Mission: USB DAC!

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Να ρωτήσω κάτι; Η ίδια συσκευή γυρνάει απο Αθήνα-Πελ/σο-Σταύρο... ή διαφορετικές;

Black Dragon: Η πρώτη υποκειμενικά καλή εντύπωση (με τα Hifiman HE-6) έρχεται από την υποδειγματική αναπαράσταση του χώρου ηχογράφησης (όσο αυτό επιτρέπεται μέσα από ακουστικά), καθώς και από την εντυπωσιακή απόδοση των φωνών....

Σαφέστερα πιο αναλυτικό από το Audio-gd μέχρι στιγμής!

Σταύρο, πόσο πάει ο μαύρος δράκος ;;;

2 x Audio-gd + 190!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ρίξε μια μάτια κ στο audiolab m-DAC. ;)

Ευχαριστώ Μιχάλη αλλά δυστυχώς δεν με "τραβάει" η εταιρεία. Πρόβλημά μου, το ξέρω...

Έχω πρόβλημα εκεί. Έχουν πέσει τόσες φορές κάτω (πανάθεμά τα αυτά και τον σχεδιαστή τους) που δεν ξέρω αν θα παίξουν σωστά.

Θα το κάνω όμως...

Παρέα με το Daphile Computer, το Black Dragon παίζει απροβλημάτιστα τα πάντα με ένα system load που δεν ξεπερνάει τα 20%!

Αυτό που με ξενίζει (ευχάριστα) είναι η αίσθηση του "τερματισμού" της ανάλυσης σε συνδυασμό με τη μεγιστοποίηση της μουσικής ευχαρίστησης και της ταυτόχρονης έλλειψης fatigueness!

Βέβαια είναι νωρίς ακόμη...

Βγήκε ο Ήχος να "παραλληλίσουμε" τις εντυπώσεις (το έχει δοκιμή)?
:)

Πρέπει κανείς να ακούσει τα κρουστά του Yim Hok Man για να καταλάβει κανείς τι εννοώ με τον όρο ανάλυση...

Ενεργοποίησα DoP από το Daphile. Τα αρχεία DSD64 ξεσκίζουν!

Γιώργο, σίγουρα το θέλεις πίσω?
:)