίοι αλλά σήμερα ούτε γράμμα δε στέλνω με Κινέζικο αυτοκίνητο.

Μπαμπη μηπως θυμασε πριν καμια 15αρια χρονια, ενα μηχανακι ΝR 750 (Honda) . Ουτε στον υπνο τους οι ευρωπαιοι δεν θα φτειαχνανε τετοια μηχανη ...

εμ μεταφορά της γραμμής παραγωγής στην Κίνα και υπερκέρδη δεν μου ήθελαν οι βιομηχανίες? Ας τα λουστούνε τώρα. Τι νόμιζαν, ότι μόνο "Φόλεξ" θα έβγαζαν οι Ασιάτες?