Μολις παρελαβα , Νex 5N !

Εχει κάθετες γραμμές παντού από την συνένωση αλλα τεσπα αυτο δεν ειναι θεμα ουτισιαλος όπως λες για να το κανεις αλλιως ειναι τεραστια μανουρα.

Ηθελα να σε ρωτησω στο κουτι που αγόρασες εχει κιτ με 2 φακους?

Ρωταω γιατι ειδα αυτη την φωτογραφια
http://www.avclub.gr/forum/attachment.php?attachmentid=70830&stc=1&d=1317135700

Oxi, flash ειναι το δευτερο που βλεπεις.
Δεν υπηρχε ετοιμοπαραδοτο το κιτ με 2 φακους και πηρα αυτο με τον 18-55.

Ενα παραδειγμα, ποσο χρησιμη μπορει να ειναι η touch screen
ειναι στη ρυθμιση white balance (ρυθμιση λευκου) , που γινεται real time , με γραφικο περιβαλλον ... εντυπωσιακο!

attachment.php

Κι ενα μικρο βιντεακι που εκανα...

http://www.youtube.com/watch?v=jJPF-y3D0LA

Attachments

• IMG_0371.jpg
    IMG_0371.jpg
    48.5 KB · Views: 179
Mα βρε ξαδελφε.....

Δεν μπορει να ξεχωρισεις οτι ειναι τραβηγμενες με το αηφονι ??? -bye-

Δεν λεω για αυτες

Οι φωτο δειγματα απο τη nex 5n, ειναι με τον κιτ φακο , εκτος αν αναφερεται αλλιως.

Για αυτες λεω (νομιζα οτι εχεις και 2ο φακο)

Συνεπως η συσκευασία έχει σώμα φακό 18-55 και flash εξωτερικό κλπ παρελκόμενα
Flash δηλαδη δεν εχει πανω στο σώμα?

Οχι... τι να το κανεις ?
Τραβαει ανετα μεχρι 3200 ISO ...δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε ενα χρονο τωρα (με τη 5), ειδικα με τη 5n δε νομιζω να το χρειαστεις!
Αλλα ειναι τοσο μικρο, που το βαζεις σε μια τσεπη και αν το χρειαστεις το κοτσαρεις.

Οχι... τι να το κανεις ?
Τραβαει ανετα μεχρι 3200 ISO ...δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε ενα χρονο τωρα (με τη 5), ειδικα με τη 5n δε νομιζω να το χρειαστεις!
Αλλα ειναι τοσο μικρο, που το βαζεις σε μια τσεπη και αν το χρειαστεις το κοτσαρεις.

Με iso 3200 θελει και χερι νομιζω για να μην βγει κουνημένη και ειδικά αμα θες να βγαλεις κανα πιτσιρικι φωτογραφία.

Flash δε βαζω σχεδον ποτε.
Δε μ αρεσει καθολου... μονο σε εκδηλωσεις κλπ που απαιτειται ταχυτητα και δε σε νοιαζει να εχεις ασθητικα αρτιο αποτελεσμα.

Ετσι κι αλλιως, τα ενσωματωμενα φλας ολως των μηχανων ειναι της πλακας.

Αν θες καλο φλας , μονο εξωτερικο , με bounce .. η sonY βγαζει αυτο για τις nex.

https://shop.sony.gr/shop/b2c/produ...io=recommendations&forward=showcua&bc_search=

Ακομη ενα τεστ που εκανα, για το clicking ... με λιγο προσοχη δεν ακουγεται τιποτα ακομη και οταν περπαταμε.

Πολύ βελτιωμένη μου φαίνεται σε θέμα click , καμία σχέση με αυτά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.
Λες να έχουν αλλάξει κάτι ....

Oχι, απλα προσεχω.
Οι περισσοτεροι στο ιντερνετ , το κανουν επιτηδες , για να δειξουν το προβλημα (και καλα κανουν).

Αν εσυ θελεις να τραβας με το ενσωματομενο μικροφωνο, πρεπει να προσεχεις λιγο, αν θελω κι εγω μπορω να τραβηξω κλιπ που να ακουγεται πολυ.

Μα οπως ειπα , το φαινομενο εχει παρατηρηθει σε πολλες μηχανες και καμια εταιρεια δεν εκανε τιποτα απολυτως.
Στη 5n εγινε μεγαλο θεμα γιατι ειναι μια απο τις πιο πετυχημενες και καλες μηχανες... Πηρε εκταση χωρις να υπαρχει τοσο θεμα.

Οπως εδειξα και παραπανω ,με λιγο προσοχη δεν εχεις προβλημα.

Δε μπορουν να το εξαληψουν, αυτο θα ηθελε νεο σχεδιασμο, απλα να το βέλτιωσουν , με ποιο τροπο δεν ειναι ακομη γνωστο.