underdog
Supreme Member
Αφου εχει επιδοσεις desktop γιατι δεν βγαζει μια εφαρμογη να συνδεεται ασυρματα με οθονη κι πληκτρολογιο και να το εχουμε παντου μαζι για παιχνιδια, autocad, κειμενα, κλπ?
απο handtec Αγγλιας και στοιχισε 760 ευρω.
Εγινε μαζικη παραγγελια απο γνωστο, 6 κομματια .
Δεν εμεινε κανενα φυσικα....![]()
Μπαρμπούτσαλα!
ΥΓ. τι μου λες τώρα, συγκρίσεις με Atom και soc, με Haswell. Είπαμε, fan, αλλό όχι και έτσι... :Banane0:
Αφου εχει επιδοσεις desktop γιατι δεν βγαζει μια εφαρμογη να συνδεεται ασυρματα με οθονη κι πληκτρολογιο και να το εχουμε παντου μαζι για παιχνιδια, autocad, κειμενα, κλπ?
Το seene τα σπάει, όντως!Διάβασα όλο το νήμα αλλα βρε Γιάννη το μάτι μου έμεινε στο παραπάνω , μάλλον 670 εννοουσες έτσι ;
Επίσης επειδή είμαι έτοιμος να το χτυπησω οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικα με το handtek θα με βοηθούσε .
Φοβερή φωτογραφική εφαρμογή που κατέβασμα σήμερα στο 4s και έπαθα πραγματικα πλάκα είναι η seene αν θυμάμαι καλα το όνομα , δοκίμασε την στο 5s , είμαι σίγουρος ότι θα είναι ακόμη καλύτερη εκει.
Για εκει παει το πράγμα σε λίγα χρόνια..
Διάβασα όλο το νήμα αλλα βρε Γιάννη το μάτι μου έμεινε στο παραπάνω , μάλλον 670 εννοουσες έτσι ;
Επίσης επειδή είμαι έτοιμος να το χτυπησω οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικα με το handtek θα με βοηθούσε .
Φοβερή φωτογραφική εφαρμογή που κατέβασμα σήμερα στο 4s και έπαθα πραγματικα πλάκα είναι η seene αν θυμάμαι καλα το όνομα , δοκίμασε την στο 5s , είμαι σίγουρος ότι θα είναι ακόμη καλύτερη εκει.
Για εκει παει το πράγμα σε λίγα χρόνια..
Τι πάει να πει "σε λίγο"; "Σε λίγο" και η intel (και η AMD) θα βγάλει ακόμα ταχύτερες cpu. Για να θεωρηθεί μία cpu ότι έχει επιδόσεις desktop, πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε desktop και σε desktop εφαρμογές. Όταν και αν "σε λίγο" το κάνει η Apple με ένα νέο επεξεργαστή, τότε βλέπουμε (και θα έχουμε και άμεσες συγκρίσεις). Τώρα δεν είναι παρά λόγια, γι αυτό και τα μπαρμπούτσαλα...
Φέξε μου και γλύστρησα, το "σε λίγο" έγινε σε ένα μόλις μήνυμα "σε λίγα χρόνια"...
Σε λίγα χρόνια μπορεί και να μην υπάρχει καν η Intel, η AMD, εδώ μιλάμε για τώρα ή έστω στο άμεσο μέλλον.
Αρα τωρα δεν εχει επιδοσεις desktop. Σωστα;
Διαβάζεις τι γραφεις; Μιλαμε για μια μικροσκοπική CPU smartphone που εχει μετρημενες επιδόσεις desktop atom!
Φέξε μου και γλυστησα; Get serious dude!![]()

Συγκριση με κινητα βλεπω. Καλο ειναι να μην λεμε υπερβολες γιατι διαβαζουν και ανθωποι ασχετοι με τεχνολογια και θα νομιζουν οτι το αιφον τρεχει παιχνιδια κι εφαρμογες κανονικου υπολογιστη.
Καλα ο ατομ ειναι ανεκδοτο, εξου και απετυχαν τα νετμπουκ.
Για να μιλαμε σοβαρα, επιδοσεις desktop εννουμε τις συνολικες επιδοσεις ενος υπολογιστη και οχι καποιο benchmark μονου του επεξεργαστη.
Αυτη τη στιγμη το αιφον δεν ειναι τιποτα παραπανω απο ενα γρηγορο smartphone.
Μάλλον θα ήταν σωστότερο να λέμε donkeypower επιπέδου atom... :Banane0:
Μακαρι καποτε να ειναι το κινητο ο υπολογιστης μας.
Ο αναντ φανταζομαι δεν συγκινειται απο τα δισεκατομμυρια της καθε απλ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.