φυσικα και στεκει...
δε χαλας κανενα θεμα, ολα τα review αυτο ακριβως αναφερουν.
Μεγαλυτερη ταχυτητα και περισσοτερα δεδομενα ανα μοναδα χρονου, ειναι (συν)υπευθυνα για το κατορθωμα αυτο, που ουτε επαγγελματικες dslr δεν εχουν.
Πιστεψε με, εχω δοκιμασει οτι dslr κυκολοφορει εκει εξω, και καμια δε φτανει αυτες τις επιδοσεις.
Σιγουρα, πολλα ειναι αυτα που βοηθανε σε αυτο το τομεα, οπως software, CPU klp ,αλλα δεν θα μπορουσαν να γινουν σε "απλη" αρχιτεκτονικη 32 βιτ.
κι εγω σου (ξανα)λεω , οτι λεμε το ιδιο... δεν ειπα οτι τα 64βιτ ΜΟΝΟ κανουν τη διαφορα (ουτε οτι φερνει διπλασιασμο στα παντα - αυτα ειναι δικα σου λογια).
Αλλα σιγουρα εχουν λογο στην αυξηση του bandwith kai στη ταχυτητα μεταφορας δεδομενων.
Αυτο ειναι σιγουρο και δεν αμφισβητειται, αποδικνευεται αλλωστε ευκολα απο το γεγονος οτι το ιδιο παιχνιδι (μιας και μιλαμε για βαριες εφαρμογες) , φορτωνει στο iphone 5 σε 10" περιπου και στο 5s (oxi optimized) ,σε 6" περιπου δευτερα.
Αυτο καταδικνυει αυτο που σου λεω, οτι δηλ. εχουμε αυξηση της ταχυτητας μεταφορας δεδομενων που δεν οφειλεται φυσικα στο CPU και ειναι μια απο τις αιτιες που δεν εχουμε buffer overload στo burst mode της εφαρμογης που συζηταμε.
Τo θεμα ειναι , οτι πολλοι (αναθεμα κι αν ξερω το λογο) , προσπαθουν να μειωσουν κατι (64 bit) που εχει μεγαλη σημασια, και θα εχει ακομη μεγαλυτερη στο μελλον.
Ολοι κανουν τους εξυπνους (δεν αναφερομαι σε σενα φυσικα) και θεωρουν οτι λεει η apple ειναι απλα μαρκετιγκ.
Ακομη και ο υπευθυνος της qualcom, βγηκε και πηρε πισω οσα ειχαν πει διαφοροι κατα καιρους , για το οτι ειναι μαρκετιγκ κολπο της apple , και ανεφερε ρητα , οτο το μελλον ανηκει στα 64 bit.
Τα αποτελεσματα τα εχω διαπστωσει (δε χρειαζομαι αλλωστε κανενα υπευθυνο να μου τα εξηγησει) χειροπιαστα, οταν ολες οι εφαρμογες της Apple , οπως το FCPX kai Logic , ξαναγραφτηκαν για 64 bit , και xωρις ν αλλαξει τιποτα στα hardware (εχω το ιδιο μηχανημα 2.5 χρονια τωρα) , η διαφορα ηταν εμφανης.
Πχ στο ιδιο μηχανημα και με το FCP 7 pro, δε μπορουσα με τιποτα να παιξω real time 4K res video ,και με το FCPX παιζει ανετα RED RAW files 4Κ .
To "περασμα" sta 64bit ειναι μονοδρομος (αν και με αρκετα θεματα στην αρχη) για τετοιες καταστασεις και η Apple exei πολυ καλη εμπειρια σ αυτο.
δεν ειναι θεμα μαρκετιγκ λοιπον, απλα οι περισσοτεροι δε θα το καταλαβουν , γιατι στις καθημερινες εφαρμογες , δε χρειαζεται.
Εκει που σιγουρα θα χρειαστει, ειναι στα επομενα ipad κυριως, που θα δουμε πολλες και βαριες εφαρμογες να εκμεταλλευονται στο επακρο το hardaware της apple.
Δεν απαντησες στο ερωτημα μου. Σε βαριες ή ελαφριες εφαρμογές; Και αν ναι σε ποιες;
Μην μπλέκετε με τεχνικα, προσεληφθη η πρωην CEO της Burberry στην Απλ ως Αντιπροεδρος.
Ποσο λετε να κανει το καρουδακι στο 6αρι;
Μιλαμε για εταιρια τεχνολογιας, οχι αστεια :SFGSFGSF:
Νομιζω πως απαντησα πολυ πριν ρωτήσεις και μαλιστα δυο φορες.
Κατά την πλοήγηση των μενου η ανταπόκριση στις εντολες είναι ιδια και αν αναλογιστούμε πως το πενταρι φοράει πιο βαρυ λειτουργικό για αυτό που φτιάχτηκε αυτό το κανει ακομα πιο εντυπωσιακό
Εκει που υπερτερεί το 5s είναι στο boot του λειτουργικού και σε βαριες εφαρμογές όπως παιχνιδια χωρις όμως να υπαρχει καποια σοβαρή διαφορα τετοια δηλαδή που να θεωρει ο χρηστης πως υστερεί σημαντικά εχοντας το πενταρι.
Προσπάθησα να βρω τα βιντεακια που ειχα δει πριν μερικες μερες αλλα δεν τα βρηκα…
Σου δείχνω δυο από τα πρωτα που βγαζει η αναζήτηση και που δεινχουν αυτό που αναφερω.
Στο πρωτο βιντεακι το ενδιαφέρον ξεκινα από τα 2,30’’ και στο δευτερο από τα τρια λεπτα ( μαλιστα στο δεύτερο βιντεο ο τεστερ δεν πιστεύει αυτό που βλέπει στο πενταρι )
Εγω από το λιγο που εχω παιξει με τα δυο κινητα και με αυτό που βλεπω συμπεραίνω πως η απόσταση μεταξύ τους σε εμπειρία χρήσης είναι ελάχιστη και βέβαιο πως οι περισσότεροι που θα μεινουν με το πενταρι δεν θα νοιώσουν ότι τους λειπει κατι από τα 64bit.
Αν μάλιστα μείνουν με ios 6 ακομα καλύτερα
Μην μπλέκετε με τεχνικα, προσεληφθη η πρωην CEO της Burberry στην Απλ ως Αντιπροεδρος.
Ποσο λετε να κανει το καρουδακι στο 6αρι;
Μιλαμε για εταιρια τεχνολογιας, οχι αστεια :SFGSFGSF:
Δεν καταλαβαινομαστε, για ακομη μια φορα..
Μην περιμενεις να δεις διαφορα στην πλοηγηση των μενού ή σε ελαφριές εφαρμογές, αυτο έλειπε! Το 5αρι παραμενει πολυ γρηγορο κινητό και με αυτο ως βαση φιαχτηκε το IOS 7.
Οι διαφορες υπέρ του 5s θα ερθουν με την χρηση βαριων (απαιτητικών) εφαρμογών όπως navigation software, image processing αλλα και σε shutter speed καμερας κλπ
Για εναν power user ειναι ευπροσδεκτες. Ενας χρηστης με λιγοτερες απαιτήσεις θα μεινει απολυτα ικανοποιημενος και με το 5/5c.
Δεν καταλαβαινομαστε, για ακομη μια φορα..
Μην περιμενεις να δεις διαφορα στην πλοηγηση των μενού ή σε ελαφριές εφαρμογές, αυτο έλειπε! Το 5αρι παραμενει πολυ γρηγορο κινητό και με αυτο ως βαση φιαχτηκε το IOS 7.
Οι διαφορες υπέρ του 5s θα ερθουν με την χρηση βαριων (απαιτητικών) εφαρμογών όπως navigation software, image processing αλλα και σε shutter speed καμερας κλπ
Για εναν power user ειναι ευπροσδεκτες. Ενας χρηστης με λιγοτερες απαιτήσεις θα μεινει απολυτα ικανοποιημενος και με το 5/5c.
Προφανως υπαρχουν ελαφρια και πιο βαρια παιχνιδια, οπως ελαφριες και πιο βαριες εφαρμογές (σαν αυτες που ανεφερε ο Γιάννης).Στο πρωτο βιντεο ( 4.40') δειχνει στο τεστ να φορτώνει παιχνίδι και συγκρίνει την χρήση στα δυο κινητά.
Αν θεωρεις πως και τα παιχνίδια ανήκουν στη κατηγορία των ελαφριών εφαρμογών.. οκ.
Επίσης καθε χρονο σε καθε αναβάθμιση απο το 4 στο 4S απο το 4S στο 5 υπήρχαν διαφορες στην συμπεριφορά ολων αυτών .
Αν σημερα λες πως δεν θα επρεπε να δουμε διαφορες οκ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.