ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
Supreme Member
- 18 June 2006
- 7,543
Προφανως (αφου θα βγαλεις και το κατιτίς σου)ΥΓ... να το βαλω αγγελια για να παω στο 32GB ?![]()
Ενα πατίνι και ένα προβολέα να χεις μόνο μαζί για να βγάζεις καμια φωτο με σοβαρό κάδρο και φως (εκτός αν σκοπεύεις να βγάζεις φυτά και γλάστρες σε εμπορικά κέντρα και στις διακοπές σου)διακοπες δε ξαναπαιρνω τιποτε αλλο!
για να μου εχει κανει τοση "ζημια" οπως λες, ειδικα εμενα που εχω λοξα με τις αλλαγες και τη φωτογραφια-βιντεο... κατι θ αξιζει, δε νομιζεις ?
ΥΓ... μαλλον εσυ θα κουβαλας προβολεις με την 70D και τους "αργους" φακους που εχεις , με διαφραγμα f/2.8 ! To δικο μου εχει 2.2....:SFGSFGSF:
Οσο για ταχυτητα , εχω 10 fps σε φωτο mode, για απεριοριστες φωτο.... ποσες ειπαμε εχει η 70D ? (7fps continuous shooting, burst depth 65 JPEG) , για να μη το ψαχνεις !
Οσο για βιντεο... 120 fps vs 60 ! :2thumb22sup:
οχι δα.... αυτη ειναι πολυ απλοικη απαντηση, ειδικα για μενα!
Δεν ειπα οτι θ αντικαταστησει τις DSLR , αλλα τις απλες compact τις τρωει για πρωινο , beleive me !
Ειδικα σε θεμα ταχυτητας , που για μενα ειναι πολυ σημαντικο.
Αλλαξα πχ τις nex γιατι ειχαν σκοτεινους φακους και αργη εστιαση, λες να ειχα προβλημα να τοπω για το Iphone?
Η GH3 θ αργησει πολυ να φυγει απο τα χερια μου, αλλα για οτιδηποτε αλλο , μια χαρα θα εχω το Iphone μαζι μου.
στο βιντεο υπαρχει μια προχειρη λυση, την εδειξα πιο πανω, αν και μικρο ζοομ (προς το παρον).
Στις φωτο , εφοσον μ ενδιαφερει κυριως φωτο δρομου , προσωπων κλπ , μπορω να χρησιμοποιησω το παλιο καλο κολπο οσων φωτογραφων εβγαιναν με μια απλη μηχανη κι εναν σταθερο φακο, τα ποδια μου!
Oi zoom φακοι ειναι ιδανικοι για εκδηλωσεις, σπορ κλπ , αλλα ετσι κι αλλιως εκει θελεις ΚΑΛΗ μηχανη και αυτο το ρολο το παιζει η GH3 Μου.
Επισης, μπορει και να παρω, πιο πολυ για να "παιξω " λιγο και αυτο το σετακι http://iphone-lens-kits-review.toptenreviews.com/olloclip-review.html ή αυτο εδω http://www.amazon.com/Phocus-3-Lens-Bundle-iPhone-5/dp/B00AOOT79W/ref=pd_sim_sbs_e_2
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.