Μολις παρελαβα... iphone 5S !

Αφου εχει επιδοσεις desktop γιατι δεν βγαζει μια εφαρμογη να συνδεεται ασυρματα με οθονη κι πληκτρολογιο και να το εχουμε παντου μαζι για παιχνιδια, autocad, κειμενα, κλπ?

απο handtec Αγγλιας και στοιχισε 760 ευρω.
Εγινε μαζικη παραγγελια απο γνωστο, 6 κομματια .
Δεν εμεινε κανενα φυσικα....:p

Διάβασα όλο το νήμα αλλα βρε Γιάννη το μάτι μου έμεινε στο παραπάνω , μάλλον 670 εννοουσες έτσι ;
Επίσης επειδή είμαι έτοιμος να το χτυπησω οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικα με το handtek θα με βοηθούσε .

Φοβερή φωτογραφική εφαρμογή που κατέβασμα σήμερα στο 4s και έπαθα πραγματικα πλάκα είναι η seene αν θυμάμαι καλα το όνομα , δοκίμασε την στο 5s , είμαι σίγουρος ότι θα είναι ακόμη καλύτερη εκει.

Απάντηση: Re: Μολις παρελαβα... iphone 5S !

Μπαρμπούτσαλα!

ΥΓ. τι μου λες τώρα, συγκρίσεις με Atom και soc, με Haswell. Είπαμε, fan, αλλό όχι και έτσι... :Banane0:

Γι αυτό είπα "σε λιγο"..
Και αν εσύ θεωρείς "μπαρπουτσαλα" τέτοιες επιδόσεις επιπέδου desktop υπολογιστή απο μια συσκευή τσέπης, μάλλον έχεις παρανοϊκες απαιτήσεις απο την τεχνολογία..

Αφου εχει επιδοσεις desktop γιατι δεν βγαζει μια εφαρμογη να συνδεεται ασυρματα με οθονη κι πληκτρολογιο και να το εχουμε παντου μαζι για παιχνιδια, autocad, κειμενα, κλπ?

Για εκει παει το πράγμα σε λίγα χρόνια..

Διάβασα όλο το νήμα αλλα βρε Γιάννη το μάτι μου έμεινε στο παραπάνω , μάλλον 670 εννοουσες έτσι ;
Επίσης επειδή είμαι έτοιμος να το χτυπησω οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικα με το handtek θα με βοηθούσε .

Φοβερή φωτογραφική εφαρμογή που κατέβασμα σήμερα στο 4s και έπαθα πραγματικα πλάκα είναι η seene αν θυμάμαι καλα το όνομα , δοκίμασε την στο 5s , είμαι σίγουρος ότι θα είναι ακόμη καλύτερη εκει.
Το seene τα σπάει, όντως!

Τι πάει να πει "σε λίγο"; "Σε λίγο" και η intel (και η AMD) θα βγάλει ακόμα ταχύτερες cpu. Για να θεωρηθεί μία cpu ότι έχει επιδόσεις desktop, πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε desktop και σε desktop εφαρμογές. Όταν και αν "σε λίγο" το κάνει η Apple με ένα νέο επεξεργαστή, τότε βλέπουμε (και θα έχουμε και άμεσες συγκρίσεις). Τώρα δεν είναι παρά λόγια, γι αυτό και τα μπαρμπούτσαλα...

Για εκει παει το πράγμα σε λίγα χρόνια..

Φέξε μου και γλύστρησα, το "σε λίγο" έγινε σε ένα μόλις μήνυμα "σε λίγα χρόνια"...

Σε λίγα χρόνια μπορεί και να μην υπάρχει καν η Intel, η AMD, εδώ μιλάμε για τώρα ή έστω στο άμεσο μέλλον.

Oxi, 760 πληρωσα (μαζι με τα μεταφορικα)... βιαζομουν βλεπεις και ηθελα Ευρωπαικο (λογω εγγυησης).

Δεν την εκανα εγω τη παραγγελια, αλλος την εκανε , εγω απλα το παρελβα μεσω αυτου.

Αν εχεις υπομονη περιμενε να ερθει Ελλαδα...

ΥΓ... το seene το εχω δοκιμασει, οντως τα σπαει!

Last edited:

Τι πάει να πει "σε λίγο"; "Σε λίγο" και η intel (και η AMD) θα βγάλει ακόμα ταχύτερες cpu. Για να θεωρηθεί μία cpu ότι έχει επιδόσεις desktop, πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε desktop και σε desktop εφαρμογές. Όταν και αν "σε λίγο" το κάνει η Apple με ένα νέο επεξεργαστή, τότε βλέπουμε (και θα έχουμε και άμεσες συγκρίσεις). Τώρα δεν είναι παρά λόγια, γι αυτό και τα μπαρμπούτσαλα...

Φέξε μου και γλύστρησα, το "σε λίγο" έγινε σε ένα μόλις μήνυμα "σε λίγα χρόνια"...

Σε λίγα χρόνια μπορεί και να μην υπάρχει καν η Intel, η AMD, εδώ μιλάμε για τώρα ή έστω στο άμεσο μέλλον.

Διαβάζεις τι γραφεις; Μιλαμε για μια μικροσκοπική CPU smartphone που εχει μετρημενες επιδόσεις desktop atom!
Φέξε μου και γλυστησα; Get serious dude! :p

58181.png

58180.png

58179.png

Last edited:
Last edited:
Συγκριση με κινητα βλεπω. Καλο ειναι να μην λεμε υπερβολες γιατι διαβαζουν και ανθωποι ασχετοι με τεχνολογια και θα νομιζουν οτι το αιφον τρεχει παιχνιδια κι εφαρμογες κανονικου υπολογιστη.
Καλα ο ατομ ειναι ανεκδοτο, εξου και απετυχαν τα νετμπουκ.

Για να μιλαμε σοβαρα, επιδοσεις desktop εννουμε τις συνολικες επιδοσεις ενος υπολογιστη και οχι καποιο benchmark μονου του επεξεργαστη.
Αυτη τη στιγμη το αιφον δεν ειναι τιποτα παραπανω απο ενα γρηγορο smartphone.

Έτσι, όχι μόνο την απόδοση στον browser και στη javascript (που φαίνεται και πάλι βέβαια η διαφορά)

Για να γινω πιο κατανοητός, θεωρώ πως δεδομενης της διαρκως αυξανομενης ισχυος στις mobile συσκευες, σε μερικα χρονια, οταν θα ειμαστε γραφειο, απλα θα συνδεονται αυτοματα και ασυρματα με οθονες/πληκτρολογια και θα τρεχουν ότι πιο απαιτητική εφαρμογη υπάρχει σημερα σε desktops.. Αυτο φυσικα προυποθετει να γινουν port οι εφαρμογες αυτές στα λειτουργικα των smartphones (ήδη γινεται σιγά-σιγά πχ με το iphoto).

Συγκριση με κινητα βλεπω. Καλο ειναι να μην λεμε υπερβολες γιατι διαβαζουν και ανθωποι ασχετοι με τεχνολογια και θα νομιζουν οτι το αιφον τρεχει παιχνιδια κι εφαρμογες κανονικου υπολογιστη.
Καλα ο ατομ ειναι ανεκδοτο, εξου και απετυχαν τα νετμπουκ.

Για να μιλαμε σοβαρα, επιδοσεις desktop εννουμε τις συνολικες επιδοσεις ενος υπολογιστη και οχι καποιο benchmark μονου του επεξεργαστη.
Αυτη τη στιγμη το αιφον δεν ειναι τιποτα παραπανω απο ενα γρηγορο smartphone.

Μιλαμε για horsepower υπολογιστή επιπεδου atom. Πριν απο μερικα χρονια, αυτο θα ακουγοταν σαν ανέκδοτο..
Και οταν έχεις πολλους ιππους, ειναι θεμα χρονου να βγουν και πιο βαριες/απαιτητικες εφαρμογες (ηδη υπαρχουν αρκετες στο IOS)
Φανταζομαι για να εντυπωσιασε ειδικους οπως τον Anand, κάτι θα σημαίνει αυτό..

Μακαρι καποτε να ειναι το κινητο ο υπολογιστης μας.

Ο αναντ φανταζομαι δεν συγκινειται απο τα δισεκατομμυρια της καθε απλ...

Μάλλον θα ήταν σωστότερο να λέμε donkeypower επιπέδου atom... :Banane0:

Πραγματικα με εντυπωσιαζει το οτι δεν εχεις συνειδητοποιησει πως μιλαμε για ενα μικροσκοπικο 2πυρηνο τσιπακι μεσα σε ενα smartphone 118 γραμμαριων..
Δηλαδή, απο καθαρα άποψη τεχνολογικης προόδου, εγω προσωπικα έχω παθει πλακα με το ποσο βελτιώνονται οι επιδοσεις καθε χρόνο και απορω πως εσύ το υποβιβαζεις κιολας λες και ειναι κατι τοσο απλό..

Μακαρι καποτε να ειναι το κινητο ο υπολογιστης μας.

Ο αναντ φανταζομαι δεν συγκινειται απο τα δισεκατομμυρια της καθε απλ...

Μεχρι στιγμης δεν εχει δειξει κατι τέτοιο, αλλωστε οι μετρησεις του επιβεβαιωνονται και απο άλλους...

Εμένα με εντυπωσίαζει το γιατί προσπαθείς να προβάλεις μία μικροσκοπική cpu, ως κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι. Μία μικροσκοπική cpu με εξαιρετικές επιδόσεις για τη κατηγορία της. Θέλεις και παραπάνω;

ΥΓ. Όχι, εγώ δεν εντυπωσιάζομαι καθόλου από τις τεχνολογικές εξελίξεις. Τις θεωρώ απολύτως φυσιολογικές και στα πλαίσια των 40-50 ετών ανάπτυξης των ηλεκτρονικών. Μη σου πω ότι συχνά βλέπω και στασιμότητα...

Last edited: